Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Yeni bilgisayarıma kurdum ama 7 Fps ile oynuyorum neden olabilir? (32 bit) Java'yı da update ettim? Edit: Nvidia Grafik işlemci ile çalıştır'ı seçtim hıpzlı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Java çok sorunlu ya bu konuda... microsoft okadar aldı etti bari gelip bunu c# filan yapsada rahatlasak diyoruz bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Editor said: HAha lol Skeleton king de dikkat reg ve fire res olmadan bulasılmamalıymıs sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 1.8.3 patch i Microsoft un gücünü hissettiriyor resmen manyak şeyler var bisürü eski bugları fixlemişler filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Editor said: ne oldu server , acık degil su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 java güncellmiştim ondan girilmemiş düzelttim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Yahu ağaç evini kim yapmaya çalıştı öyle kalmış yarım :) bide alanı güvence altına alak kim yaptıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 ben o kısmı komple denize çevircektim, kim yaptı o evi :D server yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 http://paticix.com/komutlar.htm Komutları devamlı güncel tutuyorum burdan kontrol edersiniz arada... Server update yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 2 gundur kapali kalmis sesicikanyok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ben de girdim servera nik shewky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 güzel server var mı ya yeniden sarayım dedim windows 10 hedesini görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 windows 10 hedesi ne yav beleş minecraft mı veriyolar yoksa win 10'a yükseltince :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 MrLevie said: güzel server var mı ya yeniden sarayım dedim windows 10 hedesini görünce http://civilizationcraft.net Tabi tek başına krallık kurmaya kalkarsan, bir gün köle yapılmış bir vaziyette başka bir kralın tarlasını sürerken, tecavüzüne de uğrayabilirsin. En güzeli olan Krallıklara girmek, hem kafanda rahat oluyor hemde kalkınmış oluyorlar mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Saeros said: windows 10 hedesi ne yav beleş minecraft mı veriyolar yoksa win 10'a yükseltince :o Windows Store'daki MC'yi veriyorlar beleş. Mobil versiyonun laciverdi o da gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 oynasak ya. var mı server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 imam translar yolunu kessin hacı. Nereden hatırlattın şu mereti... Ulan ne güzel unutmuştum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 ya valla hadi oynayalım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Grimnax said: infinity oynuyorum ben bi serverda baaaya saglam bi pack. catze o kuleyi op powah olmadan s.kseler yapamaz adşlkjdas alıntılayım ben. hallederse bizim işimizi bu adam halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 sinyali aldım ve geldim ahah. ben devamlıoynuyorum yayınını yapıyorum fln minecraftın da elimdeki server gg oldu gecen hafta. bi vds ayarlayın infinity öğretem size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Ben de resonant rise diye bir mod paketi buldum. Bayağı geniş bir şey /= Onu denicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 bi server fln soylesenize. fakir editionla bağlanabildiğimiz bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 makinalı falan bi server baya iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Editorun server vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar