Mal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 neyse ya 5-6 gün bulaşığa gider alırım gitarı şu topicten sonra satmam zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Xenocide said: https://pbs.twimg.com/media/BL1YMghCcAECSKC.jpg ben de pankartımı satıyorum hadi bakalım hala duruyor orjinali elimde, 300 lira. Şu para edebilir mesela :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 mi yi ayırmamış, fiyatı çok olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 kapakla mapakla işim yok gel sana cort x6 satayım. boss mt2 ve marshall mg10 da var ilgilenirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 alan bi mal çıktı mı diye bakmaya geldim, gidiyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 vay mal vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ayran kapağı diye geldim ama oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 paticik halkına olan saygınlığı düşürüyor bu topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 küheylan said: Rıdvan tişört satarken de sövüyordum, buna da söverim ben arkadaş. bana niye sövüyosun abi servet düşmanı mısın. zengin olmayayım mı? bu mudur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 mal titleını hak edecek alıcı bulundu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ruh eşini arıyor olabilir. dikkat edin. salokşamayun ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 beyler malın vidyosunu buldum sanırım malın vidyosu dikkat edin http://www.youtube.com/watch?v=4SKJLYoPAQE ayrıca şu /thread direk inyormaynd said: Nick ve topic uyumu. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Offff kaçırmışım ben bu topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muaddib Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Hayır da adam cidden inanmış o kapağı satabileceğine. 1 TL den açık artırmaya çıkarsa boşuna gittigidiyora 1.5 TL para vercek haberi yok düdüğün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar