Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yüzyüzeyken konuşuruz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ipek said:
insan normal hayatına devam ederken fonda bu şarkı çalsın istiyor.

irem said:
Kimse keşfetmesin diye gizliden dinliyorum. mp3'ümü falan saklıyorum. Aşk gibi, Yüzyüzeyken Konuşuruz'u biri dinleyince çok kıskanıyorum. Sanki şarkılar sadece bana özel yapılmış gibi. Sırrımı 2-3 kişi ancak biliyor.

yutupta böyle yorumlarda gelmiş beğeniyorlar demek.

amatör olarak fena değil müzik he açıp dinlemem o ayrı zaten sanatsal değeri de yok. bende garage band'de bunun gibi şeyler yapıyorum amma enstrümantal benimkisi. zor birşey değil yani.
Mesaj tarihi:
ipek said:
insan normal hayatına devam ederken fonda bu şarkı çalsın istiyor.

irem said:
Kimse keşfetmesin diye gizliden dinliyorum. mp3'ümü falan saklıyorum. Aşk gibi, Yüzyüzeyken Konuşuruz'u biri dinleyince çok kıskanıyorum. Sanki şarkılar sadece bana özel yapılmış gibi. Sırrımı 2-3 kişi ancak biliyor.

Bunlar üniversitede konvers giyip alternatif takılan, yaz tatilinde annesiyle birlikte babet giyip pazara çıkan karı tayfası.
Mesaj tarihi:
yav said:

bu grup en azından böyle kaliteli aşağılamaları hak ediyor^^

yok kotulemedim, gayet dogru secim yapmislar

instagram kulturunu muzige vursak ne olur seklindeki kasinti bir oneriyi bir hafta kadar denemistik

iki tintin tele vur
pembe muezzinler geldi nightmare mandalina agacimin altina diye lyric ekle
en onemlisi vintage feeling ekle ustune

band of the year 2014

emellerimize de sik bir bicimde hizmet etti
bu da ayni olay, muzik olarak degeri yok bence
sence varsa ne mutlu sana
Mesaj tarihi:
ekşi sözlükte başlığını ben açmış olabilirim bu grubun. ya da 2. ya da 3. entrysini falan girmiştim. yani used to listen before it was cool durumu. ama şuna tamamen katılıyorum ahahahhaha.

birilerinin hipster kız düşürmesine epey hizmet etti hepsi bu, sabun köpüğü modunda. öyle çok bi olayı yok, büyütülüyor yani :)

moncici said:

"poşet çaylara karşı bu savaşta demliklerin safındayım."

ay kağaaan. gündelik hayatın naif yönlerini liriklerine ne kadar da güzel yansıtıyorsuuğn. kadıköy ruhu var sizde kağaan. şöyle kargada, dunia'da kemik çerçeve gözlüklü kızlar yerde bağdaş kurup size salınarak eşlik etmeli. depresyon hırkalı çocuklar kadıköy sound, modern sanat, yalnızlık ve basit şeyler konulu konuşmalar yapmalı buğulu bir ses tonu ile.
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...