Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abiler koşun internet problemi

Liebe

Öne çıkan mesajlar

Of ki ne of sıçtım. minnet borcu olduğum komşum geçen akşam telefon etti çok da seviyorum kendisini hakikaten, eşiyle oğlu interneti kullandırtmıyorlarmış buna, ben işteyken giricekmiş falan diye şifremi istedi kotalı değilse falan diye, ben de el mecbur verdim. ablama bile vermiyorum halbuki şifremi :'( benim internetimde öyle bir şey varki abi anlamıyorum mesela telefondan facebook açayım resmen kilitleniyor oynadığım oyun lagtan fifa oynarken attı az önce maçın ortasında o derece.. şifreni değiştir vs. gibi yorumlar boşuna yapmayın o internet paylaşılacak mecbur :D napmalıyım beyler böyle netlimiter gibi bir şeyler var mı acaba direk benim ip adresime sadece max internet vericek ötekilere 1 mb falan dağıtıcak şekilde? yoksa oturup ağlayayım mı napayım?
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

kotalı deseydin

abi yok yalan söyleyemem de kadına :( valla çamaşır makinam bozuldu 3 haftadır kız arkadaşım gidip çamaşır makinesini kullanıyo kadının, 20 senedir aramız çok iyi lanet olsun iyi komşuluk ilişkileri pis kıyafetlerle gezmeye razıydım lan :'(
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

reampage said:

cocuk ne olucak

ilk mesajda cinsiyet belirten ibarelerden kacildigi icin ben adam zannettim magduru. kadinin internette isi ne la, kocasinin bi bildigi vardir, sen niye karisiyosun.

eşiyle oğlu teknoloji delileri, ufak oğlan 7/24 netten oyun oynuyor kocası da bilgisayar mühendisi, apartmanda karşılaşayım falan 128037129837198371298 dakika bana teknolojik gelişmeleri ve yeni aldığı aletleri anlatır o derece. bi bit yeniği var dediydim içimden kullandırmadığına göre eşine :'(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...