Suark Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 eskimio diil eskio wow grafikleri falan. update ediolar alttan alttan o yüzden öle gelio. Ha ama indie titleların kasmasını normal karşılıyorum. 3-4 kişinin yaptığı işte böle şeyler olabilir, sadece minimum ayarlar koysunlar gerekirse onu kullanalım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Başlığa birkaç mesaj atılmışken nasıl aklınıza geldi optimizasyon konusu? Hayret ettim. Onlarca sayfa yardırdığınız Final Fantasy 14'ün başlığında, ben alana kadar optimizasyon namına bir şey geçmemişti. Aldıktan sonra grafik ayarlarını ne kadar düşürsem dahi 20-40 FPS'de MMO nasıl oynanır görmüş oldum. Gölgeleri kapatma yoktu yahu grafik ayarları kısmında. Tek kişilik yapımlarda/portlarda dahi bilmem kaç tane ayar oluyor ama bunlar koyamıyor. Ağzına sıçayım Square Enix. Tam aksine eğer biri bu oyun benim emeğim, ben yaptım diyebiliyorsa her şeyini üstlenmeli. İster 300 kişilik ekip olsun ister 2 arkadaş yapsın. Optimizasyon yapamıyorlarsa ya da sıkıldılarsa geliştirmekten birine yaptırsınlar. Birkaç ay daha uğraşıp sorunsuz bir deneyim yaşatmak yerine, insanı sinir edip küfür yiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ffxiv optimizasyonu en iyi oyunlardan yuh http://www.youtube.com/watch?v=45ZpQoimpi4 şu kadar detaylı grafik ayarı hangi oyunda var bilmiyorum. genelde .ini'den tweak etmek gerekiyor. shadow resolution zımbırtılarını falan. gölge kapatmada var ayrıca, keyfine göre self-npc-party member gölgesini bile ayarlayabiliyorsun. sen ayarlara nerden baktın bilemedim. launcherdan falan mı grafik ayarı yapmaya çalıştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 çıktı bu nuri alço hediye etti sağolsun, meh işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 RPG demişsiniz bildiğin kılınçlı borderlands lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 nuri alço mu hediye etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 yip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Büyü yapma kısmı kesinlikle kullanıcı dostu ???? Adam gibi sistemi anlayan var mı pool ne mastery ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 topik feza olmuş nasıl oyun alıp deneyen var mı? büyü sever olarak deneyesim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar