arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 collectibleları pek tutmadım, 200 dolar çok geldi http://www.youtube.com/watch?v=LJM2mHP8jOk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 spoiler vermezsseniz sevinirim daha 2. sezondayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yine üzüldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 oh bitti gitti be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 kainatın en overrated dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yok artık daha neler. Br Ba insanları ayırt etmek için baya iyi bir dizi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 iyi bir dizi. ama en iyi falan değil uyuz oluyorum gerçekten. NELER var buna gelene kadar. çok fazla abartıldı dizi. topu topu 5 karakter var. biri gerçek anlamda retard zaten. çok zeki plotlar dönüyor gibi geliyor ama baya prediktıbıl gidiyo. sky iğrenç bir karakter jesse iğrenç bir karakter retard retard zaten falan. bi gus ve mike var yan karakter olarak bide belki biraz hank. tek karakter için izledim bitirdim diziyi izlerken de keyif aldım hakkaten çok ama öyle ahım şahım fiyüü vuhuu bir dizi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Skyler en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 kürttor anti-hype hastalığına muzdarip olmuş. büyük ihtimalle 2. sezon zamanları daha undergrounden başlasa bizden çok savunacaktı burada diziyi. hakikaten brba beğenmeyenle drama sinematografi falan konuşulmaz... adamların sanatı henüz megri megri seviyesinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 goldbären said: kürttor anti-hype hastalığına muzdarip olmuş. bu ne abi asuhgsudhdfgujgfkmhgfjllöhşkçhçkjkjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 neler var vingthor say bakalım. the wire, sopranos falan 2-3 tane HBO dizisi yazacaksın muhtemelen. yaz da bilelim hangi stereotype'a giriyorsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi diziye kötü dediğimi düşünüyosunuz orada yanılıyosunuz. sparkmıyım abi ben kötü diyip diyip 5 sezon izliym? dediğim şey şu abartıldığı kadar inanılmaz değil sadece. evet wire diyeceğim shield diyeceğim suç dizisiyse olay draması sonsuz kötüydü zaten skyler ve kardeşi zaten böyle saç baş yolduracak kadar saçma sapan karakterlerdi. e şimdi drama/crime dizi izliyosun. draması çekilir dert değil suç namına meh. ne var? walter white var o yüzden 5 sezon izledim diziyi. karakter o kadar iyiydi ki o kadar iyiydi ki BÖEEA diye izledim 1 haftada bütün sezonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Vingthor said: NELER var buna gelene kadar. çok fazla abartıldı dizi. neler varmış breaking bad'e kadar. yazmanı bekliyoruz. hatta yazmazsan skyler sensin sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 dünyanın en iyi dizisi kapsamında mı cevap vereyim? yoksa suç dizisi olarak falan mı? twin peaks var. wire var. six feet under var. bunlar dünyanın en iyi dizileri klasmanı. suç dizisi olarak shield var yine wire var boardwalk empire var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 breaking bad'den iyi dram saymanı istemiştim, cevap vermişsin. twin peaks iki sezonluk, iptal olmuş bir dizi. yarım kalmış bir hikaye. six feet under? dostum lütfen... öbürlerinin yanında ptt 1.lig kalıyor. en üst seviye dizi değil. the shield da öyle. boardwalk empire daha top tier değil. şu an sadece şahane bir dönem dizisi. belki ileride oraya gelir. hepsi tamamını severek izlediğim diziler. güzeller. ama bunlar mı yani breaking bad'den güzel diziler? hangi kriterlere göre? walt jr. ile skyler karakterlerini sevmedin diye mi sdfsd. the wire top tier, ona katılıyorum. ama şu topikte neler var breaking bad'e gelene kadar denilecek bir durum olmaması lazım. pro-tip: mad men breaking bad'den iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Bende jon hamm sevmiorum oyunculuğu diziyi bir adım geri çekiyor bence, tip çok iyi ama yok yani sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 o biraz da don draper karakteriyle alakalı. ayrıca bir bryan cranston olmak kolay değil tabii. ama a young doctor's notebook diye bir dizide de oynuyor jon hamm, tavsiye ederim. belki fikrini değiştirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 harry poterla oynuomuş bakayım bi, onun dışında madman bence kadınları ile çok başarılı bir dizi, peggy olsen, mrs draper. draplerin kızı birde pete çok çok iyiler. Tabi komposizyon tamamlanmadan bir diziye en iyi dizi demek çok yanlış, bu konuda brba bence şuana kadar en iyilerden komposizyonun bütünü açısından. Bu konuda benim sevdiğim wire, oz, var. birde deadwood bitebilseydi keşke benim için en iyi dizilerden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Güzel bir mini seri de Daniel bayağı kötüydü hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ben de abartılıyordur diye düşünerek başlamıştım breaking bad'e, ilk 1-2 sezon öyle gibi gelmişti hatta ama sonra abartılmadığını gerçekten baya iyi olduğunu gördüm. hipsterlık yapmayın lan. taş gibi dizi işte. adamların her şeyi düşünmeleri inanılmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 evet vingthor hem kürt hem hipster olunmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Growth, decay and transformation. Giriş gelişme sonuç. Çok güzel işleniyor, detaylar oyuncular vs vs. Ufak tefek hatalar eksikler illa olur. Bana kalırsa en net problemi dizinin 1-2-3 ve 4-5 sezonları arasında plot kayması. Tamam zaten beklenen bir şey ama sıkıntılı geçti 3'den 4. sezona bence. 5.sezonla toparladılar. Ha birde sizin gözünüze çarptı mı bilmem ama, 5.sezon sanırım jesse nfs için kilo almış ve 2 ay herifi perişan halde tutuyorsun, arada todd dondurma felan getirdi sdlfjsd bakın beslioruz besili cookumuz yanlış anlaşılmasın diye eheh. O benim gözüme çok çarptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Ving neden sevmedin abi diziyi? Ayip degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 baya komik ya söylediğin şey dizi kötü değil ama dünyanın en iyi dizisi değil. ki hala aynı şeyi düşünüyorum OVERRATED. hipstırlıkla suçlanmışım. bağlantıyı dahi kuramadım. twin peaks'e laf edilmiş bide. aklım almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 3. sezon 5. bölüme kadar izledim, o kadar aman tanrımlık bir dizi değil. sonradan iyi oluyorsa bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar