Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doğalgaz mührünü kırdım bi bakın

HellPatrol_

Öne çıkan mesajlar

al hatta biraz daha kork; ödemezseniz "“Kanun veya yetkili makamların emri uyarınca bir şeyin saklanmasını veya varlığının aynen korunmasını sağlamak için konulan mührü kaldıran veya konuluş amacına aykırı hareket eden kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.”"
Sosyal ağlarda paylaş

sen onlara ceza kes. yaz bi kağıda " bizden habersiz mührü kırıp , doğalgazı kullanmamızı sağladınız. size 1300 tl ceza kesiyorum" diye. altına kaç arkadaşsanız imzalarınızı atın. doğalgazı açmaya geldiklerinde , memurun eline tutuştur. zaten o bi afallar. ceza kesmeden gider.

yada ara doğalgaz şirketini. biri gelmiş bizim mührü kırmış. vandallık bu. hep gezicilerin işi falan de.

bu bi yol
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

ahaha cezasını merak ediyormussun gec anladım
bıraktıgın nota göre en yüksek ceza neyse onu yazar
niye not bırakıyonuz abi

şuna özenmişler sanırım. hani belki işe yarar diye.

http://caps.ekime.net/img/cGhvdG9zL3JlZ2lzdGVyZWRfcGhvdG9zLzQzMzItZG9nYWxnYXotc2FhdGluZS1hYmktYml6LW9ncmVuY2l5aXotYml6aS1pZGFyZS1ldC0uanBn.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

ceza kesmesinin o gelen memurun insiyatifinde falan oldugunu düşündünüz yani?

evet öyle zaten? adamın tepesinde kamera mı var abi 7/24 naptığını izleyen? gidecek bakacak gariban öğrenciler falan açtım geldim diye yazacak elindeki belgeye bitti gitti. bizzat öğrenci evindeyken elektrikteki mührü ben açmıştım hatta mühür de değil sert bi kelepçe gibi bir şey vardı kırarak çıkarmıştım, eleman kapıya geldiğinde ben açtım dediğim de eyvallah deyip gitmişti.

not: her mührü açmaya gelen insaflı davranacak diye bir şey yok tabi..
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Fistan said:

evet öyle zaten? adamın tepesinde kamera mı var abi 7/24 naptığını izleyen? gidecek bakacak gariban öğrenciler falan açtım geldim diye yazacak elindeki belgeye bitti gitti. bizzat öğrenci evindeyken elektrikteki mührü ben açmıştım hatta mühür de değil sert bi kelepçe gibi bir şey vardı kırarak çıkarmıştım, eleman kapıya geldiğinde ben açtım dediğim de eyvallah deyip gitmişti.

sistemde görünmeyecek mi bu adam acma kapama yapmis cezası nerde diye sormayacaklar mı
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Fistan said:

Aynen. Biz de böyle yapıyorduk valla. Hatta bazen ödedikten sonra da bi süre bekliyosun mührü açması için, biz açıyoduk gelen eleman görüp gidiyodu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Liebe said:

Fistan said:

sistemde görünmeyecek mi bu adam acma kapama yapmis cezası nerde diye sormayacaklar mı

sormayacaklar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...