Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 oluyo oyle kopekler ya. sokak kopekleri de saçmalayabiliyo bzaen geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 neyse abi ucuz kurtulmuşsun gene kopuk mopuk yok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 2. vukaatıysa şikayet et mahkemeye ver bi şeyler yap bence. belliki tehlikeli hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 sahibini yatak odasına çağır ve ısır. napıyorsun derse aşılarım tam dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 cesar millan ı aramak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 dreagloth said: O da duvara tirmanip kacabildigim icin. bu arada ısırılma nedeni, korktuğunu belli etmişsin. duvara niye tırmanıyosun ya, aç kucağını gelsin sarılsın http://www.youtube.com/watch?v=ZRd3lrukxu8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 kargocu denemiş o yöntemi zaten,işe yaramamış heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ulan hayalim şu ya. yüzde 100 gerçekleşmeyecek tabi. çok isterdim aslan kaplan besleyebilmek. hayatını adamak lazım böyle bişi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Grast said: en iyisi anlamında demiştir evet...kayın peder eski doktorlardan. eşimi köpek ısırdığında o da,başka 1-2 doktor tanıdıkta özellikle oraya gitmemizi,orada aşı merkezinin en iyi aşı merkezi olduğunu,aşıların sürekli güncellendiğini,vs.vs. söylemişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 _Rave said: cesar millan ı aramak lazım. Sunu dusundum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 dreagloth said: Evet onu ogrendik, ev de yakin sayilir da kadin karneyi falan getirmis asilar ok. Arti bu ikinci olay 1 hafta icerisinde, gecen kargocunun parmagini goturmus itogluit. bak bu da ayrı olay. demek ki o köpeğin psikolojik sorunları var. eşimi ısıran köpeği 1 hafta takip ettik en son yakalattık belediyenin görevlilerine.meğersem eşimden önce de,sonra da 10dan fazla kişiyi ısırmış. sahibi ölünce sahibinin hayırsız çocukları hayvanı sokağa atmışlar. o da bunalıma girmiş. bu yüzden ısırıyormuş önüne geleni. senin o komşun olacak kadın da kesin köpeğe yanlış bir şeyler yapıyor.demek ki köpeğine sağladığı ortamda bir yanlışlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Once kacmadim, kadin tutuyor sandim tasmayla, o da takmaya calisiyomus. 1 sn sonra anladim da kopek almisti bilegi coktan, sonra bir sekilde kactim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 köpeğine sahip çıkamayan adamı acımayıp dava edeceksin ki sonra gidip küçük çocuklara falan daha ciddi hasarlar vermesin o hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 geçmiş olsun tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 dreagloth said: Bu arada doktor da dedi bu asilar haseki ye alinmis hep. ne diyorsak o B)- bir şey biliyoruz da söylüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Bu arada sodalari dusurmedim ve gercek bir erkek gibi eve ulastirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Dava olayina girecektim ama kadin evini satiyor, gidecek umarim yakinda. Ya oglum yanimda olsaydi nolurduyu dusunmeden edemiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 oğlun mu var oha orada oğlun olsaydı köpeği sen ısırırdın büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Sodaları ite fırlatsaydın işte duvardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 aman diyim... benim kızıma saldıracak?!?!?! o köpeği paramparça ederdim sadece dişlerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Oğlun yanında olsa farkına bile varmadan kafatasını kırardın köpeğin refleks olarak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 çocuk olsa köpek saldırmayabilirdi. insandan daha bilinçliler sonuçta sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Oo oz style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 köpek ısırıyosa suçu kendinizde arayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar