Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OS X 10.9 Mavericks

Kharon

Öne çıkan mesajlar

Dunden beri beta5 den beri suregeldigini ogrendigim bir bugla karsilastim. Hic bir tahminim olmayan bir trigger dolayli browserlar 2 finger scroll kabiliyetlerini yitiriyorlar. Diger programlar algilamaya devam ediyor problemsiz sekilde. Baya baya sinir bozucu bisey, gecici de olsa log-out/in den daha basit bi cozum bulmam lazim.
Ilk defa osx kullanimimda bana sac bas yoldurtucak bi problemle karsilastim senelerdir. Enteresan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Pil omru 2012 Air ile epey artmadi, 30 dakika - 1 saat arasi fazla gidiyor yine de.

Beni en etkileyen olaylari ama OS X applari oldu. Adium'dan Messages'e, Iron'dan Safari'ye gectim. Maps'i de kullanmaya basladim, ozellikle iPad ile etkilesiminden dolayi.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

Dunden beri beta5 den beri suregeldigini ogrendigim bir bugla karsilastim. Hic bir tahminim olmayan bir trigger dolayli browserlar 2 finger scroll kabiliyetlerini yitiriyorlar. Diger programlar algilamaya devam ediyor problemsiz sekilde. Baya baya sinir bozucu bisey, gecici de olsa log-out/in den daha basit bi cozum bulmam lazim.
Ilk defa osx kullanimimda bana sac bas yoldurtucak bi problemle karsilastim senelerdir. Enteresan.

Birebir aynısı Mountain Lion'da da var. Logout yapmama gerek kalmıyor benim, Safari'yi açıp kapatınca geçiyor. Garip bi bug.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mountain lion da kesinlikle tecrube etmedim ilk defa mavericks de goruyorum ama sanirim problemin kaynagini cozdum. Tablardan herhangi birinde, o sirada aktif olup olmadigi onemli degil, bi flash/actionscript vs varsa trackpad gesturelar gidiyor. O tab kapatildiktan sonra problem kalmiyor. Browser falan kapatmaya gerek kalmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

mavericks optimize programlari istediler. 22 sinde event de aciklarlar, 29 unda satisa cikar artik. Updateler de geliyor zaten programlara yavas yavas

"Apple Dev" said:

Submit your OS X Mavericks apps today.

Make sure your app takes advantage of the great new features in OS X Mavericks when the world's most advanced desktop operating system becomes available to millions of customers later this fall. Download OS X Mavericks GM seed and Xcode 5.0.1 GM seed, now available on the Mac Dev Center. Build your apps with these latest seeds, then test and submit them to the Mac App Store.
Sosyal ağlarda paylaş

oha ya
wireless apple tv ye 2. monütör yaptım. Lag yok gibi birşey
bir takvim uygulaması ancak bu kadar güzel olabilirdi

wireless 2. monütör
14 mail account
icloud sürekli takvim ve hatırlatıcı sync
iwork
hipchat, imessage
evernote
windows rdp
safari