Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kafa bi milyon


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ev değiştirme stresi ,ev sahibiyle kavgalar ,yeni ev bakmak ,kredi çekme planları yapmak ,acaba planlar tutucak mı yoksa yeniden farklı bi ev mi arıycaz falan filan çok uzun süredir böyle stres yaşamamıştım yani midem ölüyo, gecelerim uykusuzlaşıyo, gecenin bi yarısı uyanıp kalbim güm güm atıyo falan. böyle panik atak olcam ama olmuyorum gibi bişey içimde tutuyorum mideme vuruyo dışarı vurup çığlık atıp kendimi vurasım falan geliyo arada.

delirmeye doğru gidiyorum heralde
Mesaj tarihi:
abi kafanı rahatlatıcak ve/veya deşarj olmanı sağlayacak bi hobi bişey bul istersen, çünkü insanlar da yazmış kafana taktıkça bi ilerleme falan olmayacak kendini üzdüğünle kalıcaksın
Mesaj tarihi:
Ev sahipleri ile yaşanan diyaloglar Afganistan da boğazı kesilerek öldürülen rus askerlerinden çok farklı değil. Ev sahipleri ile yaşanan diyaloglarda 1 tl nin ne kadar değerli bir para olduğunu anlıyorsun ve önünde secdeye durasın geliyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...