Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bim'den Le Darth Vader 17,5-TL

totemic

Öne çıkan mesajlar

abi ciddiysen ben almak istiyorum 50 lira uygun benim için. Ciddiysen özelden detayları konuşalım.

Bu arada bu tarz şeyler için gerçekten geceden sıraya girmek gerekiyor. Sanırım BİM 8.30 ya da 9.00 gibi açılıyor. En azından 04.00 ya da 04.30 gibi sıraya girsek kesin alırdım, ama olmadı malesef. Bidahakine kesin kamp kurucam geceden.
Sosyal ağlarda paylaş

JestersTear said:

abi ciddiysen ben almak istiyorum 50 lira uygun benim için. Ciddiysen özelden detayları konuşalım.

Bu arada bu tarz şeyler için gerçekten geceden sıraya girmek gerekiyor. Sanırım BİM 8.30 ya da 9.00 gibi açılıyor. En azından 04.00 ya da 04.30 gibi sıraya girsek kesin alırdım, ama olmadı malesef. Bidahakine kesin kamp kurucam geceden.

birazdan yakindaki bim e giderim kaldiysa alirim kardes
Sosyal ağlarda paylaş

JestersTear said:

yok ya daha neler, ben 2 tane bim gezdim birinde anakin ve obi wan vardı sadece, biraz iyi bi semt, direk fakir semt bimine gittim hepsi vardı :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...