Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Razer Ouroboros

Jim_E_Rustler

Öne çıkan mesajlar

Jim_E_Rustler said:

PrudenT said:

nasıl bir masa var onu merak ettim ben

Masan çok büyük olunca kablosu uzun yüzeyde kesin koseye takılıyo.

Sırf bileklerim destekli olsun diye eve hayvan gibi ofis masası aldım, tavsiye ederim. Mouse kablosunu ofis masalarındaki o delikten geçiriyorsun ne takılıyor ne sürtünüyor, kablosuz mouse lu gamer olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

Xaenin said:

Mamba en temizi, memnunum ben.

mambada z-axis tracking var. masada herhangi bi titreşim varsa(ki hoparlörlerin bassı) mausun götü başı oynuyor.
yumuşak mouse padle de kullanmamak lazım aynı sebepten

Sert mouse padle kullanıyorum ben hiç öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama hoparlörlerden çok bangırdatmıyorum, ondan olabiliyor.

Bundan önce g9 kullanıyordum, 5 sene kullandım aleti ne biçim tıklatıyorsanız sc'cilere 1 sene dayanmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

tiLi said:

Xaenin said:

Mamba en temizi, memnunum ben.

mambada z-axis tracking var. masada herhangi bi titreşim varsa(ki hoparlörlerin bassı) mausun götü başı oynuyor.
yumuşak mouse padle de kullanmamak lazım aynı sebepten

Sert mouse padle kullanıyorum ben hiç öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama hoparlörlerden çok bangırdatmıyorum, ondan olabiliyor.

Bundan önce g9 kullanıyordum, 5 sene kullandım aleti ne biçim tıklatıyorsanız sc'cilere 1 sene dayanmıyor.

razer scarable kullanıyorum. elimi padin üstüne bıraktığımda cursor oynuyor. çok dikkate alıncak bi oynama değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...