Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lichdom

reampage

Öne çıkan mesajlar

eskimio diil eskio wow grafikleri falan.
update ediolar alttan alttan o yüzden öle gelio.

Ha ama indie titleların kasmasını normal karşılıyorum. 3-4 kişinin yaptığı işte böle şeyler olabilir, sadece minimum ayarlar koysunlar gerekirse onu kullanalım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Başlığa birkaç mesaj atılmışken nasıl aklınıza geldi optimizasyon konusu? Hayret ettim.

Onlarca sayfa yardırdığınız Final Fantasy 14'ün başlığında, ben alana kadar optimizasyon namına bir şey geçmemişti. Aldıktan sonra grafik ayarlarını ne kadar düşürsem dahi 20-40 FPS'de MMO nasıl oynanır görmüş oldum. Gölgeleri kapatma yoktu yahu grafik ayarları kısmında. Tek kişilik yapımlarda/portlarda dahi bilmem kaç tane ayar oluyor ama bunlar koyamıyor. Ağzına sıçayım Square Enix.

Tam aksine eğer biri bu oyun benim emeğim, ben yaptım diyebiliyorsa her şeyini üstlenmeli. İster 300 kişilik ekip olsun ister 2 arkadaş yapsın. Optimizasyon yapamıyorlarsa ya da sıkıldılarsa geliştirmekten birine yaptırsınlar. Birkaç ay daha uğraşıp sorunsuz bir deneyim yaşatmak yerine, insanı sinir edip küfür yiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ffxiv optimizasyonu en iyi oyunlardan yuh
http://www.youtube.com/watch?v=45ZpQoimpi4

şu kadar detaylı grafik ayarı hangi oyunda var bilmiyorum. genelde .ini'den tweak etmek gerekiyor. shadow resolution zımbırtılarını falan. gölge kapatmada var ayrıca, keyfine göre self-npc-party member gölgesini bile ayarlayabiliyorsun. sen ayarlara nerden baktın bilemedim. launcherdan falan mı grafik ayarı yapmaya çalıştın?
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...