Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Hayır abi. 2 kere bozuldu. Garanti bozuluyor onlar 1 senede. Bozulmasa soyuluyor. Soyulan mouse mu olur lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 g9 ların bir tane grip soyulmuo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 O grip de kullanılır gibi değil ya, çok dar. G9'un bütün olayı o tombik grip'in çooook rahat olması. O da soyuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mamba en temizi, memnunum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 deri değiştiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 valla bende deathadder var bir tanede kablo sürtünmesin diye nane var oyun oynamadıgım için pek kıymetini bilemiorum ama on numaradır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Xaenin said: Mamba en temizi, memnunum ben. mambada z-axis tracking var. masada herhangi bi titreşim varsa(ki hoparlörlerin bassı) mausun götü başı oynuyor. yumuşak mouse padle de kullanmamak lazım aynı sebepten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ben hala kutudan çıkan haliyle kullanıyorum g9x'i, gri olanı takmadım bile. soyulma vs. yok. arada kolonyalı mendille bi güzel siliyorum, cillop oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Jim_E_Rustler said: PrudenT said: nasıl bir masa var onu merak ettim ben Masan çok büyük olunca kablosu uzun yüzeyde kesin koseye takılıyo. Sırf bileklerim destekli olsun diye eve hayvan gibi ofis masası aldım, tavsiye ederim. Mouse kablosunu ofis masalarındaki o delikten geçiriyorsun ne takılıyor ne sürtünüyor, kablosuz mouse lu gamer olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Bir adet g500 alın, sonra ucuz 3-5 liralık bir moustan 2 switch sökün, getirin g500dekilerle değiştirin, canavar gibi mousunuz olsun!! http://www.overclockers.com/mouse-clicking-troubles-diy-repair/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 -Deno- said: ben hala kutudan çıkan haliyle kullanıyorum g9x'i, gri olanı takmadım bile. soyulma vs. yok. arada kolonyalı mendille bi güzel siliyorum, cillop oluyo. Sen oyun oynamıyorsun ki. SC'ye dayanmaz G9, dsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 atmaya kıyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Benim ki de duruyo öyle. http://i.imgur.com/AmCBU4r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 tiLi said: Xaenin said: Mamba en temizi, memnunum ben. mambada z-axis tracking var. masada herhangi bi titreşim varsa(ki hoparlörlerin bassı) mausun götü başı oynuyor. yumuşak mouse padle de kullanmamak lazım aynı sebepten Sert mouse padle kullanıyorum ben hiç öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama hoparlörlerden çok bangırdatmıyorum, ondan olabiliyor. Bundan önce g9 kullanıyordum, 5 sene kullandım aleti ne biçim tıklatıyorsanız sc'cilere 1 sene dayanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 reampage said: atmaya kıyamadım Jim_E_Rustler said: Benim ki de duruyo öyle. http://i.imgur.com/AmCBU4r.jpg abi sizinkiler ile benimki farklı. g9x sonradan çıktı heralde, benimki daha değişik bir materyalden yapılma. gündüz vakti çeker gönderirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 buldum da belli olmuyo pek. neyse sonuçta sizinkiler dandik edition. http://i.imgur.com/Hip2dEV.jpg http://i.imgur.com/QyScq3n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 tamam küçük grip bizdede var o ama o küçük işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Xaenin said: tiLi said: Xaenin said: Mamba en temizi, memnunum ben. mambada z-axis tracking var. masada herhangi bi titreşim varsa(ki hoparlörlerin bassı) mausun götü başı oynuyor. yumuşak mouse padle de kullanmamak lazım aynı sebepten Sert mouse padle kullanıyorum ben hiç öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama hoparlörlerden çok bangırdatmıyorum, ondan olabiliyor. Bundan önce g9 kullanıyordum, 5 sene kullandım aleti ne biçim tıklatıyorsanız sc'cilere 1 sene dayanmıyor. razer scarable kullanıyorum. elimi padin üstüne bıraktığımda cursor oynuyor. çok dikkate alıncak bi oynama değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 sadece ekmekler kablosuz mouse kullanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 kablolu da kullanabiliyosun neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Abi laf olsun diye G9'u geri taktım, 1 senedir hiç denememiştim, çalıştı. Bir süre gerek yok yigitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bende de mx revolution var 2 senedir değiştireceğim.. onun yerine her hafta bir kere şarj edip kullanıyorum.. bili ölse bari lan.. değiştirmeye sebebim de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mamba çok iyi. Altı aydır kullanıyorum inanılmaz memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Lel G9 yine bozuldu. Duygularımla oynuyo namussuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Ya git al Mamba işte çektiğin çileye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar