Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

oyunun betada olduğunun bilincindeyim "hacım" oyunada bok atmıyorum farkındaysan bu oyunu benim kadar koruyanda olmamıştır. sadece oyun insanların üst noktalara çabuk gelmesini sağlıyor ve hiçbir amacı kalmıyor insanın bunu belirttim. Oyunu kötülemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi az oynayin siz de biraz. Oyuna para vermeden ya da sabah aksam oynamadan soyledigin kadar birikim yapmak cok zor. Kaldi ki goldla ne yapacagim diye soruyorsan rum kartlari da acmissin demektir.

Gecen hafta mi ondan onceki hafta mi ne invite geldi basladim, daha 3 kez arenaya girebildim; biri belesti digerine para vermistim.

Dogru daha ladder falan yok, boosterdan baska odul de yok ama henuz betada olan kucuk capli bi oyuncuk hearthstone. Bosluk doldursun oyuncu blizzarddan sogumasin diye attilar ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

1000 gold biriktirmek için işsiz gibi oynamak lazım veya süper ötesi ballı arena seçimleri gelecek falan.

kaldı ki card game'de "eee şimdi ne yapıcam" sorusu garip baya. oynayacaksın işte play'e basıp, napacaksın. achievement mı olacak illa ki?

ha ilerde play kısmında turnuvalar düzenlemeleri lazım ama henüz beta'da olduğu düşünülürse, daha baya var buna.
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

Oyuna acil adam gibi bir ladder sisteminin gelmesi lazım.

Yoksa cidden bayıyor artık.

-1.5k gold birikti arenadan
-Master 3*'üm

ee napıcam şimdi ?

Adeta sunu yapmissin, sonra oyunu kotulemedim diyorsun. Zaten kimse sana oyunu niye elestiriyorsun demedi ki. Denildigi gibi, play tusuna bas gec. Beta oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun kesinlikle çok alıştırıyor kendine ve çok zevk alıyorum önce onu belirtiyim.

Oyununn reset'ten önceki halinde 40 euro harcadım pack için okadar (bide 1 kere 1.79 euro'ya areanaya girdim)

1 Tane Legendary çıktı (Tirion) onuda şu an kullanmıyorum oynadığım decklerde

Bu deckle master 2'ye kadar geldim Ysera'yı kendim craftladım. Ysera'sızda gayet iyi iş yapan bi deck zaten. Elde edilmeside çok zor değil.

Bu deckte Druid 5 win questi geldi diye gayet sallamasyon yaptığım bi deckti. 13-0 yaptı şu deck master 2de Master 3'e çıkardı. 6 Rare 2 Epic içeriyor.

Demek istediğim 200-300 Dust'a ladder'da yüksek noktalara gelebilecek deckler yapmak mümkün.

Gold işime yaramıyor derken. Açacak kart kalmadı anlamında demedim. İstediğim kart olsun istediğim decki yapiyim ne farkeder ? Master 3* en üst seviye kendi adına görebileceğin. Ve buna ulaşmak oldukça kolay. Benim gibi satranç ve tavla dışında turn based bi oyun oynamamış, Hayatında kart oyunlarına el sürmemiş biri için bile bukadar kolay olabiliyorsa sorun var demektir.

Blizzardın oyunlarının sevme sebebim, Casual oynamak isteyene casual content. Hardcore oynamak isteyenlere ona göre content sunabiliyor olması. Bu oyun için direk casual bi oyun şeklinde pazarlanacaksa sıkıntı olabilir. Tek yapmaları gereken İsimlerin yazdığı üst seviyeye ulaştığındada 50-100 kişi artık kaç kişi varsa o kişilerin yer alabileceği bir ligin oluşturulması.

Gayet zevkli olacağını düşünüyorum. İnsanlardan amaçlarını aldığında verdikleri önemide kaybediyorsun

Sosyal ağlarda paylaş

günaydın :D

8 manaya hem removal hem de üstüne kendin hayvan gibi bir minion iniyorsun. dalga geçer gibi adeta. eskiden priest'in ihtiyacı vardı öyle güçlü bi karta çünkü priest baya dandikti ama şu anda priest baya güçlü ve üstüne mind control var......

bu arada 2 maçtır inanılmaz gerizekalı hatalar yapıyorum arena'da. konsantrasyon falan kalmamış 2 gündür oynamayınca resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

öeaaaaaaaahhhhhhh paladin'in biri constructed'da inanılmaz açıldı...

truesilver champion, üstüne 2 tane o weapondan boost alan minion'ı indi, üstüne 2. truesilver'ı açtı, bi de tam boşta kalan manalarının yettiği kadar minion koydu board'a. böööle aval aval baktım.

1 tane ooze gelseydi lan bari bana da. ama yok tabii ki.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

battle rage sadece kendi damaged hero'su ve minion'ları olmalı ve 2 mana olmalı. başka türlü olmaz.

Blizzard said:

Warrior
Battle Rage now costs 2 (down from 3) and now only counts friendly characters.

aferin lan blizzard. ama bence beni işe alın oyun dengesi konusunda, daha çabuk halledersiniz işleri :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...