chrome Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bizim bir yer vardi floryada arkadasa gidince orada kalabilirsin demistim cocukta programini ona gore yapmis. Bugun ogrendim ki bizim kuzenler cokmusler oraya. Adam da yarin gidiyor. 10 gun kalacak. Buyuk sicis yani. Cok da yakin bir arkadasim yari yolda birakamam o yuzden 10 gunlugune istabulda duzgun bir yerde bir ev kiralamak istiyorum. Nette birsuru ilan var ama guvenemedim. Referansli guvenilir onerebileceginiz bir site ya da grup var midir?
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 zengin adamsın ayarlasana 10 günlük the marmarayı
chrome Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Olm trollemeyin lan harbi sikinti oldu icime. El ativerin bi community feelin hesabi.
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 gelsin bizde kalsın dicem de köpek bağlasan durmaz sfgsd
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 burayı kullandıydım 3-4 defa. sorun yok. http://www.rentalhouseistanbul.com/
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 haggaten o ne ya kol gibi o sitede fiyatlar
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 gelsin kalsın bizde öğrenci evi mecidiyeköy de arkadaş için problem olmazsa bizim içinde olmaz günlük 25 tlden kalabilir :)
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bi söz vardır chrome yiyemeyeceğin ... altına yatmayacaksin diye ya da yemeyeceğin miydi lan o
chrome Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Fistan said: bi söz vardır chrome yiyemeyeceğin ... altına yatmayacaksin diye ya da yemeyeceğin miydi lan o Abi bazen dozunu kaciriyorsun. Sirf laf sokmak icin birseyler yazdigin zaten cok belli ama dozunu kacirma bari. Hayir yazdigin sey de alakasiz zaten. Hatta ben yeri bile tuttum 1 saat once. Simdi ben de sana ayni kalitede cevap vereyim arkadasin ve istanbulun geri kalaninin ........in altina 10 gun boyunca dilersen o evde artik keyifle yatabilirsin desem hos mu. Degil. Ne gerek var boyle seylere. Asalak ve beceriksiz bir insaat insaat muhendisi olarak beni kiskandigin icin mi boyle yapiyorsun diye dusunuyorum ama herkese boyle seyler yaziyorsun. Senin ayarlar cocukluk doneminde sanirim artik asiri sevgisizlikten ya da baska bir seyden kaymis aga. Allah yardimcin olsun. Cok anormal bir durum da yok aslinda yani dozunu kaciriyorsun kacirma yeter. Operim.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bence de fistan vergi de vermiyor ve az maaş veriyor
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 chrome said: Fistan said: bi söz vardır chrome yiyemeyeceğin ... altına yatmayacaksin diye ya da yemeyeceğin miydi lan o Abi bazen dozunu kaciriyorsun. Sirf laf sokmak icin birseyler yazdigin zaten cok belli ama dozunu kacirma bari. Hayir yazdigin sey de alakasiz zaten. Hatta ben yeri bile tuttum 1 saat once. Simdi ben de sana ayni kalitede cevap vereyim arkadasin ve istanbulun geri kalaninin ........in altina 10 gun boyunca dilersen o evde artik keyifle yatabilirsin desem hos mu. Degil. Ne gerek var boyle seylere. Asalak ve beceriksiz bir insaat insaat muhendisi olarak beni kiskandigin icin mi boyle yapiyorsun diye dusunuyorum ama herkese boyle seyler yaziyorsun. Senin ayarlar cocukluk doneminde sanirim artik asiri sevgisizlikten ya da baska bir seyden kaymis aga. Allah yardimcin olsun. Cok anormal bir durum da yok aslinda yani dozunu kaciriyorsun kacirma yeter. Operim. ahahah vurmayın lan öldü yeter
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Fistan said: bi söz vardır chrome yiyemeyeceğin ... altına yatmayacaksin diye ya da yemeyeceğin miydi lan o cevap veremeyeceğin laflar söyleyerrrek sen neyin altına girdin ? :) !
Muaddib Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Fistan said: bi söz vardır chrome yiyemeyeceğin ... altına yatmayacaksin diye ya da yemeyeceğin miydi lan o Oww yeni bir üye olarak belki bana düşmez ama. Çok seviyesizce ve laçka olmuş.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bunun yenisi eskisi olmaz ya lesser muteaahit öyle laflar edemez
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 https://www.airbnb.com/?af=1922719&c=A_TC%3Dzbnepkmwtz%26G_MT%3Dp%26G_CR%3D22111487776%26G_N%3Dg%26G_K%3Dairbnb%26G_P%3D&gclid=CNHqvuau_7kCFZMQtAodLmwA0w 2 kere daire kiraladım haftalık olarak, dikkatli olman gerek beklediğinin çok aksi bir şey çıkabiliyor, semte mahalleye katına vs. dikkat et
Muaddib Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Fistan said: patlamış adam http://cdn.haberdar.com//fotogaleri/38248/foto_106405.gif
Fin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 https://www.facebook.com/EliteHousing şuraya sor istersen güvenilir baya.
Öne çıkan mesajlar