Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ahahah 0/4 lük miniona dmg/hp swap sanıp ilk turdan inner fire atan masum köylü durumundan oyun aldım bu nasıl bir keyif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 7 win rahat alınır ya onla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 2 northshire cleric varken holy nova atmak riskliymiş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 HAHAHAHAH 1 2 şu an üstteki desteyle, son yediğim combo, arcanite reaper üstüne 2 tane gorehowl 2. gorehowlla beraber dread corsair + charge combosu. destede 5 tane freeze var biri gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Benden tam tamına 14 daha fazla kart çekmiş bir warriorın 12hpsi varken son 1 kartı kala pes edip çıkması. Ve benim o anda 30 hp+1 armorumun olması... Warrior aşırı kart çekiyor yav. Ama çoğu tırt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 benden başka priestle 2-3 çıkan yoktur herhalde arenadan 1 tane pw:s sıfır mc sıfır +hp kartı ekmek haklıymış abvbliz diye hesap alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/nss7mD8.jpg hahahahah çok saçma bi draft çıktı ortaya kesin 3-3 falan bitçek. 3-3 bitti hahahahah o kadar saçma combolar yedim ki. rogue'un biri 3 tane eviscerate attı son turn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ragnaros'tan nefret ediyorum....................... benim 2 ragnaros'um varken adamda 2 minion varken devamlı, hep minion'lara vurdular 7 kere ateş etmelerine rağmen. ama benim karşıma ne zaman ragnaros çıksa (bugün 3. defa), önümde 2 minion varken, gelip bana vuruyor ve öldürüyor.... doşşank geçiyor oyun benimle heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 sylvanas + redemption ne kadar aptal bir kombinasyon yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Bana neden Legendary cikmiyo? Sucum ne? Neden hep üzev evlat muhamelesi görmeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 bende key bile yok lan. ağlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ya şu mage in 2 kart çektiren kartın legendary si çıktı direk toz mu yapıyoruz bunu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ne o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Arcane int. Gold o legendary degil. Yap dust gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Gold'lar Dust yapiliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paketten düşenler yapılıyor. Level altadikca gelenler yapılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 gold kartlar çöp legendary veya çöp epic değilse bi anlamı yok patlatmanın, dursun kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 warrior draftladım, battle rage 29. kart olarak geldi, her defasında ana bacı sövdüm blizzard a 29 a kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 toplamda 3. kez 9 yaptım, ilk kez de 9-0 yaptım... son 5 draft'ım 2-3-1-4-0 mı neydi ahaha, o kadar kötü kartlar geliyordu ki inanılmaz... sonunda düzgün kartlar geldi birazcık. hoş bir sürü de leş kart var ama iyi olan kartlar yetti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 sabonis said: toplamda 3. kez 9 yaptım, ilk kez de 9-0 yaptım... son 5 draft'ım 2-3-1-4-0 mı neydi ahaha, o kadar kötü kartlar geliyordu ki inanılmaz... sonunda düzgün kartlar geldi birazcık. hoş deck'in yarısında hala leş kartlar var ama iyi olan kartlar yetti... öehhh ödüller ne geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 jowu said: öehhh ödüller ne geldi 215 gold, 1 pack, 1 gold eaglehorn bow. şu gold kart yerine 1 pack daha gelse daha mesut olurdum anasını satayım. gold kart koyma kimin fikriyse, onun kafasına sıçiim :D gold legendary falan vermedikçe bir anlamı yok disenchant etsen 100 dust veriyo hepi topu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 hunter geldi 6-3 mü ne bitirdim, şimdi yine paladin seçtim, REZALET ÖTESİ seçimler geldi 0-1'im. yeniden bir sıfır çekerim heralde :D ben bu streamer'lara hiçbir zaman bu kadar kötü seçimler geldiğini görmüyorum ya. valla blizzard ayarlıyorsa ünlü heriflerin seçimlerini, hiç şaşırmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 warrior destesi yaptım, kart çekemeyip 2 3 kaybettim şaka gibi. paladinin birine kaybettim bi oyunda, adamın bütün attığı minionlar divine shieldlıydı. sözün özü, battle rage yoksa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Gecen priest varken karşıda onla bile kart cekemedim. Benim hero 30+4 armor onunki 30+2 armor. Ortada minion yok. Onun elinde kart yok bende battle rage var. Kart cekemedigim icin kaybettim oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ya tamamen kart management üzerine kurulu oyun arenada, çöp deste bile olsa iyi kart çektikten sonra alıyosun bi şekilde karşısı ballı topdeckler yapmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar