DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 hunter priestı en çok zorlayan class ya. deckimi huntera göre yeniden şekillendirip duruyorum resmen, hoş basic cardsa ek olarak 1-2 ekstra kart var dsfds. late game wizard dövüyor bir de iyi oynarsa, ama zaten ona yapacak bir şey yok earlyde indiremezsen.
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 said: Greetings I am sorry that you experienced a problem with your Hearthstone Beta Key. The last batch of invites that were sent did not include a Key for some reason. The development Team are aware of this and are preparing a new batch of emails which will be sent out as soon as possible. Hopefully, you will be up and running with Hearthstone very soon. Regards John Customer Service Senior Blizzard Entertainment lolblizz
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 totemic said: Lancelion said: ne ? öyle unranked'an journeyman'a tek win ile ordan da one copper'a yine tek winle geçtim. Hocam o sana özel bir şey değil, herkes tek win ile geçiyor. Ama mesela Platinium'dan Diamond'a 4 oyunda geçtim. Journeyman ve Copper'ı geçtikten sonra işin içine w/l oranı falan da karışıyor sanırım, kendi geliştirdiğim bir teori bu.
totemic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ona bırşey dedıgım yok. ama rank alınca unranked bile oynasan yukseldıgın ranktan adamlarla eşleşmıyor musun? bende bariz kaşrıdakilerin elleri baya değişti. secretler legendaryler havada uçuşuyor.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Her halükarda yükseldiğin rank ledi adamlar ile oynayacaksan unranked i amacı ne sence? Ranked`i senin rank indekilerle, unranked i unranked seçenlerle oynuyorsun normal olarak.
totemic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 valla öyle saçma destelerle karşılaştım ki bir an için rank gore eşleşiliyor sandım unranked maçlarında da. bu arada paticik şampiyonşip ne zaman düzenliyoruz?
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Harbiden ya bi Paticik şampiyonşip lazım. Yeteri kadar oynayan var zaten.
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 4 attacklı arkadaşlarla priestler güzel üzülüyor gerçekten.
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Direct damage mage deck yaptim minion koymadan oynuyorum adamin birinden gormustum ama kartlari pahali.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ozii_x said: Direct damage mage deck yaptim minion koymadan oynuyorum adamin birinden gormustum ama kartlari pahali. koysana bi listeyi, merak ettim ne yapmış.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ben düzenleyeyim dedim. kimse ismini yazdırmadı. başkası uğraşsın
totemic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 lig usulü yapalım ya uzun soluklu olur hem.
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 abi herkes priestle oynicak turnuva yapsak ta heh
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 tournament özelliği gelecek zaten bir kaç patch sonra, şimdi herkes priest ile dust farmlıyor dsf
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 yahu ben oyun kaanamiyorum: ne play mode da ne de arenada. buyuk ihtimalle utility/monster kart oranini tutturamiyorum. her deckte bu oran farkli olacaktir tabii ama nasil sizin oranlar oynadiginiz decklere gore?
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ben play modda ilk maçımda warlocktum rakip warriordı, adamı 27-0 temizledim götüm kalktı her class'ı level 10 yapmadan arenaya dalayım dedim 3 paladin ardarda tecavüz etti... son skor 0-3
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 http://www.hearthhead.com şuradan basic deck guidelara bakabilirsin, sonra kendi deckini kurarsın gidişata göre
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Abi şu bug mıdır? Bug ise böyle "buyrun bug, düzeltin bunu" diye bir yere yazabiliyor muyuz? Bendeki minion a uyguladığımda +2/+2 vermesi gerekirdi -3 verdi sağolsun random değil sanırım bu durum
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ucunbiri said: yahu ben oyun kaanamiyorum: ne play mode da ne de arenada. buyuk ihtimalle utility/monster kart oranini tutturamiyorum. her deckte bu oran farkli olacaktir tabii ama nasil sizin oranlar oynadiginiz decklere gore? Unleash The Hunter decki kullanıyorum, 14 spell/16 minion gibi bir oran var şuanlık. Her decke göre değişir tabi ama bence spell sayısı 15-16yı geçmemeli.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Dworgian said: Abi şu bug mıdır? Bug ise böyle "buyrun bug, düzeltin bunu" diye bir yere yazabiliyor muyuz? Bendeki minion a uyguladığımda +2/+2 vermesi gerekirdi -3 verdi sağolsun random değil sanırım bu durum fail :D Demon yazıyor. demon türü olan minionlarda geçerli
Öne çıkan mesajlar