Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mid2013 air olmasi lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Dunden beri beta5 den beri suregeldigini ogrendigim bir bugla karsilastim. Hic bir tahminim olmayan bir trigger dolayli browserlar 2 finger scroll kabiliyetlerini yitiriyorlar. Diger programlar algilamaya devam ediyor problemsiz sekilde. Baya baya sinir bozucu bisey, gecici de olsa log-out/in den daha basit bi cozum bulmam lazim. Ilk defa osx kullanimimda bana sac bas yoldurtucak bi problemle karsilastim senelerdir. Enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mid2013'lerle başladılar onları kullanmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Pil omru 2012 Air ile epey artmadi, 30 dakika - 1 saat arasi fazla gidiyor yine de. Beni en etkileyen olaylari ama OS X applari oldu. Adium'dan Messages'e, Iron'dan Safari'ye gectim. Maps'i de kullanmaya basladim, ozellikle iPad ile etkilesiminden dolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 safari fazla iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 KHaRoN said: Dunden beri beta5 den beri suregeldigini ogrendigim bir bugla karsilastim. Hic bir tahminim olmayan bir trigger dolayli browserlar 2 finger scroll kabiliyetlerini yitiriyorlar. Diger programlar algilamaya devam ediyor problemsiz sekilde. Baya baya sinir bozucu bisey, gecici de olsa log-out/in den daha basit bi cozum bulmam lazim. Ilk defa osx kullanimimda bana sac bas yoldurtucak bi problemle karsilastim senelerdir. Enteresan. Birebir aynısı Mountain Lion'da da var. Logout yapmama gerek kalmıyor benim, Safari'yi açıp kapatınca geçiyor. Garip bi bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 webkit bugi olabilir mi chromeda da ayni geyik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Ben mountain lion da kesinlikle tecrube etmedim ilk defa mavericks de goruyorum ama sanirim problemin kaynagini cozdum. Tablardan herhangi birinde, o sirada aktif olup olmadigi onemli degil, bi flash/actionscript vs varsa trackpad gesturelar gidiyor. O tab kapatildiktan sonra problem kalmiyor. Browser falan kapatmaya gerek kalmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 mavericks optimize programlari istediler. 22 sinde event de aciklarlar, 29 unda satisa cikar artik. Updateler de geliyor zaten programlara yavas yavas "Apple Dev" said: Submit your OS X Mavericks apps today. Make sure your app takes advantage of the great new features in OS X Mavericks when the world's most advanced desktop operating system becomes available to millions of customers later this fall. Download OS X Mavericks GM seed and Xcode 5.0.1 GM seed, now available on the Mac Dev Center. Build your apps with these latest seeds, then test and submit them to the Mac App Store. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Enteresan sekilde 2. GM i release ettiler. Hic bir yerde (dev sayfalari dahil) changelog yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 mavericks bedava olucakmis. Az once duyuruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 apple'a +1 milyon. Mavericks çok güzel bir işletim sistemi olmuş sabahtan beri kurcalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Abi dünden beri herkes bedava dedi, kimseye inanmadım. Büyük jest yapmışlar helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Adamlar işletim sistemi yapmayı biliyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Safari'ye bakmadan geçmeyin diyorum, en iyi tarayıcı denecek seviyeye gelmiş OS X için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 pil ömrü şaşırılcak seviyede arttı şuanda onun haricinde yeni iwork ve imovie çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 safaride front end development nası acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 oha ya wireless apple tv ye 2. monütör yaptım. Lag yok gibi birşey bir takvim uygulaması ancak bu kadar güzel olabilirdi wireless 2. monütör 14 mail account icloud sürekli takvim ve hatırlatıcı sync iwork hipchat, imessage evernote windows rdp safari bunlar sürekli açık ve ML ye göre hem performans hem pil ömrü çok çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 GERGE said: Safari'ye bakmadan geçmeyin diyorum, en iyi tarayıcı denecek seviyeye gelmiş OS X için. windows'ta nasıl acaba ya? chrome'dan sıkıldım sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Windows'da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 var ya abi safari windows için? kötü mü demek istedin de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 windowstaki safari 5, bizim ovdugumuz safari 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 takvim çok başarılı az önce gelen mailde 12.02.2014 15:00 etc etc etc etc ankara yazıyordu ekle dedim direk o tarihe ekleyip araba ile şu kadar saatte gidersin falan efsane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 mavericksin bedava olması çok iyi olmuş yalnız. baba oğluna yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Şu kenarda bi indireyim de şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar