Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafayı yiyorum.

interperez

Öne çıkan mesajlar

paramecium said:

Yeniyle eskisi arasında dağlar kadar fark var deniliyor; doğru mu? Isofix varsa, ben de rüyaya alayım.

eskisi 911 alamiyorum, fakat porsche um olsun, kiz gibi gorunmek sorun degil arabasiydi.
Simdiki 911 alabilsem de ne olur boxster benim olsun, herhangi bir porsche icinde daha erkek gorunemem arabasi.

(icses: gt3 haric de gt3 haric de)
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

Roketadam cok net. Yeni boxster bana da muazzam geliyor, su ana kadar ki en guzel porsche mi acaba diye dusunurken kac defa buldum kendimi

Gerçeğini 2011'de gördüm, hala etkisi devam ediyo yani. Ki Reventon falan görmüş adamım (binmiş değil :p ), böyle güzel, klas bi araç hayatımda görmedim

Normalde her sene başka araba beğenirim ama bu arabanın yüzü de eskimiyor nasılsa. 3. yılına girdi galiba kasada, resmen çalışmak için bi sebep yani :) Bence en güzel Porsche olabilir şu anda satılan.
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 yasina falan girdi lansmanindan itibaren bi yanlisin var. Ama bu arabanin sadece su an satista olan degil gelmis gecmis en guzel gozuken porscheler arasinda olmasina engel degil. Konfiguratorunde kac defa yuzmeye calistim kac defa boguldum belli degil.

Hadi bu hafta siparis veriyorum desem hangisini isteyecegimi dusunurken sacim beyazlar muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...