utangac Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Az sabret oturmak için, editliyordum hataları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 1 yanlış tüm doğruları götürdü demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muaddib Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 utangac said: 189 boy, 21 gün önce 104 KG idim, yaptığım şeyler çok basit -Asansörü kaldırdım merdiven kullanıyorum -Çaydan şekeri kestim, 0.17 kalori olan şu şeker hastalarının kullandığı şekere geçtim (zararlı biliyorum) -Akşam yemeğini en geç 8 de yedim. (Gece tabiki acıkıyorsun o zamanlar muz ve eti form tarzı şeyler yiyeceksin) -L-Carnatine kullandım. Weiderın 1000mg 139TL (çok faydasını gördüm yağ yakımını gerçekten hızlandırıyor) -30 Days Shred'i torrent den indirdim. 30 dakikalık kardio programı. Kadın ne yaparsa onu yapıyorsun 30 dakika hiç yapmadım 20. dakikada kapattım hep. -Sabah kahvaltısı gayet öküz gibi yiyorsun no limit şeklinde (kepek ekmeği kullanıyorsun ve tabi az yağlı beyaz peynir, az yağlı kaşar peyniri vs gibi şeylere dikkat edersen iyi olur) -Kola-ice tea v.b şeyleri 21 gündür içmiyorum tadını unuttum. Meyveli soda yada sade soda içiyorum illa bir şey içmek istiyorsan. -Son olarak çok söylenen bir şey ama gerçekten altın değerinde; aygır gibi su içeceksin arkadaş. Gece acıktın diyelim bir otursan 5 ıslak hamburger yersin o derece.. Git 1 litre suyu dik kafana 1 tane ıslak hamburgeri zor yersin. Şişiriyor direk. Bakınca uzun gibi gözüküyor ama çok basit şeyler ile 21 günde 7 KG verdim, önceden 1 büyük boy pizzayı yer eh doydum derdim, geçenlerde bir pazar günü pizza söyledik 1 büyüğün yarısını yiyebildim. Mide küçülüyor kısa zamanda. İstesen de yiyemiyorsun. Son olarak bazıları rejim diyince bokunu çıkartıyor; yok bir kibrit kutusu peynir, yok yağsız tuzsuz makarna bilmem ne derken rejim değil çin işgencesine dönüyor. Çok küçük şeyleri bile kısarak günde 700-800 kalori azaltman mümkün. Örneğin akşam yemeklerinde salata mutlaka olacak. Ama gidipte salatayı harbi ot gibi yersen sıç...m böle rejime dersin. Her gün süslersen; bir gün ton balıklı, diğer gün mısırlı sonra nugget ile derken salatadan hiç sıkılmıyorsun. Birde yanına çorba yap zaten doyuyorsun. Kahvaltıyı kim kaybetmişte ben bulayım ya zaten uyanıyorum saat 12 de. Uyanır uyanmaz 1 lt kola içiyorum anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Muaddib said: Biri yazmış halinden memnunsun diye. Memnun falan değilim ya sandalyeler kırılıyor altımdan :) http://i.imgur.com/nkNtQSM.jpg yoo gayet halinden memnunsun burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Muaddib said: utangac said: 189 boy, 21 gün önce 104 KG idim, yaptığım şeyler çok basit -Asansörü kaldırdım merdiven kullanıyorum -Çaydan şekeri kestim, 0.17 kalori olan şu şeker hastalarının kullandığı şekere geçtim (zararlı biliyorum) -Akşam yemeğini en geç 8 de yedim. (Gece tabiki acıkıyorsun o zamanlar muz ve eti form tarzı şeyler yiyeceksin) -L-Carnatine kullandım. Weiderın 1000mg 139TL (çok faydasını gördüm yağ yakımını gerçekten hızlandırıyor) -30 Days Shred'i torrent den indirdim. 30 dakikalık kardio programı. Kadın ne yaparsa onu yapıyorsun 30 dakika hiç yapmadım 20. dakikada kapattım hep. -Sabah kahvaltısı gayet öküz gibi yiyorsun no limit şeklinde (kepek ekmeği kullanıyorsun ve tabi az yağlı beyaz peynir, az yağlı kaşar peyniri vs gibi şeylere dikkat edersen iyi olur) -Kola-ice tea v.b şeyleri 21 gündür içmiyorum tadını unuttum. Meyveli soda yada sade soda içiyorum illa bir şey içmek istiyorsan. -Son olarak çok söylenen bir şey ama gerçekten altın değerinde; aygır gibi su içeceksin arkadaş. Gece acıktın diyelim bir otursan 5 ıslak hamburger yersin o derece.. Git 1 litre suyu dik kafana 1 tane ıslak hamburgeri zor yersin. Şişiriyor direk. Bakınca uzun gibi gözüküyor ama çok basit şeyler ile 21 günde 7 KG verdim, önceden 1 büyük boy pizzayı yer eh doydum derdim, geçenlerde bir pazar günü pizza söyledik 1 büyüğün yarısını yiyebildim. Mide küçülüyor kısa zamanda. İstesen de yiyemiyorsun. Son olarak bazıları rejim diyince bokunu çıkartıyor; yok bir kibrit kutusu peynir, yok yağsız tuzsuz makarna bilmem ne derken rejim değil çin işgencesine dönüyor. Çok küçük şeyleri bile kısarak günde 700-800 kalori azaltman mümkün. Örneğin akşam yemeklerinde salata mutlaka olacak. Ama gidipte salatayı harbi ot gibi yersen sıç...m böle rejime dersin. Her gün süslersen; bir gün ton balıklı, diğer gün mısırlı sonra nugget ile derken salatadan hiç sıkılmıyorsun. Birde yanına çorba yap zaten doyuyorsun. Kahvaltıyı kim kaybetmişte ben bulayım ya zaten uyanıyorum saat 12 de. Uyanır uyanmaz 1 lt kola içiyorum anasını satayım. obez adama ogre misin dedim diye utanmistim. simdi kendimi daha iyi hissediyorum. az bile demisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bir de