Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Of ki ne of sıçtım. minnet borcu olduğum komşum geçen akşam telefon etti çok da seviyorum kendisini hakikaten, eşiyle oğlu interneti kullandırtmıyorlarmış buna, ben işteyken giricekmiş falan diye şifremi istedi kotalı değilse falan diye, ben de el mecbur verdim. ablama bile vermiyorum halbuki şifremi :'( benim internetimde öyle bir şey varki abi anlamıyorum mesela telefondan facebook açayım resmen kilitleniyor oynadığım oyun lagtan fifa oynarken attı az önce maçın ortasında o derece.. şifreni değiştir vs. gibi yorumlar boşuna yapmayın o internet paylaşılacak mecbur :D napmalıyım beyler böyle netlimiter gibi bir şeyler var mı acaba direk benim ip adresime sadece max internet vericek ötekilere 1 mb falan dağıtıcak şekilde? yoksa oturup ağlayayım mı napayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 kotalı deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Modeminin öyle bir özelliği yoksa zor o iş hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ağla direk gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 adamın bilgisayarına netlimiter yüklemek harici yazılımsal bi seçeneğin olacağını zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 söyle pron'u kapasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Liebe said: eşiyle oğlu interneti kullandırtmıyorlarmış buna, ben işteyken giricekmiş wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 modemin qos ayarlarından oluodur belki bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 MAC adresinden falan QoS ayarlarıyla vs bi şeyler yapabilirsin sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Geçmiş olsun kardeş güle güle hızlı internet hoşgeldin 1990'ların interneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 şu başlığa zor girdim şu an oha ya napıyo kadın bi face giriyorum dediydi bana :'( qos ayarları nedir ne yapmam lazım bir kurcalayayım madem :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 adama testosterone hapi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 QoS protokol filtreliyordu yav. Mac'e göre hız limitlenemez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 http://i.imgur.com/ghW6D45.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Modem marka model gönder hele bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 cocuk ne olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 kardeş kapa wireless'ı. problem var bozuldu de ödemedik de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Saeros said: kotalı deseydin abi yok yalan söyleyemem de kadına :( valla çamaşır makinam bozuldu 3 haftadır kız arkadaşım gidip çamaşır makinesini kullanıyo kadının, 20 senedir aramız çok iyi lanet olsun iyi komşuluk ilişkileri pis kıyafetlerle gezmeye razıydım lan :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 reampage said: cocuk ne olucak ilk mesajda cinsiyet belirten ibarelerden kacildigi icin ben adam zannettim magduru. kadinin internette isi ne la, kocasinin bi bildigi vardir, sen niye karisiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 http://www.netmaster.com.tr/urun/6 şu gerizekalı modem :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Router marka modeli ver. bilen çıkar bi düzenleme yaparsin. vermissin, Bi de çok alakasız bi şey soracağım. Bilgisayara modem kablo ile bağlıysa, İlgili network interface'inin speed'ine baksana bi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 açmıştım bunun üzerine konu ben. Benim modem sikko tplinklerden. QoS ayarı çekmeme rağmen sallamadı bile. belki diğer pahalı modemler işe yarıyordur. netlimiter işe yarıyor ama mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 esiyle oglu kime kullandirtmiyo orayi anlamadim ben anneye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 aquila said: reampage said: cocuk ne olucak ilk mesajda cinsiyet belirten ibarelerden kacildigi icin ben adam zannettim magduru. kadinin internette isi ne la, kocasinin bi bildigi vardir, sen niye karisiyosun. eşiyle oğlu teknoloji delileri, ufak oğlan 7/24 netten oyun oynuyor kocası da bilgisayar mühendisi, apartmanda karşılaşayım falan 128037129837198371298 dakika bana teknolojik gelişmeleri ve yeni aldığı aletleri anlatır o derece. bi bit yeniği var dediydim içimden kullandırmadığına göre eşine :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 magdur anneyse işler değişti, o zaman namus meselesi olur kocaya anlatman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar