Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 bi de bu streamlerde görüyorum 2den fazla kartı desteye nasıl koyuyorlar? ilerde mi açılıyor nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 dreagloth said: Basic Expert -> Common - Uncommon - Rare - Epic - Legendary Birde gold lar var tüm kartlar için, sadece şekil basic lerde, expert kartlar için disenchant getirisi daha yüksek oluyor. tek fark fazla toz getirisi mi ? bi de tozun da tek işlevi destende olan üretilebilecek kartları üretmek midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Bazı kartları oynamak için öncesinde taunt'lu minionlar inmen ya da karşı tarafın minionlarını temizlemen şart. Öte yandan oyun o kadar da güzel değil gibi geldi bana. Arena'ya 1 kez girebildim, ne alakaysa günde 1 daily falan geliyor genelde, 7/24 maç yapmayan adamın arenaya girmek için para vermekten başka yolu kalmıyor dolayısıyla. Düz play'in de şu anki haliyle pek bir esprisi yok gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Tozun getirisi o evet. Rarity de tek fark da nasıl anlatılır bilemedim. Rarity işte, genelde daha rare olan kart daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Aceace said: Şimdi yalanım olmasın tam rakam tutmadım ama yaklaşık 30'a yakın booster açtım. 2 tane legendary çıktı. Kendileri: Yeminlen sövecem. Çok pis sövecem hem de. abi hiç kart oyunu oynamadım da meraktan soruyorum bu kartların sahibine yararlı olma ihtimali varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 2. kart fena değil aslında, 0 cost ile o minion ı alacak spell yoksa elinde 2 mana ya 4-4 minion çıkmış oluyorsun, varsa da trade olmuş olur. İlk kart da spell siz desteler için güzel, öyle bir deste varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 oyun içi kart trading, kart satışı vs gelecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Gelmez, istediğin kartı craft edebiliyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Ahaha warrior a karşı felan güzel olur Millhouse ama mage a karşı varya 1 turn de indirir sizi herhalde. Normalde zaten spelleri biriktiriyorlar, beleş cost oldumu hiç affetmezler valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 dreagloth said: 2. kart fena değil aslında, 0 cost ile o minion ı alacak spell yoksa elinde 2 mana ya 4-4 minion çıkmış oluyorsun, varsa da trade olmuş olur. İlk kart da spell siz desteler için güzel, öyle bir deste varsa. millhouse leş ötesi. sprint, nourish veya arcane intellect falan kullanmasına izin verirsen rakibin ağır sıçarsın. pyroblast falan zaten piuv. 1 veya 2 kere 4 vurucan diye maçı kaybetmeni sağlayabilir millhouse. mukla da aynı mantık ama net daha iyi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 flamestrike ın oyundan kaldırılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Sparkcaster said: flamestrike ın oyundan kaldırılması lazım. her şeyini inmicen kıçları 7 falan diilse işte. ona gelene kadar... 1 numaraya battle rage ile mind control kapışıyor bence şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 herşeyi inmeyince de 2 turnde 2 fireball 1 pyro ile oyun kazanıyor mage. herhangi bir counterı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 son 5 arenada ooze ve silence gelmedi. her karşılaştığım shaman doomhammer çıkardı falan. şaka gibi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 battle rage ne, bulamadım. buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 battle rage'i ben koymadım deck'e ya iyi mi? sdfg shield block var imba, olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 battle rage en iyi warrior kartı şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Parliamert said: PCGamesN.com'daki giveaway için attığım mesaja "Awaiting for moderation." diyor. Acayip kıllandım, var mı benle aynı durumda olan. spam olmasın diye sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 dreagloth said: battle rage en iyi warrior kartı şu anda whirlwind + battle rage falan şeklinde mi oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 O en efektif senaryo olur. Normalde zaten 2 hero dmg yemiş oluyor, min. 2 kartın var gibi düşünebilirsin, + minion lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 elde tutabildiğimiz max kart sayısı nedir limiti yoksa mountain giant + battle rage ekleyeyim desteye, hoş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Başka wipe olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Quel-Thul said: elde tutabildiğimiz max kart sayısı nedir limiti yoksa mountain giant + battle rage ekleyeyim desteye, hoş olabilir deste 30 elde 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 arabada 5 evde 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar