Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık - Gezi Parkı Ayran Kapağı

Mal

Öne çıkan mesajlar

abi bill gatesin su içtiği pet şişenin aynısından heryerde var onu niye aldılar. fakirseniz kalabalık etmeyin.

tarihi belge niteliği taşıdığı hemde önemli bir tarihi olayın belgesi olduğu açık. etik kısmındanda bahsettim daha oyalamayın.
Sosyal ağlarda paylaş

düşününce komik aslında.

mal nickli tip gezi parkı'na gidiyor. etrafında herkes bir şeyler yapıyor kimisi kütüphaneyi düzenliyor, kimisi barikatlara destek veriyor.

bu da ortada durmuş elinde beleş ayran.

ne yapsam diye düşünürken aklına ayranı içmek geliyor. tam açacakken kapağı görüyor ve parlak fikir bir anda beliriyor "ben bunu satarım yaaaa"

buna inandığı için kapağını açtıktan sonra ayranını içiyor. kapak cepte mutlu bir şekilde evine dönüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

http://n1307.hizliresim.com/1c/x/qxkz2.jpg

çocuklarınıza torunlarınıza göstermek için, geziparkı hatırası. bu ayranlar park işgalinin 10 ve 15. günleri arasında resimdeki ayran markası tarafından özel olarak bu etiketle dağıtılmıştır.

fiyat 250 tl.indirim istemeyin bende gitar alcam 50 tl eksik zaten.

mal
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

abi bill gatesin su içtiği pet şişenin aynısından heryerde var onu niye aldılar. fakirseniz kalabalık etmeyin.

tarihi belge niteliği taşıdığı hemde önemli bir tarihi olayın belgesi olduğu açık. etik kısmındanda bahsettim daha oyalamayın.

sana sormayacak kimse hangi konuya ne yazacağını
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...