diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 heh tamam anladım şimdi. kibarlıktan ve saygıdan. teşekkürler dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 paramecium said: Yeniyle eskisi arasında dağlar kadar fark var deniliyor; doğru mu? Isofix varsa, ben de rüyaya alayım. eskisi 911 alamiyorum, fakat porsche um olsun, kiz gibi gorunmek sorun degil arabasiydi. Simdiki 911 alabilsem de ne olur boxster benim olsun, herhangi bir porsche icinde daha erkek gorunemem arabasi. (icses: gt3 haric de gt3 haric de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 sorun şu ki, şimdiki boxter alınamayacak bir para artık sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Selam, Abi GT3 bildiğin haz molekülü haline gelmenin son evresi! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 @esh asdfads aynen oyle de bi etkisi var maalesef. eskiden roadster diyince alinabilecek topu topu 4 tane alet vardi ztn, hepsinin de fiyati asagi yukari ayniydi. Simdi yeni 981 boxster direkt overkill digerlerinin yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 KHaRoN said: Roketadam cok net. Yeni boxster bana da muazzam geliyor, su ana kadar ki en guzel porsche mi acaba diye dusunurken kac defa buldum kendimi Gerçeğini 2011'de gördüm, hala etkisi devam ediyo yani. Ki Reventon falan görmüş adamım (binmiş değil :p ), böyle güzel, klas bi araç hayatımda görmedim Normalde her sene başka araba beğenirim ama bu arabanın yüzü de eskimiyor nasılsa. 3. yılına girdi galiba kasada, resmen çalışmak için bi sebep yani :) Bence en güzel Porsche olabilir şu anda satılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 1.5 yasina falan girdi lansmanindan itibaren bi yanlisin var. Ama bu arabanin sadece su an satista olan degil gelmis gecmis en guzel gozuken porscheler arasinda olmasina engel degil. Konfiguratorunde kac defa yuzmeye calistim kac defa boguldum belli degil. Hadi bu hafta siparis veriyorum desem hangisini isteyecegimi dusunurken sacim beyazlar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Selam, KHaRoN said: Hadi bu hafta siparis veriyorum desem hangisini isteyecegimi dusunurken sacim beyazlar muhtemelen. Anfi/receiver almaya çalışan parameciuM'Un durumu :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Senin o durum bambaska, ayni analojiden gidersek: sen SUV isteyerek evden cikip, abarth 500 le eve donup sonra internetten roadsterlara bakan haftasonu baliga gidip butun gun oturan amcalar gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 abbarthma la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Kendisi gelince soylesin abartiyor muyum abartmiyor muyum numan asdfasdfs =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 yazdıklarin dogruysa para-normal aktivite diyelim artik boyle durumlara akshdgahl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Selam, Amca kısmına katılmıyorum; ve hatta kınıyorum seni... kınnnnnnnnn! Mod ile şaka olmaz/dalga geçilmez! Beni hırsıma yenik düşürmeyin! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ahahaha cok fazla insider joke oldu son kisim asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 TR sitesine koymamışlar ama şunu konfigleyin :) 30.000 euro koltuk paketi^^ http://www.porsche.com/germany/models/918/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 870k € tuttu. Add to cart nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 o cart'ı modifiye etmene izin veriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 903.686,00 € mis benim de gunahim. 900 e yuvarlarlar heralde essek degillerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 porsche konfigrasyon konusunda çok deli ya. acayip acayip opsiyonlar vvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 iç döşemede yeşil dikişe hasta oldum ya. anneme versem yapar aslında, ön konsola dantel falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Selam, GT3 mü bu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 siyah/yesil cok iyiydi de kahverengi/gri arabaya +20 charisma bonus verdi. @para yok, bu porsche nin yeni plug-in hybrid hyper-car i oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Selam, İyiymiş... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Liquid Metalle gibi materyal ile boyanınca 47 bin euro artıyor lan fatura. Nedir likid metalin boya olarak özelliği_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 akıyo gidio, durmuyo araba üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar