Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benden tam tamına 14 daha fazla kart çekmiş bir warriorın 12hpsi varken son 1 kartı kala pes edip çıkması.

Ve benim o anda 30 hp+1 armorumun olması... Warrior aşırı kart çekiyor yav. Ama çoğu tırt :D
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

http://i.imgur.com/nss7mD8.jpg

hahahahah çok saçma bi draft çıktı ortaya kesin 3-3 falan bitçek.

3-3 bitti hahahahah o kadar saçma combolar yedim ki. rogue'un biri 3 tane eviscerate attı son turn.
Mesaj tarihi:
ragnaros'tan nefret ediyorum.......................

benim 2 ragnaros'um varken adamda 2 minion varken devamlı, hep minion'lara vurdular 7 kere ateş etmelerine rağmen.

ama benim karşıma ne zaman ragnaros çıksa (bugün 3. defa), önümde 2 minion varken, gelip bana vuruyor ve öldürüyor.... doşşank geçiyor oyun benimle heralde.
Mesaj tarihi:

toplamda 3. kez 9 yaptım, ilk kez de 9-0 yaptım... son 5 draft'ım 2-3-1-4-0 mı neydi ahaha, o kadar kötü kartlar geliyordu ki inanılmaz... sonunda düzgün kartlar geldi birazcık. hoş bir sürü de leş kart var ama iyi olan kartlar yetti...

Mesaj tarihi:
sabonis said:

toplamda 3. kez 9 yaptım, ilk kez de 9-0 yaptım... son 5 draft'ım 2-3-1-4-0 mı neydi ahaha, o kadar kötü kartlar geliyordu ki inanılmaz... sonunda düzgün kartlar geldi birazcık. hoş deck'in yarısında hala leş kartlar var ama iyi olan kartlar yetti...

öehhh

ödüller ne geldi
Mesaj tarihi:
jowu said:

öehhh

ödüller ne geldi

215 gold, 1 pack, 1 gold eaglehorn bow.

şu gold kart yerine 1 pack daha gelse daha mesut olurdum anasını satayım. gold kart koyma kimin fikriyse, onun kafasına sıçiim :D gold legendary falan vermedikçe bir anlamı yok disenchant etsen 100 dust veriyo hepi topu...
Mesaj tarihi:
hunter geldi 6-3 mü ne bitirdim, şimdi yine paladin seçtim, REZALET ÖTESİ seçimler geldi 0-1'im. yeniden bir sıfır çekerim heralde :D

ben bu streamer'lara hiçbir zaman bu kadar kötü seçimler geldiğini görmüyorum ya. valla blizzard ayarlıyorsa ünlü heriflerin seçimlerini, hiç şaşırmam :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...