AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Quel-Thul said: AmoRPHouS kazandı minik çekilişimi :) tebrikler, diger arkadaslara da bol şans Tekrardan çok teşekkürler Quel-Thul. Sayende uzun bekleyişten kurtuldum. Umarım bekleyen diğer arkadaşlar da biran önce beta key edinirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Gaboo said: chip.de den geldi bana 1 tane daha Gaboo said: bi bana gelmedi heralde İlk keyini de ben vermiştim zaten. Niye key almadım diye geziyonuz anlamadım, pişman etmeyin adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 iyi oyunlar kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bi key de bana verin gözünüzü seviyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ozan said: Gaboo said: chip.de den geldi bana 1 tane daha Gaboo said: bi bana gelmedi heralde İlk keyini de ben vermiştim zaten. Niye key almadım diye geziyonuz anlamadım, pişman etmeyin adamı. benim için arıyo key zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Birimiz hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 program ile alakası varsa bu zamana kadar alanlar neci? diye sorarlar :P meh. 2 mesaj üst üste atmışız. Neyse canım sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 monoscope said: Ozan said: Gaboo said: chip.de den geldi bana 1 tane daha Gaboo said: bi bana gelmedi heralde İlk keyini de ben vermiştim zaten. Niye key almadım diye geziyonuz anlamadım, pişman etmeyin adamı. benim için arıyo key zaten vay akıllılara bak çekilişe arkadasını da katıyor ki kazanma şansı artsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 onun 2 benim 2 bnet hesabı var, 1i EU 1i US yok arkadaş gelmiyor, chip.de den gelen kullanılmış hatası verdi mail attım sallayan yok tabi doğal olarak. 1 key gelmez mi arkadaş 2 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Az önce geldi key, US accountunu paylaşan Cem arkadaşa teşekkürler, bayram boyunca kuduz gibi oynadım. Nasıl geldi derseniz, burada okuduğum ve bir çok posterin dalga geçtiği; "Battle net application'u indirin" tavsiyesine uydum dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 and a myth was born.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi aiyi yenemıyorumm ben bu kadar rezil olmadım hayatımda. mage var elımde lvl 5 oldu daha ai yenemedım. asdf sızde de boyle mı oldu yoksa ben mı çok noobum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Belki taktiksel hatalar yapiyosun? Yani AI zor sayilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 expert AI leri yenemiyorum ben de, bi warlock u yendim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 İlk arenamda 6/2 yaptım. Baya iyi bence ilk arena için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bütün decklerle oynamismiydin öncesinde? Tecrübelimiydin yoksa bala mi 6 win. 6/2 hic fena degil ilk sefer icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ilk arenada 5/3 falan yapmıştım ben de .. sonra 0-3 2-3 falan anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ozan said: Gaboo said: chip.de den geldi bana 1 tane daha Gaboo said: bi bana gelmedi heralde İlk keyini de ben vermiştim zaten. Niye key almadım diye geziyonuz anlamadım, pişman etmeyin adamı. Şu yukarıdaki duruma düşmek ne ayıp gaboo aptal bir key yüzünden. şimdi sana güven sıfır olacak Dworgian said: gaboo alsın bari demiştim ben de saf saf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 hatta bana da bir key daha gelmiş gaboo ya mı atsam diye girdim başlığa bakmaya peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 monoscope için arıyorum, o adamda 2 hesapla 2 aydır key bekliyor. HEMEN YARGISIZ İNFAZ, gtalktan dedim hatta dworgiana gelmiş 2. diye heycandan ağlamak üzere sdffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 1 tane key gelmedi ya ofof oynıycam oynayamıyorum terraria oynuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ayfon said: Bütün decklerle oynamismiydin öncesinde? Tecrübelimiydin yoksa bala mi 6 win. 6/2 hic fena degil ilk sefer icin. Hayır, sadece Pala ve Mage oynamıştım, arenada da Mage oynadım. Girmeden önce Mage 12 level falandı, Pala da 3-4 herhalde. 190 gold + pack geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 GOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Gaboo said: monoscope için arıyorum, o adamda 2 hesapla 2 aydır key bekliyor. HEMEN YARGISIZ İNFAZ, gtalktan dedim hatta dworgiana gelmiş 2. diye heycandan ağlamak üzere sdffg yok abi ben arkadaşa veriyorum reelden. ona söyledim şimdi face den key i. bu arada bana da desktop app beta yükleyince geldi. yüklesin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar