Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 oluyo oyle kopekler ya. sokak kopekleri de saçmalayabiliyo bzaen geçmiş olsun.
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 neyse abi ucuz kurtulmuşsun gene kopuk mopuk yok geçmiş olsun.
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 2. vukaatıysa şikayet et mahkemeye ver bi şeyler yap bence. belliki tehlikeli hayvan.
Ren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 sahibini yatak odasına çağır ve ısır. napıyorsun derse aşılarım tam dersin.
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 dreagloth said: O da duvara tirmanip kacabildigim icin. bu arada ısırılma nedeni, korktuğunu belli etmişsin. duvara niye tırmanıyosun ya, aç kucağını gelsin sarılsın http://www.youtube.com/watch?v=ZRd3lrukxu8
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 kargocu denemiş o yöntemi zaten,işe yaramamış heralde.
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ulan hayalim şu ya. yüzde 100 gerçekleşmeyecek tabi. çok isterdim aslan kaplan besleyebilmek. hayatını adamak lazım böyle bişi için.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Grast said: en iyisi anlamında demiştir evet...kayın peder eski doktorlardan. eşimi köpek ısırdığında o da,başka 1-2 doktor tanıdıkta özellikle oraya gitmemizi,orada aşı merkezinin en iyi aşı merkezi olduğunu,aşıların sürekli güncellendiğini,vs.vs. söylemişlerdi.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 _Rave said: cesar millan ı aramak lazım. Sunu dusundum valla
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 dreagloth said: Evet onu ogrendik, ev de yakin sayilir da kadin karneyi falan getirmis asilar ok. Arti bu ikinci olay 1 hafta icerisinde, gecen kargocunun parmagini goturmus itogluit. bak bu da ayrı olay. demek ki o köpeğin psikolojik sorunları var. eşimi ısıran köpeği 1 hafta takip ettik en son yakalattık belediyenin görevlilerine.meğersem eşimden önce de,sonra da 10dan fazla kişiyi ısırmış. sahibi ölünce sahibinin hayırsız çocukları hayvanı sokağa atmışlar. o da bunalıma girmiş. bu yüzden ısırıyormuş önüne geleni. senin o komşun olacak kadın da kesin köpeğe yanlış bir şeyler yapıyor.demek ki köpeğine sağladığı ortamda bir yanlışlık var.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Once kacmadim, kadin tutuyor sandim tasmayla, o da takmaya calisiyomus. 1 sn sonra anladim da kopek almisti bilegi coktan, sonra bir sekilde kactim.
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 köpeğine sahip çıkamayan adamı acımayıp dava edeceksin ki sonra gidip küçük çocuklara falan daha ciddi hasarlar vermesin o hayvan
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 dreagloth said: Bu arada doktor da dedi bu asilar haseki ye alinmis hep. ne diyorsak o B)- bir şey biliyoruz da söylüyoruz.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Bu arada sodalari dusurmedim ve gercek bir erkek gibi eve ulastirdim.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Dava olayina girecektim ama kadin evini satiyor, gidecek umarim yakinda. Ya oglum yanimda olsaydi nolurduyu dusunmeden edemiyorum ama.
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 oğlun mu var oha orada oğlun olsaydı köpeği sen ısırırdın büyük ihtimalle.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Sodaları ite fırlatsaydın işte duvardan
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 aman diyim... benim kızıma saldıracak?!?!?! o köpeği paramparça ederdim sadece dişlerimle.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Oğlun yanında olsa farkına bile varmadan kafatasını kırardın köpeğin refleks olarak bence.
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 çocuk olsa köpek saldırmayabilirdi. insandan daha bilinçliler sonuçta sdfs
Öne çıkan mesajlar