Nekro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 betrayal craftladim bende. paladine ve priest e karsi baya iyi gibi bakalim deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Scavenging hyena craftladım ben de, iyi koruyabilirsen muazzam bir kart gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 One star diamond a çıktım iki maç kazandım, sonra iki tane hunter geldi üst üste şevkimi kırdılar, - Kart biriktir, hero ability - Kart biriktir, hero ability - Kart biriktir, hero ability - Aç aç aç aç, unleash the hounds Sizin taktiğinize ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 quixef said: One star diamond a çıktım iki maç kazandım, sonra iki tane hunter geldi üst üste şevkimi kırdılar, - Kart biriktir, hero ability - Kart biriktir, hero ability - Kart biriktir, hero ability - Aç aç aç aç, unleash the hounds Sizin taktiğinize ... aaaaa benim deck :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 sabonis said: quixef said: One star diamond a çıktım iki maç kazandım, sonra iki tane hunter geldi üst üste şevkimi kırdılar, - Kart biriktir, hero ability - Kart biriktir, hero ability - Kart biriktir, hero ability - Aç aç aç aç, unleash the hounds Sizin taktiğinize ... aaaaa benim deck :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 expert ai shamanı yenebilen oldu mu? diğerlerini aldım bir tek thralı alamadım çok kufur ettım ustaya çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 hayır yenemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Bug filan mi buldu millet? Tam adami yenicem birakti adam oynamayi. Zamanla turu da bitmiyo kendiliginden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 oyun emdi. buraya kadarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ben de aynı durumdayım server yattı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 hmm ok o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 dondu öyle tamda alıcaktım adamı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Gelir insallah birazdan. Zaman kaybediyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 parental control oldu adeta meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 1 hediye, 1 tane key satın aldıktan sonra. blizzard dayanamayıp, zaten hearthstone olan hesabıma hearthstone key yollamış (birde 2$ m ıne harcandığı takdirde bi tane özel legendary kart verdiğini yazmış. Tüm hesaplarda geçerli mi bu?. Yani şuan varolan hesaplar ile para harcadığımızda geliyor mu? Gerçi "Battlecry" da buluş dediği neler bi bakayım. Desteye koymaya değmeyecek birşey mi diye.) Kendisi satılıktır 40 tl. http://forum.paticik.com/read.php?27,7259435 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 O legendary sana mac kaybettiriyo söyliyim. Kac defa gitti karsimdaki elemana heal atti oyun kaybettirdi. Benim minionlarimi chicken yapti lanet olasica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 asdfghjklşi peki dis ench. yapılıyor mu? hani en ufak bir değer yönü varsa, bir paket satın alayım gelsin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 bana da key yollamış mal blizz ama key görünmüyor maildeki. bi sürü kişiyi daha olmuş aynısı asdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 yapamazsın soulbound o kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Meh. Kartda pek iyi değilmiş, sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Kart iyi iyi olmasina da, cikarttigi minionlarin attigi speller sana da vurabiliyo. O yüzden les bir legendary kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 O legendary bana kaç kere oyun kazandırdı ya ama karşı tarafın attığı bende yok zaten asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Bugün karşıdaki Gelbin sağolsun oyunu kazandım, iyi hatırlattınız. Boardda sadece Shieldmasta vardı benim, adam da bir sonraki el Gelbin çıkardı, invention olarak da tavuk yapan zımbırtı geldi işte. Elin bitiminde Gelbin'i tavuğa çevirdi. Sonraki el de risk aldım ve core hound çıkarıp Shieldmasta ile heroya daldım. Adam daha sonraki el Stormwind champion çıkardı. O elin sonunda da Stormwind championı tavuğa çevirdi sdf. Adamın klavyeye kafa attığını hayal ederek bitirdim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 eh bana da gelmiş key sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 banada geldi sonunda oh ama sunucu göçmüş oynayamıyok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar