Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

araba akıl verin :)

senko

Öne çıkan mesajlar

senko said:

1.6 altına düşmem sanırım hacı ya
sevmiyorum basınca gitmeyen arabaları

ben 1.6 dizel aldım ama 1.2 tsi denemediğim için pişmanım

1.6 basınca gidiyor ama mucize bekleme yani
ne yaparsan yap bunlar teyze arabasıymış

PARAN YETİYORSA 0-100 ü 6-7 sn olanlara bakacan
Sosyal ağlarda paylaş

1.4 palio dendi mi?

2001 model benzinli. Bastin mi gidiyo. 120 den sonra yeni duzenlemeyle birlikte titreyerek " hiz limitini aştın ceza yeme" diye uyariyo.

Yeni hiz limitleri belirlendikten sonra fiat merkezinden uyduyla paliolarin beynine bitakim seyler yapip 120 den sonra titrettiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Rasmon said:

senko said:

1.6 altına düşmem sanırım hacı ya
sevmiyorum basınca gitmeyen arabaları

babam bile aştı bu zihniyeti yuh

Buna koptum :)

Jazz da olabilir. Meraklısı bol.

@Fistan
Ya birçok markada bu sıkıtıdan dolayı ürtkek ve korkak davran mıyormuyuz? Yeni mazda tipleri güzel; hele o MPV çok datlı... ve evet KHaRoN, ona da baktım B)

Belli bir araç sahibi kitleyi ayrıştırmadan ve dalga geçmeden konuya devam edin lütfen.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

mazdanın adam gibi tr distributoru olsa kimse polo falan demez burada

gorunus olarak en yakin mazda geliyor bana da.
yakin bir arkadasim mazda6 kullaniyor, onun sayesinde bayagi bisi ogrendim ben de mazdadan.
servisi fln hic te goz korkutan cinsten degil, artik japonya yerine direk avrupadan geliyormus yedek parca sanirim, yeni distribitor ile birlikte, o yuzden biraz daha ucuzlamis yedek parca.
ankara da bi servis sikintisi da yok mazdanin, yetkili serviste bol yan sanayi de bol

yarin bigun istanbula gittigimde de zorlancagimi sanmiyorum servis bulmakta.
Sosyal ağlarda paylaş

lancerla ilgili ne duydun bilmiyorum ama motoru 1.6 ve sınıfının aynı hacimli motorları arasında en az yakan benzinlilerinden falan, belki en az yakanıdır. çok da iyi arabadır.

mazda 3 de çok güzel araba ama yakıtta üzüyor biraz, lancera göre makyajı daha güzel ve daha spor.

öte yandan hemen elden çıkarman gerekiyorsa mazda mitsubishi subaru türevlerinden uzak durmalısın sana göre değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

35K para benim nerden baksan 3500 kere taksiye binmemi sağlar , yılda 300 kere biniyosam ( ki binmiyorumdur) 10 sene falan götürebilir beni o para taksiye yatırırsam.

Hani yatırım amacı olarak çok tırt tabii geri dönüşü yok taksinin arabayı satarsın bişi geçer eline ama harbiden ÇOOOOK daha kral bir seçenek taksi :D özel şöför gibi getir götür ne güzel daha ne istiyon :D
Sosyal ağlarda paylaş

mazda2 de düşünebilirsin. gerçi düzgün rengini bulmak zor, ben ararken paso turuncu kavun gibi bişi çıkıyordu karşıma.

benim 2010 1.4 polo dsg yi düşünebilirsin. az yakar çok kaçar. 55b inde ikinci sahibinden, kazası belası yok. 1 yıl da GARANTİSİ var. 35 limit var demişsin, sen yabancı sayılmazsın sana 37 olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...