çay ne ya, kahvehane amcaları gibi. kahve gibi davranılması gerek bence çaya. can istediğinde vs için, şekersiz için. zamanında 6 kaşık atıyordum. gözlerim aktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 sabah kolaya abanıyorsa alkoliktir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muaddib Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Red said: sabah kolaya abanıyorsa alkoliktir ya. Alkol hayatımda azıma sürmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 köpek dişlerine sür sende. vurmayın vurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muaddib Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Ya yokmu öyle forum da profesyonel bir şişko sonra zayıflamış olsun yol göstersin ya. Spor konularına bakıyorumda millet hormonlu falan bişey yapmışta para yok bende fakir stili gösterin. Haberlere falan çıkıyorya yiyerek zayıflayın diye yokmu öyle bir püf nokta falan. 11 değilde 5 tane hamburger yiyim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 dukan diyeti var. millet ona çok takılıyo bu aralar. hem yiyip hem zayfılıyomuşun agoli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muaddib Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 diaboliq said: dukan diyeti var. millet ona çok takılıyo bu aralar. hem yiyip hem zayfılıyomuşun agoli Hacı onda et yiyosun sürekli ya. Ben hamburger iyi bişey çünkü içinde et var felsefesiyle anca et sokabiliyorum bünyeye. Pahalı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 goldbaren var ona mesaj at. iyi arkadaş olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 abi o zaman en mantıklısını söyleyeyim. heme para vermezsin hem zayıflarsın : KOŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 yavas yavas ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Sen zayıflamak istemiyorsun. Sen ilgi çekmek çektiğin bu ilgi ile de fazla yağlı olmanı meşrulaştırmak istiyorsun. Kendini rahatlatmak istiyorsun. Kilon ile alakalı bir travma yaşayana kadar da düzelme şansın yok. Leptin hormonu nedir araştır dedim araştırdın mı? Hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muaddib Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Soris said: Sen zayıflamak istemiyorsun. Sen ilgi çekmek çektiğin bu ilgi ile de fazla yağlı olmanı meşrulaştırmak istiyorsun. Kendini rahatlatmak istiyorsun. Kilon ile alakalı bir travma yaşayana kadar da düzelme şansın yok. Leptin hormonu nedir araştır dedim araştırdın mı? Hiç sanmıyorum. Şişko olmak ilgi çekiyorsa muhteşemmiş ben daha henüz vay ayıya bak ilgisinin ötesine gidemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Sempatik ol lan en azindan kankan olur kizlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 sigaraya başla, kesin bilgi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 sen zayıflamak istemiyorsun ki stay fatty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Muaddib said: Acayip derecede yemek yiyorum. Böyle bir oturuşta 2 double whooper + 1 cocuk menüsü yiyorum anca doyduğumu hissediyorum. Üstüne 3 saat sonra acıkıyorum. 1.98 Boyunca 136 KG yim. Kendime dur diyemiyorum. Ne önerirsiniz? hamburger dediğin 1 saat tam tempo koşmaya bedel. Senin hesapta hamburger + patates + kola *2 = 5 gün her gün 1 saat koşmak. Bunu yapamayacağın için 10 gün düzenli 1 saat koşu. özet: fastfood yeme. Zaten irish pub tarzı yerler dışındaki hamburgerlerin hepsi sünger o yüzden doymuyorsun. spor yapmıyorsan hayatını değiştirmen lazım tamamiyle. hani tvye çıkıyorlar ya sebze yeyin hede hödö diye ha onlardan. spor yapacaksan tavsiye veririm. her iki durumda da: hamur işi + fastfood + şeker + belli meyveler (şeftali + armut vb) + gazlı tüm içecekler + aburcubur + tatlılar'ı kesmek lazım. yukarıdakilerin hepsinde şeker var o yüzden acıkıyorsun. Yazdan önce sporla birlikte 68 kiloydum, yazda saldım bayaa 75'i zorluyorum şimdi. Yine bi başlayayım yardıracağım bu sefer 65'e şubata kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 http://3.bp.blogspot.com/-mJ7Ga4knyQw/UO0jnkL-l6I/AAAAAAAAKB4/L2mvTxMrXfI/s400/Know+what+I+got+for+CHristmas,+Fat!+I+got+Fat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Muaddib said: Soris said: Sen zayıflamak istemiyorsun. Sen ilgi çekmek çektiğin bu ilgi ile de fazla yağlı olmanı meşrulaştırmak istiyorsun. Kendini rahatlatmak istiyorsun. Kilon ile alakalı bir travma yaşayana kadar da düzelme şansın yok. Leptin hormonu nedir araştır dedim araştırdın mı? Hiç sanmıyorum. Şişko olmak ilgi çekiyorsa muhteşemmiş ben daha henüz vay ayıya bak ilgisinin ötesine gidemedim. E tamam hadi öyle diyelim peki araştırdın mı leptin hormonunu? Yok. Ben şimdi burada sana destan yazarım nasıl zayıflayabileceğin ile ilgili çünkü ciddi anlamda çok sağlıklı zayıfladım ve uzun süredir de koruyorum (en zor kısmı burası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar