NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Bonzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Fistan said: 200 lira vereyim sen zenginsin fistan al 295 liraya tam gitar parası. 50 si eksik olunca tam gezi parkı hatırası olmayacak gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 lan sacma sacma konusma kim neylesin o kapagi 10 lira ver 500 tane bastirirsin aynisindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 abi bill gatesin su içtiği pet şişenin aynısından heryerde var onu niye aldılar. fakirseniz kalabalık etmeyin. tarihi belge niteliği taşıdığı hemde önemli bir tarihi olayın belgesi olduğu açık. etik kısmındanda bahsettim daha oyalamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 burada başlık açıp eleştirilere dayanamamak epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 bende ayriyetten gezi olayları sırasında bolbol talsidli ve sirkeyle marineye yatırılmış atkıda var hala saklıyorum o kokusu üstünde alan cıkarmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 bence kapağı alan parayi verdikten sonra sana bir kafa atsa, gözünde oluşan morluk daha büyük bir tarihi belge olur. görünmesin diye kapağı takarsın sonra nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Dworgian said: burada başlık açıp eleştirilere dayanamamak epic gayet dayanıyom işte daha napıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 applev0dka said: bence kapağı alan parayi verdikten sonra sana bir kafa atsa, gözünde oluşan morluk daha büyük bir tarihi belge olur. görünmesin diye kapağı takarsın sonra nasıl hacı adres ver sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 mal işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Fistan said: lan sacma sacma konusma kim neylesin o kapagi 10 lira ver 500 tane bastirirsin aynisindan noktayi koymus fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 düşününce komik aslında. mal nickli tip gezi parkı'na gidiyor. etrafında herkes bir şeyler yapıyor kimisi kütüphaneyi düzenliyor, kimisi barikatlara destek veriyor. bu da ortada durmuş elinde beleş ayran. ne yapsam diye düşünürken aklına ayranı içmek geliyor. tam açacakken kapağı görüyor ve parlak fikir bir anda beliriyor "ben bunu satarım yaaaa" buna inandığı için kapağını açtıktan sonra ayranını içiyor. kapak cepte mutlu bir şekilde evine dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 kapak oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 abi patide şöyle bi topik oluştuğunda dışardan bakanların gözünde nasıl göründüğünün ve göründüğünüzün farkında mısınız. salak olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 mal olun ciğerimi yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mal said: http://n1307.hizliresim.com/1c/x/qxkz2.jpg çocuklarınıza torunlarınıza göstermek için, geziparkı hatırası. bu ayranlar park işgalinin 10 ve 15. günleri arasında resimdeki ayran markası tarafından özel olarak bu etiketle dağıtılmıştır. fiyat 250 tl.indirim istemeyin bende gitar alcam 50 tl eksik zaten. mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mal said: abi bill gatesin su içtiği pet şişenin aynısından heryerde var onu niye aldılar. fakirseniz kalabalık etmeyin. tarihi belge niteliği taşıdığı hemde önemli bir tarihi olayın belgesi olduğu açık. etik kısmındanda bahsettim daha oyalamayın. sana sormayacak kimse hangi konuya ne yazacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 e iyi ozaman aynı şeylere cevap verip duralım 20 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 cevap vermek zorunda değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Aluriel said: cevap vermek zorunda değilsin ben kusuyum sen ye kaşığı sende çatalı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 yendim mi herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 evet yendin hadi http://vjarmy.com/junkbin/gtfo.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 şikayet etmiştim topik satış topiği temizlensin diye kalsın böyle vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mal said: abi patide şöyle bi topik oluştuğunda dışardan bakanların gözünde nasıl göründüğünün ve göründüğünüzün farkında mısınız. salak olmayın. ben de onu diyorum açmayın söyle topicler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar