Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 magic varken cok luzumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 e bana gelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 mail atmıştım blizzarda key yollayın 10 20 tane diye, spare keyler olunca döncez dediler. bakalım ölme eşeğim ölme olmaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Azmodai said: magic varken cok luzumsuz. 1 kart oyunu mu olmali piyasada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 fifa varken pes lüzumsuz, amerika varken türkiye lüzumsuz vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 blessin of wisdom olan mobu mc edince priest çektiği kart yine palaya gidiyor. uygulamalı öğrendim. o priestın da abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Ferrari varken jaguar luzumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Bana da gelmiş yine, var mı almayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ahah the mighty quest for epic loot için de beta gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Ayfon said: Azmodai said: magic varken cok luzumsuz. 1 kart oyunu mu olmali piyasada? piyasada maalesef 1 tane kart oyunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 lüzumsuz falan değil. gayet fıstık gibi. internetten oynanabilen bir kart oyunu sonuçta. sözde magic de oynanıyor ama bir maç 1 saat sürebiliyor insantlar interruptlar falan filan derken. bunda bir maç 8-10 dakka. temiz. baya iyi iş çıkarmış blizzard. oyunda biraz daha iyi bir kart dengesi olması lazım bence ama onun dışında baya baya başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ipad e gelsin hemen ya uhuhuhu laptopsuz hayat vok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 yetersizler begenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 arabistanda kart oyunu legal mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 sabonis said: lüzumsuz falan değil. gayet fıstık gibi. internetten oynanabilen bir kart oyunu sonuçta. sözde magic de oynanıyor ama bir maç 1 saat sürebiliyor insantlar interruptlar falan filan derken. bunda bir maç 8-10 dakka. temiz. baya iyi iş çıkarmış blizzard. oyunda biraz daha iyi bir kart dengesi olması lazım bence ama onun dışında baya baya başarılı Bunu bana demicektin :/ 10 dakka süren deck yapayım dedim. Beceremedim. Ben illa uzun uzadıya 21 dakikayı görmeden oyun kazanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 priestle 3 tane mind blast koysan zaten kafadan 15 canla başlıyor karşıdaki o değil de prieste o kadar alıştım ki başka şeyle oynayamıyorum resmen herif 7 tane beast dizince elim 5 manalık kartı arıyor hepsine +2 vurup seninkileri +2 healleyen, hunter oynarken bulamıyorum depresyona giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 druid çok hoşuma gitti benim ya ,her bok var maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Aceace said: sabonis said: lüzumsuz falan değil. gayet fıstık gibi. internetten oynanabilen bir kart oyunu sonuçta. sözde magic de oynanıyor ama bir maç 1 saat sürebiliyor insantlar interruptlar falan filan derken. bunda bir maç 8-10 dakka. temiz. baya iyi iş çıkarmış blizzard. oyunda biraz daha iyi bir kart dengesi olması lazım bence ama onun dışında baya baya başarılı Bunu bana demicektin :/ 10 dakka süren deck yapayım dedim. Beceremedim. Ben illa uzun uzadıya 21 dakikayı görmeden oyun kazanamıyorum. warrior veya 1 shot hunter. temiz. tabii warrior uzun sürebiliyor arada... ama hunter baya temiz iş. max 10. tur görüyorsun. 6 ile 10 arasında kesinlikle bitiyor. ya direk eline veriyorlar ya da eline verecekmiş gibi heyecanlanıp sonra ellerine alıyorlar deck'lerini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Azmodai said: yetersizler begenmis. Sen de trollemeye yetememisin. O Mind Blast 2 manaya 5 nedir abi. Saka gibi haha. Suratina suratina cakiyo acimadan :D Inat ettim Priest oynamiyorum. Hayir oynarsam hepinizi yenerim bu sefer aglarsiniz filan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Ahanda... Ekledim. Go duel!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Wipe gelecekse niye oynuyoruz bu oyunu bu arada? asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 wipe gelmeyecek. Aceace said: Ahanda... Ekledim. Go duel!!! http://images.wikia.com/animalcrossing/images/0/08/Challenge_accepted.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Ben bulamadım bu wipe olayının açıklamasını blizzard tarafından ,bir linkler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 wipe gelmeyecek dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 her bir saatte bir kopan uydunet'e............. 1.11 de koptu bir sn için 2.11 de de koptu. gitti arena oofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar