sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 FLAC dinlemek için herhangi bir ayar yapılıyor mu yoksa otomatik flac mı açıyor. programının ayarlarında öyle bi kalite ayarı falan göremedim. ha ayrıca hifi üyeliği lzımmış. bedavadan gömdüm 1 ay bakalım nasılmış. bir edit daha; dinlediğim müzik flac mı değil mi anlayamadım. web ayarlarndan flacı seçtim ama artık her parça flac mı çalıyor napıyor göremiyorum. ayrıca masaüstü uygulaması çok zayıf.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 bu arada flac şarkılar çook temiz gerçekten. z5500'ün tadı geldi resmen.
knox Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Deezer i bir deniyeyim dedim, şarkı değiştirmiyor ve appi kapanmiyor nasıl iştir anlamadım.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Spotify haftalık keşifte her hafta sektirmeden bir Finlandiyalı bir İsveçli grup çıkıyor. Kyssatuavanen Keskanaurota gibi isimler içinde kaldım. Hepsi de leş.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 skotify guzel yaaa ogrenci uyelik ftw kagsdhkada
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Aket-Atum said: Spotify haftalık keşifte her hafta sektirmeden bir Finlandiyalı bir İsveçli grup çıkıyor. Kyssatuavanen Keskanaurota gibi isimler içinde kaldım. Hepsi de leş. sjfjdas göndersene bana onları bi ayıklamaca yapayım <3
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Deezerın 3 ay 99kuruş promosyonundan faydalanmıştım. Fakat sanal karta para atmadığım için 4. aya devam etmedi. Tekrar manuel uzatmaya tıklayınca tekrar 99 kuruş promosyonundan faydalandırdı. Faydalanın siz de =)
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 işte bu yüzden deezer... https://pbs.twimg.com/media/DecjotPW4AE2yT_.jpg
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 baktım şimdi şu an 3. sırada.
Öne çıkan mesajlar