axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Liebe said: oynamak istediğiniz ırka Liebe said: ırka Liebe said: IRK http://a2.ec-images.myspacecdn.com/images02/127/28a00b4b0b604f4e8f02a8a4c5e2d619/l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 offffffffffff demin shaman'ın biri süper ballı çekiyordu, devamlı her şeye cevabı vardı, sinirlenmiştim, üstüne kendim gerizekalı bi hata yaptım (önce pirate'ı indim, sonra weapon'ı koydum, göt gibi pirate 2/3 kaldı, 7/3 yerine) sinirlendim bi anda refleksle çıktım. hatta ona rağmen adamın 10 hp kalmıştı, kuvvetle muhtemel yenecektim. çok sinirliyim, yazmam lazımdı hasdufhudashf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ilk arenamı mage ıle oynamıstım 8/3 bıtmıstı o gunden berı hıc mage secmedım hıcde 5i gecemedim fazlasıyla zorlamışım şansımı şimdi dank etti bidahakine mage seçicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Baya zaman sonra pries ile gireyim arenaya dedim, abv şansımın, 30 kartın 8 tanesi priest deck ten sadece. Onlarında biri circle healing, diğeri holy smite. Hee kalanlarda da power word ler tabii ki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 sadece şu oyun için küfürün serbest oldugu bir ''içini dök'' topiği lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paladin deck, yorumları alayım ? Harrison Jones'u çıkarmayı düşünüyorum aslında ama deadly poison'lı assassin's blade'li rogue'lara iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 tirion un yeter zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 harrison jones, 1 farseer, 1 blessing of might, 1 aldor çık. Yerine 1 bless of kings, 2 argent protector ve 1 true silver koy bence. Hatta 1 wolfrider yerine 1 true silver daha ya da bless of kings ya da varsa blessed champion olabilir. Daha fazla buff, daha fazla survive oluyor gibi, hem agresifliğinden de kaybetmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 maçın ortasında net falan gidince direk win geliyor dimi rakibe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 off warrior aldım arenada ne execute, ne commander hiçbişi gelmedi( toplam 3 rare kart vardı sanırım tüm deckte, 0 legendary ). Baktım dandik kartlar geliyor arka arkaya early'si güçlü deck yaptım 5-3 meh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Huntera karşı oynuyorum adam 13hp de ben 21. boardda 4 minionum var biri grubashi zerker. enrage etc 14/3 oldu. adamda secret var misdirection çıktı bendeki secret ise vaporise. bilin bakalım misdirection nereye döndürdü bu berserkeri ve o zerkera ne oldu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Bir başka deyişle, secret i aktif hunter a 4 minion undan 14 ataklısıyla saldırmayı seçtin. Olmaz, önce bir yem atacaksın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ben de dun bir mage ile oynuyordum adamda 1hp kalmıştı bende ise 11 elemanın 5 minionu var boardda bende de secret var bu herkese 2 dmg veren. önce ''well played'' çekti yenecek ya. ilk minionu 10luktu tak benım secret devreye girdi ve gg. işte o an içimin yağları eridi. asdf her zaman ağlıcaz diye birşey yok bazen ağlatabiliyoruz böyle. ama şans ya çoğunlukla 2 fireballı olsa ben gg. bir de HS setup dosyası atabilecek var mı? iş yerinden battle.nete giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 arena da oyun kitlenirse ne oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 2 daily quest vardı -win 2 matches with rogue or druid ve win 2 matches with rogue or warrior. roguela ilk defa oynadım 2 maçı da kazandım, 2 görev de aynı anda oldu. belki merak eden falan da vardır diye söyliim dedim. rogue da ayrı bi güzelmiş ama rakipler de baya kötüydü açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Bunun betasına nasıl giriyoruz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Praetorian said: arena da oyun kitlenirse ne oluyor ? sen disconnect olursan loss, serverlar patladıysa sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 oyuncu ararken kitlenirse demek istemiştim, kitlendi de kaldıgı yerden devam ediyor sorun olmuyor. Nozdormu cıktı arena pack in den bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 heh nozdormu yu paylaşamıyolar bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Hayatımda izlediğim ne lüzumsuz oyun videosu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 her zaman düşünen adamları savunmuşumdur, sonuçta bu bir strateji oyunu. ama şu anda zaten arena'da mage seçtim, ne blizzard, ne flamestrike, ne fireball ne de pyro hiçbişi gelmedi. karşımdaki warrior da ististnasız 12 turdur fitil bitene kadar bekliyor. delirmek üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 az önce grimnaxın eline verdim dedi git taunt at başlığa kapış bakalım patidekilerle. var mı kendini adam zanneden bi gapşah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Önce sen adam ol, sonra düşünürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Gecenlerde buradan istedim, sagolsun birisi gondermisti. Simdi cok yakin bir arkadasim daha key ariyor, e artik open beta da yaklastigina gore satmaktan vazgecen, hayrina vermek isteyen olursa bana 1 adet key lazim. Tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar