Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 arkadaşlarla patene başlayak diyoruz. 41-42-43 numaralı satmak istediğiniz eski patenleriniz varsa alabiliriz yeni başlıcağımız için 300-500 verceğimize ucuz bişiler alalım dedik satan varsa burdan pmden ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 14 yasında mısınız abi o ayaklar neden ufak o kadar. Kız misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 o numaraların neyi ufak lan, ne kızı, kim görmüş 43 numara ayaklı kız asdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 40 ve sonrası sonrası kız ayağı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 barbu tracı çıktı galiba 43 kız :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 41 numara erkek ayağı olmaz. Gay o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 barbu kardeş sen hangi paralel evrendensin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Evet şimdi 43 numara ayaklı kız olsa kötü olurdu düşününce. Ya da boyu 1.80 olacak o zaman ok. Bir de ayak boyu penis boyuyla doğru orantiliymis diyip kaciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 arkadaş penguen galiba. 46 falandır kesin ayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 abi başkasının AYAĞINI sürdüğü şeyi almayın lütfen. verin 50tl fazla sıfır alın. lütfen abi o ayak teri türlü bakteriler falan. başkasının terliğini bile giymeyin geçtim hava almayan kapalı pateni falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Vingthor said: abi başkasının AYAĞINI sürdüğü şeyi almayın lütfen. verin 50tl fazla sıfır alın. lütfen abi o ayak teri türlü bakteriler falan. başkasının terliğini bile giymeyin geçtim hava almayan kapalı pateni falan 2. elde 50 tl fiyat oynarsa almam zaten :) kaldı ki o kadar değerli bi hayat formu değilim ya nolcak ayaklarımı kestiririm en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Benim ayak 46. o yazılan ayak boylarına sahip olmak isterdim açıkçası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ya bu patenler niye bu kadar pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ozel mesaj...Atacaktim buraya yazmişim.Neyse attim ozel mesaj bakarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 buz değildir o muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 abi bana yurtdışı için online alışveriş yapabileceğim bi site söyleyin allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ebay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ebay ve amazon hariç sırf bu işi yapan site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar