Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

Basic
Expert -> Common - Uncommon - Rare - Epic - Legendary

Birde gold lar var tüm kartlar için, sadece şekil basic lerde, expert kartlar için disenchant getirisi daha yüksek oluyor.

tek fark fazla toz getirisi mi ? bi de tozun da tek işlevi destende olan üretilebilecek kartları üretmek midir
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı kartları oynamak için öncesinde taunt'lu minionlar inmen ya da karşı tarafın minionlarını temizlemen şart.

Öte yandan oyun o kadar da güzel değil gibi geldi bana. Arena'ya 1 kez girebildim, ne alakaysa günde 1 daily falan geliyor genelde, 7/24 maç yapmayan adamın arenaya girmek için para vermekten başka yolu kalmıyor dolayısıyla. Düz play'in de şu anki haliyle pek bir esprisi yok gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Şimdi yalanım olmasın tam rakam tutmadım ama yaklaşık 30'a yakın booster açtım. 2 tane legendary çıktı. Kendileri:

Yeminlen sövecem. Çok pis sövecem hem de.

abi hiç kart oyunu oynamadım da meraktan soruyorum bu kartların sahibine yararlı olma ihtimali varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

2. kart fena değil aslında, 0 cost ile o minion ı alacak spell yoksa elinde 2 mana ya 4-4 minion çıkmış oluyorsun, varsa da trade olmuş olur. İlk kart da spell siz desteler için güzel, öyle bir deste varsa.

millhouse leş ötesi. sprint, nourish veya arcane intellect falan kullanmasına izin verirsen rakibin ağır sıçarsın. pyroblast falan zaten piuv.

1 veya 2 kere 4 vurucan diye maçı kaybetmeni sağlayabilir millhouse.

mukla da aynı mantık ama net daha iyi mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...