Mithr Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Baya mutluyum, efsanevi şekilde. Gece 2 lere kadar çalıştıran, planlama programlama yönünden sıfır olan, her şeyi yazılımcıya yükleyen, proje yöneticisinin sadece mail forwardlıyor olduğu şirketimden kurtuldum. Aslında tam kurtulamadım, ay sonu çıkış alabiliyorum ancak yasal nedenlerden dolayı. İçim bi rahatladı, ama eminim ki ay sonu daha da rahatlayacak. Yazılımcı arayan var mı lan, iş lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 İş bulmadan iş bırakmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Hadi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ne yazıyorsun gardeş sen bize gerekebilir yazılacak çok şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 işsizlik iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 işkur.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 tr.indeed.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bi süre işsizliğin tadını çıkarmıycak mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 hüloooğ yarım kalmış gibi olmuş böyle. hülo.. :( gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Xaenin said: İş bulmadan iş bırakmak... Psikolojik çöküntüydü abi 1.5 yılımı yedi salak bir patron-arkadaş muhabbeti yüzünden bırakamadım. Millet kıçını yayıp yatarken sabahlamaktan baydım artık. İş arama konusu şaka tabi ki kolayca 2. sinif bir yazilim sirketine girebilirim karnim ac kalmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 hülo'nun kalanını ay sonunda tamamlayacak. daha iyisini bulursun umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mutsuz olmaya başladığın anda başlasaydın keşke abi aramaya, 2. sınıf olmasına gerek kalmazdı belki başlayacağın yerin, daha güzel karnını doyururdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 hayirlisi olsun kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 hayırlı olsun. yeniden doğmuş gibi hissediyorsundur şimdi. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 4k maaşla gel başla bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 5k'ya gel bizde basla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 6k son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 + yol yemek sigorta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 pffft. 1 malbuş, artı çiğnenmiş çilekli sakız. (hala biraz aroması var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 paraya bakma. nerede huzurlu çalışacağını düşünüyorsan oraya git başla. bugüne bugün 15 bin tl + prim + arabayı bırakıp bu paranın çok daha azına çalışan bir ağabeyin olarak söylüyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 6k ya çalışılırmı abi fakir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ulan ben hem az para aliyorum, hem mutsuz huzursuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ben geçen ay 50k maaş + prim yok + araba yı bıraktım huzurlu yere geçtim, aslında para huzurmuş arkadaş meğer boşa dememişler para var huzur var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 SSK'da 600 gün kadar çalışmış gözüküyorsan işkurdan işsizlik parası alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 aquila said: ulan ben hem az para aliyorum, hem mutsuz huzursuzum. Sonra gelip burada terör estiriyorsun sen de istifa et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar