pontipati Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 asadfghj fin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 kimseye isini ogretmek gibi olmasin ama elimize gore elma yaratmak yerine %70 tuzlu sudan kissaymis biraz. biraz daha temiz su, biraz daha verimli toprak falan. biz de arada saka falan yapiyoruz ama bunun yaptigi komik degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 tuzlu suyun ne kötülüğünü gördün bu gününe kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Fin said: nerene göre yaratılsaydıgotume gore yaratilsaydi gotume sokcam elmayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 nimet hakkında nasıl konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 yanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 hemen pes edip "ya bunu been yazmadım espiri yapıyorum" demeseydin iyiydi. bikaç sayfa hakaret işitsen nolucak sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mc_Lovin said: http://www.youtube.com/watch?v=IXvdWqUJY0I 10 yıl sonra , elinde pazar arabasıyla yaşadığı şehrin pazarında , domates satıcısıyla domatesin kilo fiyatı üstüne tartışırken , çocuğu "annaa bana muz al , ben eve giderken yicam" dediğinde bu video aklına gelicek. fake olaydım diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Fistan said: gotume gore yaratilsaydi gotume sokcam elmayi terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mc_Lovin said: Ben paticik'te ki bu tarz söylemlerden çok sıkıntı duyuyorum oldukça eski bir üye olmama rağmen, ekran görüntüsünü kaydettim. Yönetim bu tarz ifadelere serbestlik tanımaya devam ederse ciddi anlamda konuyu savcılığa taşıyacağım. Konunun din ile nasıl bir alakası var anlayabilmiş değilim ama her fırsatta inançlı insanların değer verdiği konularda bu tarz kelimeler sarf edilecekse buna bir son verilmesi daha iyi olur. sonuna kadar destekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 2013 yilinda hala bunlara inanmak cok aci lan. 1513 te olsaniz neyse. Gerci kafalar orada zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 siz allah var deyince biz alınmıyoruz, biz yok deyince neden siz alınıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 olay ateistlik dindarlik falan degil. olay su yazidaki aptallik. allah herseyi yaratti diyosan, elmanin guzel kokmadigini, lezzetli bulmayan, disleri dokulmus ve elma yiyemeyen, midesini elma yakan insanlari seytan mi yaratti ? gercekten hayatimda cok aptal goruyorum ama bu tip aptallari hala anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 PEKİ YA CİNSEL ORGANLAR ? onlar da biz insanlar için yaratılmamış diyebilecek misiniz !!! ikisi de tam birbirine uyuyor. ele de tam oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ahahah ele de tam oturuyor ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 fizban said: disleri dokulmus ve elma yiyemeyen, midesini elma yakan insanlari seytan mi yaratti ? gercekten hayatimda cok aptal goruyorum ama bu tip aptallari hala anlamiyorum. Onlar içinde Allah(c.c) Muzu yarattı. İşte Allah'ın (c.c) hikmeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Of müsliler alınmış gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 kek said: PEKİ YA CİNSEL ORGANLAR ? onlar da biz insanlar için yaratılmamış diyebilecek misiniz !!! ikisi de tam birbirine uyuyor. ele de tam oturuyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar