Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Ben yaptığım en avsım şey sabah tuvaletini yapmadan yola çıkıp 2 saatte işe varıp hiç sıkıntı yaşamadan yolda altıma mıçmadan varabilmek sanırım. Yani öyle demeyin harbiden bi stres oluyo yolda gelir mi lan acaba diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 benim yaptığım en avsım şey lise hayatımda hiç yakalanmadan yaptığım tuvalet fapleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mithat said: Ben yaptığım en avsım şey sabah tuvaletini yapmadan yola çıkıp 2 saatte işe varıp hiç sıkıntı yaşamadan yolda altıma mıçmadan varabilmek sanırım. Yani öyle demeyin harbiden bi stres oluyo yolda gelir mi lan acaba diye. Şu hayattaki en kötü streslerden biri ya, çaresizliğin gerçek tanımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 budapeşte metrosundaki 50 metrelik yürüyen merdivenden aşağı uçmuşluğum var not amused Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Bi de otobüste falan oluyosun , trafik var , durağa daha çok var. Veya daha beteri , metrobüstesin , burhaniye taraflarına geliyor metrobüs , zincirlikuyuya kadar tutmak zorundasın. Altunizade de inip , teee ebesinde ki mekana yürüyüp orada benzin istasyonu bulup tuvaletimi yapmışlığım var. O benzin istasyonu çölde su bulmak gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 izledikten sonra işemeye giderken kanepenin üstünden atlayım dedim eşofmanı yırttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Senin atlamanda gayet avsımmış o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 aquila said: hayir, boyle yarak kurek seyleri gosteriyolar awesome diye, millet aptal gibi heves ediyo. insanlar orda kansere care ariyo, evrenin obur ucuna bakiyo, proton carpistiriyo, bu mallar kopruden atlayinca, bisikletle takla atinca awesom. HAYIR ARKADAS AWESOME DEGIL! ahahahah aynen. nerd kafası böyle işliyo demek ki, benim de içimden koca fabrika robotlarını, motorların içlerini, ne bileyim büyük hardon çarpıştırıcısını, dna bölünmesini falan gösteren bi video yapmak geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 biri avsım mı dedi http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6bH7L7wt-aQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 forgiver said: kapaktaki kızlar 6:15 de başka sorusu olan keşke izlemeden sayfaya baksaydım ya çürüdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=sdQF7X9zdqE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 kapaktaki kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 6 dan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ne güzel müzik koymuşlar. bizimkiler dımdım çık dım dımdım çık tan başka birşey bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GASFa7rkLtM wingsuit gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar