Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Koyun celtic - barca mac sonucunu buraya 2-1 nasil bitti o mac? Allah var dedirtiyo bazen
Tori Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Abi maçı izlemeyen konuşmasın, gereksiz post yapmayın madalyanız var zaten sdfssd. Top devamlı juventustaydı tamam da 75e kadar bir tane net pozisyonları yoktu nerdeyse, uzaktan dağa taşa şut dayayıp durdular.
Grast Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ha sen maçı izleyen kişi oluyorsun bu durumda yani =)
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Beyinsiz ve vizyonuz küçük takım taraftarları sinirlenmiş hahahaha, cok tatlısınız.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Abi kale cizgisine dizin herkesi daha iyi defans oluyo oyle
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 tamam la sizde de almeida var işte üzülme bu kadar esh
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Sdfs yok lan sevindim ben berabere kaldi diye gs. Ama ne bicim taktik lan bu ahsjdjs
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Esh said: Abi kale cizgisine dizin herkesi daha iyi defans oluyo oyle gs yerine bjk olsaydı sevinçten ağlarsın o skora oyuna, o penaltı oldugunda ağlamaktan ülkenin selpak stoğunu bitirirsin.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Biliç var, Rock yapıyor, sigara içiyor, o yüzden hersey çok güzel
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Kophenag da demek ki gecen mac boyle it gibi kapandi da juve anca tek atabildi
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 liverpolla oynasak bi ara hesaplarını kessek gözyaşları dinse
Tori Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Adam basın toplantısında direk biz kopenhag maçlarına bakalım realle juventus kendileri kapışır maçlar ortada bakalım dedi. Red said: bu skor iyi oldu gerçekten. kopenhag maçlarından alınacak 6 puan götürür bizi. o arada real ile juventus birbirini yesin Red herif senin ruh ikizin çıktı.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Bjk maçı tekrar oynancak deseler de bi daha öpsek, 100.000 kişi gelsin ama bu sefer :)
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Juve resmen delemedi defansı yani çok şaşırdım. Haliyle cok fazla pas yapip uzaktan şut attılar ama ciddi atakları cok yok. Bu arada hakem ikinci yarı napti anlamadım. Amrabat ne kadar mallık yapsada penaltı degildi pozisyon. Bunun dısında da bize verilmesi gereken faülleri hic vermedi. Karşı tarafa cok cömert davrandi ama sonlara dogru.
Tori Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Orda 2. golde umut bilmeden mi yapıyor yerden sektirerek kaleciyi şaşırtmayı, emin değilim ama. Burağı silkelesen yerden sektirmek aklına gelmez orda, yüzde bir milyon kalecinin üzerine abanır.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Tori said: Orda 2. golde umut bilmeden mi yapıyor yerden sektirerek kaleciyi şaşırtmayı, emin değilim ama. Burağı silkelesen yerden sektirmek aklına gelmez orda, yüzde bir milyon kalecinin üzerine abanır. olm hasta mısınız hepiniz lan. tamam burak kötü bir başlangıç yaptı sezona ama umut'tan 50 kat tekniği ve 50 kat daha iyi bitirici vuruşları var adamın. tabii ki bilerek falan yerden sektirmiyor umut ayrıca. kazma ötesi olduğu için böyle oluyor. keza schalke'ye son dakkada attığı golü de hatırlayın. kalecinin üstüne vuruyo 10 tane opsiyonu varken falan, sonra şansına önüne düşüyor top.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 kithnos_1 said: Beyinsiz ve vizyonuz küçük takım taraftarları sinirlenmiş hahahaha, cok tatlısınız. mac sirasinda bisey yazmadim ama. bu mesaji referans gosterip istedigimiz hakareti edebilirmiyiz ??
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Drogba altyapının başına konsun ve küçüklere nasıl hava hakimiyeti kurulur öğretsin. Küçük drogbalar yaratsın.
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Keşke öyle olsa, Drogba gibi ikinci bir forvet yok dünyada, versen Chelsea'ye direk oynatirlar.
mani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Hücüm futbolu oynayanın maçı kazanması gerektiğine, hakettiğine inananlar var lan hala çok enteresan. GS kötü oynasaydı 10-0 biterdi maç. İyi oynadığı için bulduğu pozisyonu değerlendirip golleri attı ve 2-2 bitirdi deplasmanda maçı. Takım zaten Juve karşısına hazırlıklı çıkmış. Juventus haketseydi kazanırdı bukadar basit. Maçın skoru 2-2 olması gereken olmuş. Alternatif evrende kim kime koydu bilinmez. Hayır duyan da Juventus'un 10 tane topu direkten döndü, Muslera panterleşti zanneder. Adamlar geldi geldi defansa çarptı. Ulan GS'nin 2-3 senedir defans yaptığını gördünüz mü siz ? Bugün adam 2 günlük antremanla takıma defans yaptırdı. Ömür billah böyle oynayacak hali yok tabi ama demek olabiliyormuş bazı şeyler.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Aferin la. Ortasaha resmen yolgeçen hanıydı. Şu maç 5 gol yese GS şaşırmazdım ama olmadı. Demek ki iyi kapandı GS. Juve de inanılmaz kazmaydı 18 şut mu ne ahah. Penaltıyı atan o Vidal'in harcadığı toplar of of. Riera ve Sneijder de saç baş yoldurttu resmen. Buldun mu atıcan ağa. Bak Drogba'ya. Adam affetmiyor. Ben Drogba'yım dedi yine. Drogba, fuck yeah. Umut girerken dedim gol atar diye. Yerden sektirerek attı. Net. Acayip underrated bir adam. Penaltı kolpa. Gökhan Zan'ın Tevez'i yere yapıştırdığı pozisyon penaltıydı, ona sayalım. Hakem bir yerden sonra gayet taraflıydı, GS'ın hakkı yendi sdfds. İtalyanlar kesin bütün maç biz oynadık adamlar 2 tane yasladı demişlerdir. İstediğin kadar oyna ağa, o 2 pozisyonu değerlendiren iş yapıyor. Yalnız o Eboue öyle bir haysiyetsiz ki Chedjdou bile gelip kalk işareti yaptı. Ayıp lan ayıp.
Öne çıkan mesajlar