Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 6. Hafta | Galatasaray - Çaykurizespor | 28.09.2013 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bruma'ya laf edenler falan olmus. Eyvallah adam goller kacirdi fakat takima tek hareket getiren de oydu. Koca takimin yukunu 18 yasindaki cocuk cekti. Burak ofsayttan dolayi sayilmayan golde dahi kalecinin ustune vurmus. Adamin tek ozelligi olan bitiriciligi bitmis. Takim hic umut vermiyor.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

LordVithar said:

Takımı alt üst eden, futboldan bir bok anlamayan yönetimin allah belasını versin bir, bir sezonluk gol kaçıran Burak'ın da versin iki.

Yav he he.

Terimspor

Ne diyorsun sen ya bilip bilmeden atıp tutmak kolay, başkanın aradım açmadı kolpalarına inanan tayfadansın herhalde. Takımın dengesi bozuk mu değil mi, kriz yönetimindeki hatalardan buralara geldik mi gelmedik mi? Terimspormuş, hey allahım ya.
Mesaj tarihi:
LordVithar said:

serjuhan said:

LordVithar said:

Takımı alt üst eden, futboldan bir bok anlamayan yönetimin allah belasını versin bir, bir sezonluk gol kaçıran Burak'ın da versin iki.

Yav he he.

Terimspor

Ne diyorsun sen ya bilip bilmeden atıp tutmak kolay, başkanın aradım açmadı kolpalarına inanan tayfadansın herhalde. Takımın dengesi bozuk mu değil mi, kriz yönetimindeki hatalardan buralara geldik mi gelmedik mi? Terimspormuş, hey allahım ya.

Yahu inanılcak bir durum yok. Demiş işte asistanım üzerinden bana ulaşsın diye.

Sen keyfine bak boşver.
Mesaj tarihi:
takım bugün resmen hocasız oynadı ya ahahaha bruma ve selçuk çok iyi oynadı onun dışında top oynamaya gelen yoktu sırf 2 sinin iyi oynaması bile çok iyi oynamamıza yetti

cidden şu takım ligde hocasız çok rahat şampiyon olur ya :D ama işte burak ın gol atmayı tekrar öğrenmesi lazım
Mesaj tarihi:
hakem kötü iyi farketmez abi 45 tane gol kaçırdık.

o değil de hurşut galatasaray'lı mı acaba ?

son dakkalarda bi pozisyonda bariz sattı maçı. 4 vs 2 falan yakalamışlardı galiba atmadı arkadaşına.
Mesaj tarihi:
olm galatasarayı değil fatih terim malzemeci çalıştırsa her maç 3 atar. kadro saglam herkes nası top oynaması gerektiğini biliyo. burak denilen annesi kötü kadını bir an önce şu takımdan kovmadıkları sürece bizden çok afedersiniz bir sikim olmaz. targetman oynuyo çünkü kereste bir bok yapabildiği yok. o üzden ggwpnormk
Mesaj tarihi:
Rıdvan'nın da dediği gibi " ilk 30 dakika futbol oynandı, geri kalan zamanda buna futbol denmez."

Ayrıca her maç Aydunus olacak değil ya, eli kolu gözü devam kararı versin
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

LordVithar said:

serjuhan said:

LordVithar said:

Yav he he.

Terimspor

Yahu inanılcak bir durum yok. Demiş işte asistanım üzerinden bana ulaşsın diye.

Sen keyfine bak boşver.

Demiş işte ile sen çok ileri gidemezsin. Bende duydum, Hande benim nerede olduğumu biliyor, bana ulaşamaz iseniz ona sorun demişşşş. Ne olacak şimdi?
Mesaj tarihi:
LordVithar said:

serjuhan said:

LordVithar said:

Yav he he.

Terimspor

http://imgim.com/eff.png
  • Yeni Oluştur...