Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:

AmoRPHouS kazandı minik çekilişimi :)

tebrikler, diger arkadaslara da bol şans

Tekrardan çok teşekkürler Quel-Thul. Sayende uzun bekleyişten kurtuldum. Umarım bekleyen diğer arkadaşlar da biran önce beta key edinirler.
Mesaj tarihi:
Gaboo said:

chip.de den geldi bana 1 tane daha

Gaboo said:

bi bana gelmedi heralde

İlk keyini de ben vermiştim zaten. Niye key almadım diye geziyonuz anlamadım, pişman etmeyin adamı.
Mesaj tarihi:
Ozan said:

Gaboo said:

Gaboo said:

bi bana gelmedi heralde

İlk keyini de ben vermiştim zaten. Niye key almadım diye geziyonuz anlamadım, pişman etmeyin adamı.

benim için arıyo key zaten
Mesaj tarihi:
monoscope said:

Ozan said:

Gaboo said:

Gaboo said:

bi bana gelmedi heralde

benim için arıyo key zaten

vay akıllılara bak çekilişe arkadasını da katıyor ki kazanma şansı artsın
Mesaj tarihi:
onun 2 benim 2 bnet hesabı var, 1i EU 1i US yok arkadaş gelmiyor, chip.de den gelen kullanılmış hatası verdi mail attım sallayan yok tabi doğal olarak. 1 key gelmez mi arkadaş 2 aydır.
Mesaj tarihi:
Az önce geldi key, US accountunu paylaşan Cem arkadaşa teşekkürler, bayram boyunca kuduz gibi oynadım.

Nasıl geldi derseniz, burada okuduğum ve bir çok posterin dalga geçtiği;

"Battle net application'u indirin"

tavsiyesine uydum dün.
Mesaj tarihi:
abi aiyi yenemıyorumm ben bu kadar rezil olmadım hayatımda. mage var elımde lvl 5 oldu daha ai yenemedım. asdf sızde de boyle mı oldu yoksa ben mı çok noobum.
Mesaj tarihi:
Ozan said:

Gaboo said:

Gaboo said:

bi bana gelmedi heralde

Şu yukarıdaki duruma düşmek ne ayıp gaboo aptal bir key yüzünden. şimdi sana güven sıfır olacak

Dworgian said:

gaboo alsın bari

demiştim ben de saf saf
Mesaj tarihi:
monoscope için arıyorum, o adamda 2 hesapla 2 aydır key bekliyor. HEMEN YARGISIZ İNFAZ, gtalktan dedim hatta dworgiana gelmiş 2. diye heycandan ağlamak üzere sdffg
Mesaj tarihi:
Ayfon said:

Bütün decklerle oynamismiydin öncesinde? Tecrübelimiydin yoksa bala mi 6 win. 6/2 hic fena degil ilk sefer icin.

Hayır, sadece Pala ve Mage oynamıştım, arenada da Mage oynadım. Girmeden önce Mage 12 level falandı, Pala da 3-4 herhalde.

190 gold + pack geldi.
Mesaj tarihi:
Gaboo said:

monoscope için arıyorum, o adamda 2 hesapla 2 aydır key bekliyor. HEMEN YARGISIZ İNFAZ, gtalktan dedim hatta dworgiana gelmiş 2. diye heycandan ağlamak üzere sdffg

yok abi ben arkadaşa veriyorum reelden. ona söyledim şimdi face den key i.

bu arada bana da desktop app beta yükleyince geldi. yüklesin derim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...