Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 PS3 alayım diyorum, dün gittim teknosaya 12 giglik var ucuz pes veriyo 500giglik var pahalı 2 oyun verio uncharted last of us mı ney ben hanımla oynarım diyorum oyunda bilmiyorum bu oyunlar uygunmu felan. co op ne oyunlar var ilerlemeli güzel güzel? bide nerden almak lazım? 12 mi 500 lükmü bide bide ps4 gelicek ps3 ucuzlıcak dıe bı geyık varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ikinci el al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ucuzlar %30 falan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Suark said: PS3 alayım diyorum, dün gittim teknosaya 12 giglik var ucuz pes veriyo 500giglik var pahalı 2 oyun verio uncharted last of us mı ney bide ps4 gelicek ps3 ucuzlıcak dıe bı geyık varmı peasent olmadığım için oynamadım ama uncharted ve last of us'ın oynanması şart oyunlar olduklarını biliyorum. onun dışında ps4 gelicek ps3 ucuzlucak diye bir geyik var mı diye sorman troll mü diil mi bilemedim :D ne zaman teknolojik bir ürünün yenisi çıktığında eskisinin fiyatı düşmemiş acaba tarihte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 wolksvagen'ların düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ya 50 lira düşmesi var 300 lira düşmesi var o yüzden. ikinci el alırken ya pörtlekse nası güvenicem nesine bakıcam? bide oyun önerin bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Suark yanlış hayaller peşindesiniz http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/truepeasants_zps5363b8aa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ucuz hacı gerçi 1000 liraya falan gelio 1-2 oyun felan alınca. kasa alabilir miyim peki bu fiyata? ya 2 kolu olsun şöle koop oynayak hanımla diorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ben de katilicam buyuk ihtimal. ps4 u bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 4 3 ün oyunlarını açmıomuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 300 e alırsın 2. el temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Geçen gün bilgisayarımı upgrade ettim, eski oyunlarımı çalıştıramadım hepsini yeniden almam lazım. Oh wait... http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/masterrace2_zps1bc052ff.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bu 500giglikin olayı ne? steam gibi bişeyi varmı ps3 ün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 kendi store'u var. para karşılığında oyun alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 12 giglik yetmiyor o zaman dimi öle bişeye? yani 500gb lik olanın amacı tamamen netten oyun indirme hedesi dimi? peki steam gibi çılgın indirimler gelio mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 geliyor. ps+ uye olursan her ay min 2 oyun bedava falan. steam'de yok boyle hediyeler sdaddfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 olm xbox'ta değilmiydi o ayda 2 oyun beleş şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Suark said: 4 3 ün oyunlarını açmıomuş ama lan oyle sey mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 var var stream falan edıomussun anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Abi 12'lik hayatta yetmez, GTAV kuruyosun 8 gig mi ne istiyo zaten kafadan. Edit: Fiziksel medya bile alsan hızlı çalışsın diye HDD'ye kurma muhabbeti var, o yüzden yetmez 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 pöh 500lüklerde 1000tl yaw. neyse alak madem. coop ne oyn var diyin hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Abi o kadar masrafa girmek istemiyorum dersen 320GB'lik 2.5" bbi HDD alır kendin takarsın olmadı, zaten 2dklık bi işi var aşırı basitti montajı. Gerçi böyle diyorum da eski şişman kasalarda böyleydi yeninisinde nasıl bilmiyorum. Edit: Kız dostu en klasik coop LittleBigPlanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 şunu alayım diyorum bende. Ofise yollarım 1 ay sonra gidicem zaten dönerken getiririm ama ilk defa alıcam konsol, ps4 mü alsam bilemedim. Fiyat olarak iyi gibi di mi o bundle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar