Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Çağımızın vebası BCC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Yolladıgım hiçbirşey mail'e sıgmadıgı için mike mike WeTransfer spam. Kafa rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Vingthor said: trend'de ama çok yollu AHAHAHAHAHAHİÇAHAHAHAHAAKOMİKAHAHAHEHAHEADEĞİLAHAHEHAEH http://i.imgur.com/doBT6qp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Sorieno said: APTAL OLDUĞU İÇİN ATILMIŞTIR. sfdhdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Jim_E_Rustler said: Yolladıgım hiçbirşey mail'e sıgmadıgı için mike mike WeTransfer spam. Kafa rahat. onda da eski yedek alınmış projeyi gönderdiğim çok oldu. Hatta bir kere de öyle üretime gitmişti sonra ehi ehi ya siz alırken yanlış almışsınız ala ala diyip yırttıydım bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 aklıma heyecanlı bir şey gelmedi de adamın biri, 1,5 a4 kağıdı mail atmış, üşenmedim word de baktım işten ayrılırsma ne güzel müdüre kitlencek cevap vermesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Liebe said: çalıştığımız büyük firmalara falan rapor fatura zart zurt bişiler hazırlayıp gönderiyorum mail içeriği falan yazıyorum atıyorum 5 dk sonra farkediyorum ki ek'i koymadan göndermişim. 2 değil 3 değil 100 kere falan yaptım herhalde tövbe ya bir ben miyim lan böyle mallık yapan? Komik olma.ne var bunda utanacak?herkes yapiyor aynisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben de benzerini çok yapıyordum bütün şirkete ve müşretiye çektiğimiz filmin editlerini atarken editleri eklemeden mail yollamalar yada editlerdeki degisiklikleri süreleri yazmayı unutuyordum ben zerre utanıp sıkılmadım üstlik reklam sektöründe insanlar anormal tripli olabiliyor bu konularda sen niye dert ettin ki bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben de bir ara çok yapıyordum. kusura bakmayın hehe diye gönderiyosun, sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 7thBreath said: ben de benzerini çok yapıyordum bütün şirkete ve müşretiye çektiğimiz filmin editlerini atarken editleri eklemeden mail yollamalar yada editlerdeki degisiklikleri süreleri yazmayı unutuyordum ben zerre utanıp sıkılmadım üstlik reklam sektöründe insanlar anormal tripli olabiliyor bu konularda sen niye dert ettin ki bu kadar. ben de reklam sektöründe çalıştığımdan o tiplere baya denk geldiğimden olabilir =) ne biliim günde 25 tane mail geliyor işle alakalı bir bana ek'siz mail gelmedi acaba bir ben mi bu kadar dikkatsizim diye kötü hissediyodum 2 senede 200 kere aynı şeyi yapmaktan =) rahatladım baya topiği görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 iyi madem rahatladın, şöyle saçam bir şey de anlatayım zaten bu olaydan sonra sallamamaya başladım. Bir gün post prodüksiyonda film editliyoruz yönetmen de var neyse müdahil oldu yaptırdı editlerini kendi mailine attırdı ben bile atmadım yani izliyorum sadece, neyse akşam telefon çaldı niye bu editlerin süreleri yok müzik yapçaz yapamıyoruz bık bık bık. Yani enteresan şeyler olabiliyor takılmamak gerek pek :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 once atasminti yap, sonra maili yaz. gmail attach yazip eklemeyince nabiyon birader diyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Liebe said: ben de reklam sektöründe çalıştığımdan o tiplere baya denk geldiğimden olabilir =) ne biliim günde 25 tane mail geliyor işle alakalı bir bana ek'siz mail gelmedi acaba bir ben mi bu kadar dikkatsizim diye kötü hissediyodum 2 senede 200 kere aynı şeyi yapmaktan =) rahatladım baya topiği görünce ben genelde böyle olunca hiç sesimi çıkarmıyorum, yatıyorum. gelip de "ee?" derse biri "keriz attach yapmamış diyorum" bunu yapın kendi işinizi de geciktirmeyin BulletRide said: Önce ek'i koyun sonra yazmaya başlayın texti, alışkanlık haline geliyor 0 hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 BU YÜZDEN İŞÇİ DEĞİL PATRON OLMALIYIZ ARKADAŞLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Killer sen şimdi o spor salonunun patronu musun? Bayram tatilinde geliyorum istanbula, spor yapacak yer lazım. Parası neyse vericem http://galeri.uludagsozluk.com/10/binicem-%C3%BCst%C3%BCne-vurucam-k%C4%B1rbac%C4%B1_13389.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar