Mithat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 9gag yasak , reddit yasak , hurriyet facebook zaten klişe yasak , herşeyi anladım oyunları falan , paticik nasıl açık abi ya :D hani açık olduğuna sevinsem mi yoksa paticiğin varlığını bile bilmeyip kapatmamış olmalarına üzülsem mi , aslında bi underground durumumuz var , dh falan gibi önüne gelen girmiyo siteye o açıdan da bi seviniyorum. Elbette iş yeri ve paticik aynı cümlede geçtiğinden önce ben yazayım. O staj kagıtlarını bi getir bakiim ofisime.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 nevzat IT'e mail attım, kapattırıyorum paticiği cılkını çıkardın.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ondan sonra ekonomik kriz olur tabi
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 İş yerinde sınırsız internete girebilmek verimi arttırır isimli bir araştırma düzenlensin derhal ve müdürlere komple dağıtılsın. Bakarsın yerler?
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 IT'cilere iki malbuş sıkıştır, her site açılır.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Yoksa siz hala evden çalışmıyor musunuz?
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Evde çalışırsam mini bardaki viskilerden tobleronlardan mojitolardan jagerlerden nasıl faydalanıcam DÜDÜK
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 evdeki dolapta 3 tane yeşil zeytin var. (siyah zeytin normalde)
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Rasmon said: Evde çalışırsam mini bardaki viskilerden tobleronlardan mojitolardan jagerlerden nasıl faydalanıcam DÜDÜK http://i.imgur.com/VBrIeQe.jpg
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 viski serbest 9gag yasak nasıl bi işmiş bu ya
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Rasmon said: Evde çalışırsam mini bardaki viskilerden tobleronlardan mojitolardan jagerlerden nasıl faydalanıcam DÜDÜK Hayatımda ilk girdiğim iş oteldi , o gün bugündür otelde çalışıyorum , daha minibardan bi tane su içmişliğim yoktur o nasıl bir şanstır ya :D Gerçi eğer yoğun olursak ve yemeğe çıkamazsak menüden yemek seçip bana şundan yaptırtın deme hakkım oluyodu , ama bi minibar değil , alkol falan yok içinde.
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 abi her şeyin yasak olmasını anlıyorum da linkedin nasıl yasak olur kurumsal bir şirkette, aklım almıyor.
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Bizde job searching kategorisine girdiğinden yasak. Hani işindeyken başka işleri kesme , adet döneminde ki kız gibi trip atarız müdürler hep beraber sana gibi bi mesaj var orda.
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Valla şuan işimden memnunum o yüzden girmem job search olaylarına ama 9gag reddit falan iyi giderdi :D
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ya bana dizi siteleri söyleyin gözünü seveyim dizihd ve dizimag açılmıyor
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Harbiden ben bi önce ki işimde watchseries.eu sitesine girer kulaklığımı takar dizi izlerdim. Yemin ediyorum ki bi gün how i met your mother yeni bölümünü iskender yerken izledim , bi de kantinde falan degil baya bildiğin ofiste. Şimdi düşünüyorumda kıymetini bilememişim.
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 olum bizim hep böyle, söylüyoz yemeği diziyle yiyoz, gazete paticik vs. akşama doğru 2 bira
scorch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Lan bi benim bulduğum iş yerlerinde mi takip var patiye 2 gün girsem 3. Gün kapatılıyordu sdfds müdür olduk açtırdık rütbe ownz
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 9gagımsı acidcow var ona giriliyodur belki. asit inek çogzel
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 reddit güzel oluyo işte, full text zaten nerdeyse anti-ayna
Öne çıkan mesajlar