dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yok =( olanda MAC falan aşırı pahalı dolar ile üyelik yapıyor adamlar. havuzu da olan iyi bi yer yok mu ya şöyle orta halli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 cevap soruda gizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 eşim bir ara astoria'nın jatomi'ye gidiyordu. havuzu var mı bilmiyorum. sorarım. dedeman'da spor salonu ve havuzu var. ama fiyatları nasıldir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 jatomi de yok havuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 aradıgın bölgede havuzlu zor. profilo metrocity gibi avm'lerde var spor salonu. ayrıca apartman altı salonların en cok oldugu yer m.köy civarı. ama önce metrocity'e falan bak essporto diye bişey vardi sanırm. havuz zor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Profilo - Havuzlu Trump Towers Jatomi (ben gidiyorum) - ViP kısmında havuz var ama tuzludur söyliyim. Şirketsel yerlere değil de mesela akatlar spor kompleksi falan gibi bölgesel yerlere gidersen daha memnun kalırsın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Jatomi tt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 crossfitci var bi tane ama hem pahalı hem havuzsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Tabi bu arada aralıksız olarak bu ibneler her geleni üye yapıyor, saat 6 da işten çıkıp gidiyosun spor salonuna dolap bile kalmamış görebiliyorsun. Dolabıu bulsan alete girene kadar soğuyosun falan. Motivasyon kaybımın %40'ı şu salak işler yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Abi sizi bilmiyorum ama ben yoğun iş hayatında olsam sabah en erken açılan salonları ararım çünkü spor akşam yapılmaz bence. Sabah erkenden kalkacaksın evine yakın açık bir salon olcak oraya gidip yapacan öyle işine gidecen yoksa çok çok zor. Ben çalışmama rağmen 8 de salondayım. Normalde 7 de filan kalkıyorum yoksa insan sıkılır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 astoria jatomi'de havuz var, yazin bos oluyor ama simdi cok uye aliyorlardir... sabah ve aksam saatleri cok kalabalik, diger saatler baya bos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 united clubs var havuzlu falan, ama pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 fakirler spor yapmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Cevahir'in yanındaki plazada var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar