Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 senko said: 1.6 altına düşmem sanırım hacı ya sevmiyorum basınca gitmeyen arabaları 1.2tsi dsg basinca seninkinden daha iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 senko said: 1.6 altına düşmem sanırım hacı ya sevmiyorum basınca gitmeyen arabaları babam bile aştı bu zihniyeti yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 senko said: 1.6 altına düşmem sanırım hacı ya sevmiyorum basınca gitmeyen arabaları ben 1.6 dizel aldım ama 1.2 tsi denemediğim için pişmanım 1.6 basınca gidiyor ama mucize bekleme yani ne yaparsan yap bunlar teyze arabasıymış PARAN YETİYORSA 0-100 ü 6-7 sn olanlara bakacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Opel Astra Classic diye oldumu? Alırken de satarkende üzmez. Az yakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben opel astra turbo diyecektim, yeni kasa olandan ama bilemedim o fiyata var mıdır. o yüzden sustum. sonra işten anlayan bi araba manyağı ayar manyağı yapar diye de çekindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 benzinli al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 mazdanın adam gibi tr distributoru olsa kimse polo falan demez burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Benzinli alacaksan TSI motor alacaksın ki çok üzmesin. Bu arada Hondacı abimiz nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 1.4 palio dendi mi? 2001 model benzinli. Bastin mi gidiyo. 120 den sonra yeni duzenlemeyle birlikte titreyerek " hiz limitini aştın ceza yeme" diye uyariyo. Yeni hiz limitleri belirlendikten sonra fiat merkezinden uyduyla paliolarin beynine bitakim seyler yapip 120 den sonra titrettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Palio yerine bisiklet öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Selam, Rasmon said: senko said: 1.6 altına düşmem sanırım hacı ya sevmiyorum basınca gitmeyen arabaları babam bile aştı bu zihniyeti yuh Buna koptum :) Jazz da olabilir. Meraklısı bol. @Fistan Ya birçok markada bu sıkıtıdan dolayı ürtkek ve korkak davran mıyormuyuz? Yeni mazda tipleri güzel; hele o MPV çok datlı... ve evet KHaRoN, ona da baktım B) Belli bir araç sahibi kitleyi ayrıştırmadan ve dalga geçmeden konuya devam edin lütfen. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Oha tam aradığım topic. Keep goin'. Sedan ve düz vites istiyorum ben de aynı mantıkda. Geri her şey aynı. Bana ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 mazda3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Rotweiler said: Oha tam aradığım topic. Keep goin'. Sedan ve düz vites istiyorum ben de aynı mantıkda. Geri her şey aynı. Bana ne önerirsiniz? fiyat/perf seat toledo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 tambjk said: Opel Astra Classic diye oldumu? Alırken de satarkende üzmez. Az yakar. dizeli az kaçar 1.3 ler fiyat olarak uçmuş zaten 1.6 çıksın belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mercedes al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Fistan said: mazdanın adam gibi tr distributoru olsa kimse polo falan demez burada gorunus olarak en yakin mazda geliyor bana da. yakin bir arkadasim mazda6 kullaniyor, onun sayesinde bayagi bisi ogrendim ben de mazdadan. servisi fln hic te goz korkutan cinsten degil, artik japonya yerine direk avrupadan geliyormus yedek parca sanirim, yeni distribitor ile birlikte, o yuzden biraz daha ucuzlamis yedek parca. ankara da bi servis sikintisi da yok mazdanin, yetkili serviste bol yan sanayi de bol yarin bigun istanbula gittigimde de zorlancagimi sanmiyorum servis bulmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 lancerla ilgili ne duydun bilmiyorum ama motoru 1.6 ve sınıfının aynı hacimli motorları arasında en az yakan benzinlilerinden falan, belki en az yakanıdır. çok da iyi arabadır. mazda 3 de çok güzel araba ama yakıtta üzüyor biraz, lancera göre makyajı daha güzel ve daha spor. öte yandan hemen elden çıkarman gerekiyorsa mazda mitsubishi subaru türevlerinden uzak durmalısın sana göre değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 35K para benim nerden baksan 3500 kere taksiye binmemi sağlar , yılda 300 kere biniyosam ( ki binmiyorumdur) 10 sene falan götürebilir beni o para taksiye yatırırsam. Hani yatırım amacı olarak çok tırt tabii geri dönüşü yok taksinin arabayı satarsın bişi geçer eline ama harbiden ÇOOOOK daha kral bir seçenek taksi :D özel şöför gibi getir götür ne güzel daha ne istiyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Bu arada Mazda3ün 2014de gelecek kasası çok iyi görünüyor. Aynı zamanda motor da değişmiş sanırım yakıt anlamında da performansı iyi olacak. Ama 60binden girer heralde memlekete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 axedice said: Petrol devri bir gün bitecek, halkını kalkındırmak istiyorsan sanayi kuruluşları açıp üretim yapman gerekiyor. /ontopic Polo düşünmez misin? arap esprisi yapan yok mu diye 5 sayfa geriye gittim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Selam, Bu konuyu sabit yapacağım yakında. Çok derin hicivler ve gıdıklamalara sahip... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 senko said: abi getz'ler dağılcakmış gibi gelmiyor mu sana ya sanki 140 yaptığında araba çatlıyacakmış gibime geliyor benim. motor zorlandığı yerde dur birader.140ta yapma bir zahmet.gerçi ben 140,150,160 bastım.gayette basıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 mazda2 de düşünebilirsin. gerçi düzgün rengini bulmak zor, ben ararken paso turuncu kavun gibi bişi çıkıyordu karşıma. benim 2010 1.4 polo dsg yi düşünebilirsin. az yakar çok kaçar. 55b inde ikinci sahibinden, kazası belası yok. 1 yıl da GARANTİSİ var. 35 limit var demişsin, sen yabancı sayılmazsın sana 37 olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar