Mithat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 9gag yasak , reddit yasak , hurriyet facebook zaten klişe yasak , herşeyi anladım oyunları falan , paticik nasıl açık abi ya :D hani açık olduğuna sevinsem mi yoksa paticiğin varlığını bile bilmeyip kapatmamış olmalarına üzülsem mi , aslında bi underground durumumuz var , dh falan gibi önüne gelen girmiyo siteye o açıdan da bi seviniyorum. Elbette iş yeri ve paticik aynı cümlede geçtiğinden önce ben yazayım. O staj kagıtlarını bi getir bakiim ofisime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 nevzat IT'e mail attım, kapattırıyorum paticiği cılkını çıkardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ondan sonra ekonomik kriz olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 İş yerinde sınırsız internete girebilmek verimi arttırır isimli bir araştırma düzenlensin derhal ve müdürlere komple dağıtılsın. Bakarsın yerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 IT'cilere iki malbuş sıkıştır, her site açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Yoksa siz hala evden çalışmıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Evde çalışırsam mini bardaki viskilerden tobleronlardan mojitolardan jagerlerden nasıl faydalanıcam DÜDÜK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 evdeki dolapta 3 tane yeşil zeytin var. (siyah zeytin normalde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Rasmon said: Evde çalışırsam mini bardaki viskilerden tobleronlardan mojitolardan jagerlerden nasıl faydalanıcam DÜDÜK http://i.imgur.com/VBrIeQe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 viski serbest 9gag yasak nasıl bi işmiş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Rasmon said: Evde çalışırsam mini bardaki viskilerden tobleronlardan mojitolardan jagerlerden nasıl faydalanıcam DÜDÜK Hayatımda ilk girdiğim iş oteldi , o gün bugündür otelde çalışıyorum , daha minibardan bi tane su içmişliğim yoktur o nasıl bir şanstır ya :D Gerçi eğer yoğun olursak ve yemeğe çıkamazsak menüden yemek seçip bana şundan yaptırtın deme hakkım oluyodu , ama bi minibar değil , alkol falan yok içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 abi her şeyin yasak olmasını anlıyorum da linkedin nasıl yasak olur kurumsal bir şirkette, aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Bizde job searching kategorisine girdiğinden yasak. Hani işindeyken başka işleri kesme , adet döneminde ki kız gibi trip atarız müdürler hep beraber sana gibi bi mesaj var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yasak olmasa gireceksin yani o sitelere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Valla şuan işimden memnunum o yüzden girmem job search olaylarına ama 9gag reddit falan iyi giderdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ya bana dizi siteleri söyleyin gözünü seveyim dizihd ve dizimag açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Harbiden ben bi önce ki işimde watchseries.eu sitesine girer kulaklığımı takar dizi izlerdim. Yemin ediyorum ki bi gün how i met your mother yeni bölümünü iskender yerken izledim , bi de kantinde falan degil baya bildiğin ofiste. Şimdi düşünüyorumda kıymetini bilememişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 olum bizim hep böyle, söylüyoz yemeği diziyle yiyoz, gazete paticik vs. akşama doğru 2 bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 her şey açılıyo burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Lan bi benim bulduğum iş yerlerinde mi takip var patiye 2 gün girsem 3. Gün kapatılıyordu sdfds müdür olduk açtırdık rütbe ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 9gagımsı acidcow var ona giriliyodur belki. asit inek çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 reddit güzel oluyo işte, full text zaten nerdeyse anti-ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yasaklı tek bir sitemiz bile yok nayss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 http://translate.google.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 hangi webfiltre var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar