Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abiler koşun internet problemi

Liebe

Öne çıkan mesajlar

ShadowFax said:

Router marka modeli ver. bilen çıkar bi düzenleme yaparsin.

vermissin,

Bi de çok alakasız bi şey soracağım. Bilgisayara modem kablo ile bağlıysa, İlgili network interface'inin speed'ine baksana bi?

wirelesten bağlıyım modem tee evin öbür tarafında.

bu arada kafam gitti ya benim arada acces point var onun üzerinden bağlanıyoruz şu an komşu ile :D

http://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=TL-WA501G
Sosyal ağlarda paylaş

abi anlattım ama ablayı harbiden seviyorum kız arkadaşımla annemle falan kankiler zaten. bi de dediim gibi çamaşır makinesini kullanıyorum kadının deterjan bile kabul etmiyo hatta 2 saat önce çok sevdiğim bi çorba var ondan getirdi benim için işkillenmiştim zaten :'(
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

Eve gelince mac filtrele evde yokken kullansın

ayıp olur ya öyle de yapamam ki. internetin hızını bi şekilde azaltıp verebilseydim ona keşke... şöyle bi imkanım var mı peki mesela ben araya kablo çeksem wirelessin hızını düşürsem komple?
Sosyal ağlarda paylaş

abi gülmekten yazamıyorum resmen ahdjhaja böyle komik baslık mı olur nası hayatlarınız var anlamıyorum zauahahah modemin dandikse git modemini değiştir ama en kötü kablo ile baglan önceligi kabloya faln ver yalnız seni kafa kola alıyorlar bence anne gene internet kullanmıyor senın interneti de o veletler kullanıyore
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

bence sen cok yanlis anlamissin problemi.

sen isteyken giricekmis - sen isteyken buyuk ihtimal cocukla babasi da iste/okulda. yani problem olmayan saatler bunlar.

sen yanlis cozumler pesindesin

ya tanısan hakikaten dünyalar sevimlisi bi abla hayatta yalan söylemez adım gibi biliyorum. vermiyorlar şifreyi bana kotayı dolduruyormuşum internetlerini yavaşlatıyormuşum dedi ki hakikaten yapıyorlardır ama şu akşam vakti internete girme olayı hoş olmadı o da benim salaklığımdan oldu. çorba getirdiği sıra kapıda ayaküstü giriyor musun nete problem var mı diye sordum yok yok valla çok sağol dedi ama kotalı değil dimi bak doğru söyle dedi. dedim abla yok sen film falan çok dosya indirme yeter( 100 gb akk var ) . tabi salak ben düşünemedim kadınların FACEBOOKTA VİDEYO İZLEMEK KOTA YEMİYO HIZI DÜŞÜRMÜYO mantığını.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...