Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 kocaman adamlar oyuncak asker mi alıyonuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 konuyu açan benim, açıkta kalan yine benim... şansıma tüküreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 satayim 50 liraya istiyorsan. kargo benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 abi ciddiysen ben almak istiyorum 50 lira uygun benim için. Ciddiysen özelden detayları konuşalım. Bu arada bu tarz şeyler için gerçekten geceden sıraya girmek gerekiyor. Sanırım BİM 8.30 ya da 9.00 gibi açılıyor. En azından 04.00 ya da 04.30 gibi sıraya girsek kesin alırdım, ama olmadı malesef. Bidahakine kesin kamp kurucam geceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 3 tane kaptım ya. star wars tamam da oyuncak daha çok seviyorum fsdkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 obi-van çok çirkin ama ya.. abi.. http://i.radikal.com.tr/644x385/2012/06/02/fft5_mf994282.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 FromTheHell said: 3 tane kaptım ya. star wars tamam da oyuncak daha çok seviyorum fsdkh Anakin Bayhan'a benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Oh yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 sfaksofaskofka bunların içinde kesin akp nin böcekleri var milleti dinlemek için ucuzdan veriyolar sizde yiyonuz ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 hahahaha oy potansiyelini ölçmek için yapmış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 iş yerim civarında hiç yoktu. şimdi işten çıkıp 3 tane bim dolaşacağım. umarım vardır. yoksa başka ilçelere akıcam sdfs. cuma günü bim dolaşmak lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 JestersTear said: abi ciddiysen ben almak istiyorum 50 lira uygun benim için. Ciddiysen özelden detayları konuşalım. Bu arada bu tarz şeyler için gerçekten geceden sıraya girmek gerekiyor. Sanırım BİM 8.30 ya da 9.00 gibi açılıyor. En azından 04.00 ya da 04.30 gibi sıraya girsek kesin alırdım, ama olmadı malesef. Bidahakine kesin kamp kurucam geceden. birazdan yakindaki bim e giderim kaldiysa alirim kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 JestersTear said: Bu arada bu tarz şeyler için gerçekten geceden sıraya girmek gerekiyor. Sanırım BİM 8.30 ya da 9.00 gibi açılıyor. En azından 04.00 ya da 04.30 gibi sıraya girsek kesin alırdım, ama olmadı malesef. Bidahakine kesin kamp kurucam geceden. yok ya daha neler, ben 2 tane bim gezdim birinde anakin ve obi wan vardı sadece, biraz iyi bi semt, direk fakir semt bimine gittim hepsi vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 fakir semt bimi lazım hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 gazi mahallesi bimine bakalım sdfs. gerçi onlar uyanıktır ya. yaşlı mahallelere bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 gaza getirdiniz, çıkışta gidicem fakir bimine. ya allah bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Anakin kalmis sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Sadece Stormtrooper vardı burdakinde, aldım bir tane. Bir de Darth Vader'i bulabilsem yeter bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Ulan gittiğim 2 BİM'de de sadece Stormtrooper kalmış, boşuna demiyorum geceden kamp yapıp market açıldığı anda kapısına dalmak lazım diye. Bidahakine öyle yapacağım en geç 5:00 gibi nöbet tutmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Adana incirlik bime geldim,stormtrooper hiç gelmemiş,diğerleri tıkabasa dolu,darthvader ve peluş kuzu aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Hmm...Kıtlık var yani. Ne yapsam diğer bime gidip Darth Vader mı arasam... Oha yalnız, nette satmaya başlamışlar bile; 4lü set, 50 set... Nerden ne ara 200 tane aldılar.. http://www.gittigidiyor.com/action-figure?k=darth+vader&sra=edd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 3 bim dolaştım. Darth vader yok. 1 kenobi, 1 storm trooper aldım. Son kalanlardi. 1 bim tamamen tükenmişti, 3. Bimde ise Anakin ve storm trooper vardı. Resmen somurmusler. Adam baya gelmişti aslında dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 abi diyorum ya bidaha böyle bi durumda geceden kapısında nöbet tutmak gerek, sabah açılır açılmaz alabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 lan bilsem hepsini alırdım kargolardım millete. 8 vardı burda, 4ünü aldım ben fsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Altından kıymetli ve ileride daha da değerlenecek bu figürler, bence nerede buluyorsanız saldırın karaborsası oluştu bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar