quixef Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 15 Pack açtım, 1 legendary (Malygos) 2 epic çıktı (Hungry Crab x2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Oha bal devam ediyor. Practice te Mage i lvl 10 yaptım diye bir pack verdi, açtım: Shield Slam (Epic) ve Trampets Golden Onyxia (Legendary - Golden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Bana da key verin lan :( Püskevit reklamı izleyen çocuk gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 mavi rare mor legend sanırım diğer renkler ne oluyor? mor epic sarı legend imiş gold kart ne oluyor o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 100 gold ile pack mi almalı yoksa 150 gold ile arena mı yapmalı ? 100 gold ile alınan packler de kesin rare veya daha iyisi var yazıyor. Arena da kesin pack geliyor mu ? Gelen pack için kesin rare veya iyisi oradab gelen pack için de geçerli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 şu adamların account wipe sonrası open beta yapmaması tam bir gerizekalılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 deadwoll said: Bana da key verin lan :( Püskevit reklamı izleyen çocuk gibi hissediyorum. Blizz. sesimi duydu key geldi şimdi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Abi adam oespese trion baron ve mekkatorq çıkardı su an ahahaha o nasıl bir deck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Adamın isim xfy oynadığı tüm kartlar epic rare. Streamer falan mi acaba adam. Eeh nası bir gruptaysam simdi de jaraxus çıkardı warlock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Blizzard benimde sesimi duy :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bende de hala yok ya. mal mal bebelere gitmiş şurada. bana yollamıyorlar hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 abiler şöyle bi durum var. key dilenmeden önce tekrar bi güncelleyeyim dedim sistemi battle.net'te de. şimdi laptopta 2 ekran kartı var. nvidia 650m yerime intel 4000hd'yi görüyor onların tarayıcı şeyi. bundan çıkmıyo olmasın :( gerçi oyun ekran kartı oyunu değil alakası olmayabilir ama ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yok alakası yok onla, bende de aynı durum oldu başka bi masaüstünden guncelledim profili değişen bi şey yok. sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 asus? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 benim pc en iyiyken de hiçbir beta çıkmadı. ortayken de çıkmadı. kötüyken de. alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 L_Zero said: asus? :P aynen hehe n56v serisi ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 hehehe benimde aynı durum. driverı falan sil istiyorsan ben denemedim :P biostan disable et ya da. sağ tıklıyorum hangi ekran kartıyla açim abi flm yapıyor laptop vardır bir bildiği ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bütün betalar gelmişken bu nasıl gelmiyor hala anlamış değilim :/ key plss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 İnancımızı kaybetmeyelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ulan şans oyunlarında hayatım boyunca bahtım olmadı. 2 tane pack açtım, 1'er tane rare çıktı, çıkanlar da oyunda en az kullanılan rare'lar belki de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 priestess iyi aslında, ama direk taunt atıyor rakibe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Priestessin üzerine divine shield falan gelince güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 dime oyle dime, spell decklere mana wraith'de gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar