Ren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Xperia sp kullaniyorum. Settingsdeki yerden yaptim ancak yetmedi, nasil tamamen formatlayabilirim? Volume up down + power button denmis ama olmadi oyle. Help.
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 yeniden wipe yaparak flashlayınca sorun düzelir. xperia için flash tool var kullandığın sürümü internetten indirip bu program ile wipe yaparak flashlayınca sorun hallolur. ayarlar kısmındaki fabrika ayarlarına dön seçeneğinin de çalışması lazımdı. çalışmaması garip.
Ren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 galeride dosya silerken 20 saniye falan lag yapıyordu telefon, sd karttan kaynaklanıyormuş meğer. flashtools için kayıt olurken aklıma geldi. böyle birşeyler için çözüm arayan olursa diye buraya da yazayım. öneriler için tenks.
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Ren said: Xperia sp kullaniyorum. Settingsdeki yerden yaptim ancak yetmedi, nasil tamamen formatlayabilirim? Volume up down + power button denmis ama olmadi oyle. Help. volume updown derken?
Ren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 aynı anda ses açma ve kısma demek istemiştim.
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 iyi de öyle olmuyor olması lazım. bildiğim sadece yukarı (ya da aşağı) basıyorsun. xperia s'i repair ederken öyle çıkmıştı bende...
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 pc'den restore diyip telefonu kapatıp vol down+power yaparak flash modunda açıyosun öyle olması lazım.
Öne çıkan mesajlar