sadman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 lol top comment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 T3 Subsystem re-fitting in space said: I'm happy to announce that with Rubicon, you will be able to refit your subsystems on your Tech 3 cruiser in space. This change will apply to any fitting service in space, supplied by SMA, a capital ship with a fitting service (like the Orca) or even the new deployable the Mobile Depot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Aluriel said: http://www.youtube.com/watch?v=F18B1SiQFVc ofisleri çok güzel ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ya bunu nasıl kaçırmışız http://www.eveonline.com/rubicon/features/mobile-structures/ çıkmış en iyi expansion olacak sanırım bu. 4 yeni mobil şey geliyor 1- depo, wormhole a pos atmak yerine mesela girip farmlayıp çıkmak için süper şeylerden iyi bişi 2- tractor, bu mission runnerlar için 3- MOBİL CYNO INHIBITOR HOHOHOHOHOHOHOHO, bide cruiserların cargosuna sığabilcekmiş. ABİ MUHTEŞEM oyuna döndürebilir bu bir çok insanı. 4-mobil sifonlar http://www.eveonline.com/rubicon/features/guerilla-warfare/ poslardaki materyalleri çalıcak bunlar. abi süper, düşünsene, kocaman alyansın, gidip 20-30 kişi gangle, bütün sistemdeki moonlarına bunu atıp harasslıosun. cynoda açamıolar falan sdsfsdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 1. sadece sonraki cycle dakini calıyor ( her cycle 30 dk civarı sanırım ) silo ya konmus ları değil. gene de rahatsız edici tabi. 2. cyno blocker sadec 100m içinde calısıyor ve birinin 200m yakınına birtane daha atamıyorsun. ama misal, kw- savaşında bitane olsaydı titainı replemek için aeon atlatamazlardı n3-PL. kullanışlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 100m mi. bleh bütün sisteme deil mi? nese gene iyi bişi, gerçi bu daha çok "baba titan yakaladık hemen gelin sonra açalım sayno cemırı" cular için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 bizim kaçırdığımız falan yok, sen kaçırmışsındır kaçırdıysan. bi de o cyno jammer range düşük gibi sanki biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 tabiki bütün sisteme değil abi. 100km falan bişeydi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 la nie kendi içinizde konuşuonuz o zaman hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 abi mass cyno jammer olayı epey önce gündeme gelmişti sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 var zaten systeme kurulabilen versiyonu ama sov sende olması gerekiyor falan. bu yeni gelen daha küçük çaplı, anlık kullanım için vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 artık başlıcam lan eve online'a yeter dayanamıyorum kim bana öğretiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 eve çok yiğidi curve'e gömdü... http://farm4.staticflickr.com/3088/2335016192_6003c39c4c_z.jpg?zz=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 curve uo gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 UO'dan herhalde 50 kat falan daha derindir hatta daha fazladır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 çok korkutucu ama çok güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 eve çok güzel oyun, accoutnları iyiki satmamdım zamanında herhalde geri açtırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 tipi badass bişeyse sat bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ben hesapları açtırmayı korkuyorum, oyun tam bir karadelik. hayatından çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 bilgisayar yüzünden 2 gün oynayabilmiştim anca http://eveboard.com/pilot/Reyes_Caeusos böyle benimki gibi badass bişeyse yolla gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 bunu da yolla gelsin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ayyy aynı gerçek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 http://eveboard.com/pilot/LdyLye ediz abiden aldıgımda falcon biniyordu heyt be ne güzel kastım şu charı bırakmasaydım 80-90 olmuştu herhalde gerçi bir 10m eksiği var sonra işi bitiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 nolcak olm 80 90 olunca ne farkedio sanki sdsf bide ben oynamıosam zamanım olmadığından her türlü gideri var yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar