Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş yerinde girilemeyen siteler

Mithat

Öne çıkan mesajlar

9gag yasak , reddit yasak , hurriyet facebook zaten klişe yasak , herşeyi anladım oyunları falan , paticik nasıl açık abi ya :D hani açık olduğuna sevinsem mi yoksa paticiğin varlığını bile bilmeyip kapatmamış olmalarına üzülsem mi , aslında bi underground durumumuz var , dh falan gibi önüne gelen girmiyo siteye o açıdan da bi seviniyorum.

Elbette iş yeri ve paticik aynı cümlede geçtiğinden önce ben yazayım.

O staj kagıtlarını bi getir bakiim ofisime.
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

Evde çalışırsam mini bardaki viskilerden tobleronlardan mojitolardan jagerlerden nasıl faydalanıcam DÜDÜK

Hayatımda ilk girdiğim iş oteldi , o gün bugündür otelde çalışıyorum , daha minibardan bi tane su içmişliğim yoktur o nasıl bir şanstır ya :D

Gerçi eğer yoğun olursak ve yemeğe çıkamazsak menüden yemek seçip bana şundan yaptırtın deme hakkım oluyodu , ama bi minibar değil , alkol falan yok içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Harbiden ben bi önce ki işimde watchseries.eu sitesine girer kulaklığımı takar dizi izlerdim.

Yemin ediyorum ki bi gün how i met your mother yeni bölümünü iskender yerken izledim , bi de kantinde falan degil baya bildiğin ofiste. Şimdi düşünüyorumda kıymetini bilememişim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...