HellPatrol_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 dün gece doğalgaz mührünü kırdık ve kombimizi çalıştırdık perşembe günü doğalgazı bağlattık ama adamlar gelip açmadı havalar malum igdaş tan gelen arkadaş içinde küçük bi not bıraktık ceza yazarsa kaç yazar not : zorundaydık totomuz dondu evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 nota gerek yokta bize ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 hatta konu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 kapama açma ücretinin 3 katına kadar yolu var diyor nette; göyya 1300 e kadar gidiyormuş da google a sorsana önce gfsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 1akşam battaniye ve yorgan ile idare etseydiniz,uzun süre ısınabilecektiniz.artık cezayı ödeyene kadar yorgana talim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ahaha cezasını merak ediyormussun gec anladım bıraktıgın nota göre en yüksek ceza neyse onu yazar niye not bırakıyonuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 al hatta biraz daha kork; ödemezseniz "“Kanun veya yetkili makamların emri uyarınca bir şeyin saklanmasını veya varlığının aynen korunmasını sağlamak için konulan mührü kaldıran veya konuluş amacına aykırı hareket eden kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.”" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 iyi işte içeride üşümezler sfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 sen onlara ceza kes. yaz bi kağıda " bizden habersiz mührü kırıp , doğalgazı kullanmamızı sağladınız. size 1300 tl ceza kesiyorum" diye. altına kaç arkadaşsanız imzalarınızı atın. doğalgazı açmaya geldiklerinde , memurun eline tutuştur. zaten o bi afallar. ceza kesmeden gider. yada ara doğalgaz şirketini. biri gelmiş bizim mührü kırmış. vandallık bu. hep gezicilerin işi falan de. bu bi yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Fistan said: ahaha cezasını merak ediyormussun gec anladım bıraktıgın nota göre en yüksek ceza neyse onu yazar niye not bırakıyonuz abi şuna özenmişler sanırım. hani belki işe yarar diye. http://caps.ekime.net/img/cGhvdG9zL3JlZ2lzdGVyZWRfcGhvdG9zLzQzMzItZG9nYWxnYXotc2FhdGluZS1hYmktYml6LW9ncmVuY2l5aXotYml6aS1pZGFyZS1ldC0uanBn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 yokya notta öle aham şaham bişi yok çok üşüdük açtık öğrenciyiz bu sefer ceza kesmesen olmaz mı falan gibisinden bişi yazdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Biz de ödedikten sonra çıkartmıştık 2 kere falan sıkıntı olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ceza kesmesinin o gelen memurun insiyatifinde falan oldugunu düşündünüz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 youtube video'su yapın (özür dileyin,acındırın kendinizi) ve link'ini yazın kagıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 emlakçı 50 lira kitlerler ben kefilim falan filan dedi asıl konu nekadar kitlicekler bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Fistan said: ceza kesmesinin o gelen memurun insiyatifinde falan oldugunu düşündünüz yani? gelen adam da mührü kıracağı için onun insiyatfinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bu arada borcu ödenmediği için mi kapalıydı yoksa sıfırdan taktırıdnız açmasını mı bekliyordunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Fistan said: ceza kesmesinin o gelen memurun insiyatifinde falan oldugunu düşündünüz yani? evet öyle zaten? adamın tepesinde kamera mı var abi 7/24 naptığını izleyen? gidecek bakacak gariban öğrenciler falan açtım geldim diye yazacak elindeki belgeye bitti gitti. bizzat öğrenci evindeyken elektrikteki mührü ben açmıştım hatta mühür de değil sert bi kelepçe gibi bir şey vardı kırarak çıkarmıştım, eleman kapıya geldiğinde ben açtım dediğim de eyvallah deyip gitmişti. not: her mührü açmaya gelen insaflı davranacak diye bir şey yok tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 forgiver said: bu arada borcu ödenmediği için mi kapalıydı yoksa sıfırdan taktırıdnız açmasını mı bekliyordunuz yok yeni taşındık eskiden doğalgaz varmış kapattırmışlar yeni abonelik yaptık bizde olay o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 kaçak kontrol vsleri yapıldıysa bir şey olmaz adam kayda alıyor zaten yerinde bakıp ben evde yokken almış gitmişlerdi mührü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Suat Kılıç'a twit at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Liebe said: Fistan said: ceza kesmesinin o gelen memurun insiyatifinde falan oldugunu düşündünüz yani? evet öyle zaten? adamın tepesinde kamera mı var abi 7/24 naptığını izleyen? gidecek bakacak gariban öğrenciler falan açtım geldim diye yazacak elindeki belgeye bitti gitti. bizzat öğrenci evindeyken elektrikteki mührü ben açmıştım hatta mühür de değil sert bi kelepçe gibi bir şey vardı kırarak çıkarmıştım, eleman kapıya geldiğinde ben açtım dediğim de eyvallah deyip gitmişti. not: her mührü açmaya gelen insaflı davranacak diye bir şey yok tabi..sistemde görünmeyecek mi bu adam acma kapama yapmis cezası nerde diye sormayacaklar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Liebe said: Fistan said: ceza kesmesinin o gelen memurun insiyatifinde falan oldugunu düşündünüz yani? evet öyle zaten? adamın tepesinde kamera mı var abi 7/24 naptığını izleyen? gidecek bakacak gariban öğrenciler falan açtım geldim diye yazacak elindeki belgeye bitti gitti. bizzat öğrenci evindeyken elektrikteki mührü ben açmıştım hatta mühür de değil sert bi kelepçe gibi bir şey vardı kırarak çıkarmıştım, eleman kapıya geldiğinde ben açtım dediğim de eyvallah deyip gitmişti. not: her mührü açmaya gelen insaflı davranacak diye bir şey yok tabi.. Aynen. Biz de böyle yapıyorduk valla. Hatta bazen ödedikten sonra da bi süre bekliyosun mührü açması için, biz açıyoduk gelen eleman görüp gidiyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Fistan said: Liebe said: Fistan said: ceza kesmesinin o gelen memurun insiyatifinde falan oldugunu düşündünüz yani? evet öyle zaten? adamın tepesinde kamera mı var abi 7/24 naptığını izleyen? gidecek bakacak gariban öğrenciler falan açtım geldim diye yazacak elindeki belgeye bitti gitti. bizzat öğrenci evindeyken elektrikteki mührü ben açmıştım hatta mühür de değil sert bi kelepçe gibi bir şey vardı kırarak çıkarmıştım, eleman kapıya geldiğinde ben açtım dediğim de eyvallah deyip gitmişti. not: her mührü açmaya gelen insaflı davranacak diye bir şey yok tabi..sistemde görünmeyecek mi bu adam acma kapama yapmis cezası nerde diye sormayacaklar mı sormayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar