Tori Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 mayhem said: 1900e alıp 2500e satmak. hmm nefis. Rasmon said: baltalama mayhem sanki sen kolay yoldan para kazanmıyosun ahahah çok başarılı lan http://images.wikia.com/random-ness/images/8/8c/CSi_Miami_sunglasses.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 TR de 3200TL? http://www.darty.com.tr/e_commerce/Ak-ll-Telefon/APPLE/Iphone-5S-16-GB-Gri-Cep-Telefonu-p-104170-c-12.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Bu arada alması da kolay değil. Ben 4 için denemiştim gene paristen. Sıra vardı alamamıştım. Bunda da öyle olması ihtimal. Kendine bile alamayabilir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 DareJedi said: TR de 3200TL? http://www.darty.com.tr/e_commerce/Ak-ll-Telefon/APPLE/Iphone-5S-16-GB-Gri-Cep-Telefonu-p-104170-c-12.htm ben 2500 e veriyorum, 100 TL de kayıt için gider, 600 TL daha ucuza veriyorm TR fiyatından. teşekkürler kaynak için... barbu said: Bu arada alması da kolay değil. Ben 4 için denemiştim gene paristen. Sıra vardı alamamıştım. Bunda da öyle olması ihtimal. Kendine bile alamayabilir adam. pazartesi gidiyorum, 2 hafta paristeyim, elbet bir şekil yapıp alacağım, artık sabah beşte mi kuyruğa giderim, kuyruktan yer mi satın alırım, ne gerekiyorsa yapılacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Pardon da gayet normal fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Garanti nasıl oluyor tr de, sallamıyorlar mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bayramda Dublindeyim ben de gençler, 2500 tele ise ben de getireyim helalinden 5S edit: o değil de kendi kendimi de baltalıyim http://www.n11.com/apple-iphone-5s-16-gb-siyah-cep-telefonu-P15829857 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Yeni konu açmayım, bayram öncesine Dubai'den gelmek üzere isteyen varsa ; 32gb i5s 2500 i5c 1750 (16 galiba tam emin değilim) note 3 1900 1800'e indi! varsa istenilen başka bi şey söyleyin fiyat sorayım. edik: note 3'e fazla fiyat çekmişim dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 telefon değilde fotoğraf makinası nikon d90 canon 650d 18-135mm Canon 60d bunlar da olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 valla onlarda hayvani bir fark olmuyor bildiğim kadarıyla da yarın yazarım buraya fiyat ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 sabonis said: Mayhem said: 1900e alıp 2500e satmak. hmm nefis. sen beleşe alıp 800e satıyorsun mesela? B)- ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 turambarturin said: DareJedi said: TR de 3200TL? http://www.darty.com.tr/e_commerce/Ak-ll-Telefon/APPLE/Iphone-5S-16-GB-Gri-Cep-Telefonu-p-104170-c-12.htm ben 2500 e veriyorum, 100 TL de kayıt için gider, 600 TL daha ucuza veriyorm TR fiyatından. teşekkürler kaynak için... barbu said: Bu arada alması da kolay değil. Ben 4 için denemiştim gene paristen. Sıra vardı alamamıştım. Bunda da öyle olması ihtimal. Kendine bile alamayabilir adam. pazartesi gidiyorum, 2 hafta paristeyim, elbet bir şekil yapıp alacağım, artık sabah beşte mi kuyruğa giderim, kuyruktan yer mi satın alırım, ne gerekiyorsa yapılacak... kuyrukluk olayı kacırdın. isim filan alıyorlardır. öyleydi ben denedigimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 2500'e TR'da da var, arayan bulur. Hatta bulmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 kath said: 2500'e TR'da da var, arayan bulur. Hatta bulmuştur. tr, tere diil yani tiar'da var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 turambarturin said: DareJedi said: TR de 3200TL? http://www.darty.com.tr/e_commerce/Ak-ll-Telefon/APPLE/Iphone-5S-16-GB-Gri-Cep-Telefonu-p-104170-c-12.htm ben 2500 e veriyorum, 100 TL de kayıt için gider, 600 TL daha ucuza veriyorm TR fiyatından. teşekkürler kaynak için... barbu said: Bu arada alması da kolay değil. Ben 4 için denemiştim gene paristen. Sıra vardı alamamıştım. Bunda da öyle olması ihtimal. Kendine bile alamayabilir adam. pazartesi gidiyorum, 2 hafta paristeyim, elbet bir şekil yapıp alacağım, artık sabah beşte mi kuyruğa giderim, kuyruktan yer mi satın alırım, ne gerekiyorsa yapılacak... randevu alman gerekiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 2500 normal fiyat evet ama paticik için biraz daha indirim beklentisi oluyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: Yeni konu açmayım, bayram öncesine Dubai'den gelmek üzere isteyen varsa ; 32gb i5s 2500 i5c 1750 (16 galiba tam emin değilim) note 3 1900 1800'e indi! varsa istenilen başka bi şey söyleyin fiyat sorayım. edik: note 3'e fazla fiyat çekmişim dsf. Note 3 alan kişi ne yapacak o telefonla,turkiyede çalışmıyor.turkiyeye afganistan pakistan iran gibi yerlerden getirmen lazım çalışması icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 nerden çıktı o ya? n9000 TR'de çalışıyor net olarak da n9005 hakkında kesin emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 oha öle bişi mi var ben amerikanyadan note3 almayı düşünüyor idim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 gsm mi cdma mi işte bak ona göre al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ayrıca kafanı kullan iphone al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Apple ürünleri hipster ve koyunlara özel ürünler. Biz normal insanlar alamıyoruz. Akıl sağlımızı kaybetmemiz açısından yasaklı bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 axedice said: turambarturin said: bayramda kız arkadaşımı görmeye paris'e gidiyorum Kız arkadaşın pariste, ve hala kız arkadaşın? Bagel soirée durumu olmasın sakın? Croustillant croustillant.. Baguette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Helal olsun valla bir sürü adam getiriyor, daha kimse birbirine fiyat kırıp 2499'a düşmedi. Ben yarın gidiyor olsam damping 2475 e getiriyorum !!!111 ŞOKŞOK diye döşerdim reklamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 sabonis said: kath said: 2500'e TR'da da var, arayan bulur. Hatta bulmuştur. tr, tere diil yani tiar'da var :D teereedee ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar