Ren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Xperia sp kullaniyorum. Settingsdeki yerden yaptim ancak yetmedi, nasil tamamen formatlayabilirim? Volume up down + power button denmis ama olmadi oyle. Help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 anca cwm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 yeniden wipe yaparak flashlayınca sorun düzelir. xperia için flash tool var kullandığın sürümü internetten indirip bu program ile wipe yaparak flashlayınca sorun hallolur. ayarlar kısmındaki fabrika ayarlarına dön seçeneğinin de çalışması lazımdı. çalışmaması garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 pc companion'la onar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 galeride dosya silerken 20 saniye falan lag yapıyordu telefon, sd karttan kaynaklanıyormuş meğer. flashtools için kayıt olurken aklıma geldi. böyle birşeyler için çözüm arayan olursa diye buraya da yazayım. öneriler için tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Ren said: Xperia sp kullaniyorum. Settingsdeki yerden yaptim ancak yetmedi, nasil tamamen formatlayabilirim? Volume up down + power button denmis ama olmadi oyle. Help. volume updown derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 aynı anda ses açma ve kısma demek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 iyi de öyle olmuyor olması lazım. bildiğim sadece yukarı (ya da aşağı) basıyorsun. xperia s'i repair ederken öyle çıkmıştı bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 pc'den restore diyip telefonu kapatıp vol down+power yaparak flash modunda açıyosun öyle olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar