madcow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 shamanın 4 tane 3 u 0 2 geliyo biri 1 1. spell damage +1 - heal 1 all minions at the end of your turn - taunt gelebiliyor 0 2 olanlar. 1 1 olan duz 1 1 mob. hunter da 4 4 taunt bear 4 2 charge boar 2 4 damage to all minions +1 kus gelebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 totem +heal 2 hp li tank 1/1 ezik +1 spell power hunter summon 4/4 tank 4/2 domuz charge 2/4 minion +1 attack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 adhuashdas 4. turn priest ile paladin dövdüm ölecem gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 arena ile beraber toplam 74 win'İm var ama bana 100 win achv olarak 300 gold verdi. pratik winleri de mi sayılıyor? ya da görmediğim winlerim mi var?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Evet practicede aldıklarında sayılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Şu an bağlantı problemi yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Ben yaşıyorum sorun var herhalde Devrim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Cok fena ayar oldum ya oyuna. Temelden gelen dengesizlikler var boyle iki fiksle değişmeyecek. Daily bile yapasım gelmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 arenaya girmiyorum ben de o yuzden 100 gold yaptım mı pack açıyorum hiç sinir hastası olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ahmedinejad said: Cok fena ayar oldum ya oyuna. Temelden gelen dengesizlikler var boyle iki fiksle değişmeyecek. Daily bile yapasım gelmiyor artık. blizzard'a hoşgeldiniz !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ahmedinejad said: Oynamayı bi türlü beceremedim totemic said: Ben de yetemiyorum, ne yapsak ki? smartgun said: En iyisi bir köşede sessizce ağlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Ahaha eyvallah. Abi o degil bir ton pack actım düşen tek hogger. Onu da de ettim zaten. Biraz şans da olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 oha hoggerı de etmek abboovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Geyik mi diyorsun çözemedim de ciddi cevap vereyim baya kullanmaya çalıştım aslında. Ama 6 manaya 4/4 zayıf kalıyor biraz. Summonladigi 2/2 taunt zaten ekmek. O manaya daha iyi seçenekler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 az önce craftlara bakarken gördüm de Equality ne kadar saçma bi kart lan. hem de 2 cost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 6 manaya çıkardığın turn 6 6 yaratık çıkıyor, 44 çıkarmıyosun, yani mana effektifliği bakımından direk karşılık alıyosun. hem hoggerı hem tauntu aynı turn öldürmek ekstra iş yükü, hemen öldüremezsen problem yaratmaya devam ediyor vs. aslında constructed için korkunç iyi değil ama arenada gayet gaddar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 gene kitlendi baygınlık geliyor ufaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ahmedinejad said: Ahaha eyvallah. Abi o degil bir ton pack actım düşen tek hogger. Onu da de ettim zaten. Biraz şans da olacak. Hogger mid game odaklı oynayanların en çok kullandığı kartlardan birisi. Aşırı derecede iyi falan demiyorum ama de etmene hiiiç gerek yokmuş. Rakibi AoE harcamaya itmesi ya da o aptal 2/2 taunt yüzünden bir atağı karşılaması aslında güzel bir şey. Az önce ilk legendarymi craftladım. İlk oyunumda karşı taraftan da bir tinkmaster overspark görünce Bir mutlu oldum bir mutlu oldum anlatamam. Karşılıklı well playedler havalarda uçuştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 arenada zerre denge yokmus emınım artık duzelır ınsallah adam epic legend falan takılıyo bende babayı çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 double molten giant geldi bana son arena deckte 14 canım kaldığında ikisini birden inince concede etti karşıdaki direk asdfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Violet teacher + 2xPotW Ahahahahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 http://www.twitch.tv/aceace87 Streame başladım. Hadi hayırlısı. 3 Star Master hearthstone. (Ek0p ile alınacak hesabım hala duruyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ulan ace çok ballısın he. ilk 3 adam patatesti direkt + senin kartlar süper geldi. 4. warlock biraz iyi gibiydi işte. sonra da 5. zaten direk başlamadan concede attı ne alakaysa. o değil de adam sylvanas çıktıktan sonra faceless ile kopyalayıp adamınkini polymorph yaptığın yerde öldüm gülmekten asdfsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Güzel oldu ya stream. Gecenin 3ü olmasına rağmen. Bugün oturur sesi de hallederim. Arkaplana hafif bi müzikte koyarım. Hatun uyuyana kadar sesli olur güzel olur. 9-2, 8-3 oldu. İyi de oldu haa. 3 arenalık gold birikti. Bi de genelde bende legendary olunca rakipte de legendary çıkacak gibi hissediyorum. O sıkıntı. Ben en çok ilk adamın slami kendi minionına atıp, gorehowl ile bana saldırmasına güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Ace aksam makul saatlerde yapabilsen yayini süper olur;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar