Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Mamba en temizi, memnunum ben.

mambada z-axis tracking var. masada herhangi bi titreşim varsa(ki hoparlörlerin bassı) mausun götü başı oynuyor.
yumuşak mouse padle de kullanmamak lazım aynı sebepten
Mesaj tarihi:
Jim_E_Rustler said:

PrudenT said:

nasıl bir masa var onu merak ettim ben

Masan çok büyük olunca kablosu uzun yüzeyde kesin koseye takılıyo.

Sırf bileklerim destekli olsun diye eve hayvan gibi ofis masası aldım, tavsiye ederim. Mouse kablosunu ofis masalarındaki o delikten geçiriyorsun ne takılıyor ne sürtünüyor, kablosuz mouse lu gamer olmaz.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

ben hala kutudan çıkan haliyle kullanıyorum g9x'i, gri olanı takmadım bile.

soyulma vs. yok. arada kolonyalı mendille bi güzel siliyorum, cillop oluyo.

Sen oyun oynamıyorsun ki.

SC'ye dayanmaz G9, dsfg.
Mesaj tarihi:
tiLi said:

Xaenin said:

mambada z-axis tracking var. masada herhangi bi titreşim varsa(ki hoparlörlerin bassı) mausun götü başı oynuyor.

Sert mouse padle kullanıyorum ben hiç öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama hoparlörlerden çok bangırdatmıyorum, ondan olabiliyor.

Bundan önce g9 kullanıyordum, 5 sene kullandım aleti ne biçim tıklatıyorsanız sc'cilere 1 sene dayanmıyor.
Mesaj tarihi:
reampage said:

atmaya kıyamadım

Jim_E_Rustler said:

Benim ki de duruyo öyle.

http://i.imgur.com/AmCBU4r.jpg

abi sizinkiler ile benimki farklı. g9x sonradan çıktı heralde, benimki daha değişik bir materyalden yapılma. gündüz vakti çeker gönderirim.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

tiLi said:

Xaenin said:

Sert mouse padle kullanıyorum ben hiç öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama hoparlörlerden çok bangırdatmıyorum, ondan olabiliyor.

Bundan önce g9 kullanıyordum, 5 sene kullandım aleti ne biçim tıklatıyorsanız sc'cilere 1 sene dayanmıyor.

razer scarable kullanıyorum. elimi padin üstüne bıraktığımda cursor oynuyor. çok dikkate alıncak bi oynama değil
  • Yeni Oluştur...