monoscope Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ev değiştirme stresi ,ev sahibiyle kavgalar ,yeni ev bakmak ,kredi çekme planları yapmak ,acaba planlar tutucak mı yoksa yeniden farklı bi ev mi arıycaz falan filan çok uzun süredir böyle stres yaşamamıştım yani midem ölüyo, gecelerim uykusuzlaşıyo, gecenin bi yarısı uyanıp kalbim güm güm atıyo falan. böyle panik atak olcam ama olmuyorum gibi bişey içimde tutuyorum mideme vuruyo dışarı vurup çığlık atıp kendimi vurasım falan geliyo arada. delirmeye doğru gidiyorum heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 geniş takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 her şey oturur rayına ya koy götüne rahvan gitsin. kafaya takınca bir şeyleri değiştiremeyeceğine göre, canını sıktığına değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 monta sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 karar ver uygula doğru karar olduğuna inan başka yapcak bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 abi kafanı rahatlatıcak ve/veya deşarj olmanı sağlayacak bi hobi bişey bul istersen, çünkü insanlar da yazmış kafana taktıkça bi ilerleme falan olmayacak kendini üzdüğünle kalıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Ev sahipleri ile yaşanan diyaloglar Afganistan da boğazı kesilerek öldürülen rus askerlerinden çok farklı değil. Ev sahipleri ile yaşanan diyaloglarda 1 tl nin ne kadar değerli bir para olduğunu anlıyorsun ve önünde secdeye durasın geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 monttan sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 iddaa oynayıp gelen parayla ev al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Öncelikle kredi çekme. Aç kal gerekirse ama kredi çekme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 kendine bir enstrüman al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Flam said: Öncelikle kredi çekme. Aç kal gerekirse ama kredi çekme. kredi çekmezsek hayatımız boyunca kirada otururuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ben de kaç tane yapıştırdılar acaba diye bakmaya gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Kafa bi milyonu yanlış anlamışsın kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar