abi son satıra kadar niye "ozan kim lan? ozan orhon mu ölmüş?" diye merakla okutuyorsun ki.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
ozansız 1 yıl
bak hakikaten ben de ozan diye bi arkadaşı falan vefat etti sandım başlığı görünce.
ozan kim dedim ben de
ozan denilince neşat ertaş gelmiyorsa aklınıza boğaz köprüsünden atlayınız.toplumda kalabalık yapmayınız
haydaaaa neden atladık abi biz şimdi boğaz köprüsünden.
benim ozan diyince aklıma , iddaa bayi olan bi arkadaşım var direk o geliyo. elektrikli motoru var işe gidip gelirken kullanıyo falan.
benim ozan diyince aklıma , iddaa bayi olan bi arkadaşım var direk o geliyo. elektrikli motoru var işe gidip gelirken kullanıyo falan.
adım da ozan olsa, mmmfffhhh mis.
neyse neşet baba başlığında troll yaptırmayın insana, ozansız 1 yıl deyince akla ozan isimli bir arkadaş geliyor, sonrasında önizlemede sanatçıyı görünce hmmm ozan isimli sanatçı kimdi la diyor insan, algııda seçiciliktir bu normal. başlık farklı olsa daha iyi olurdu..
neyse neşet baba başlığında troll yaptırmayın insana, ozansız 1 yıl deyince akla ozan isimli bir arkadaş geliyor, sonrasında önizlemede sanatçıyı görünce hmmm ozan isimli sanatçı kimdi la diyor insan, algııda seçiciliktir bu normal. başlık farklı olsa daha iyi olurdu..
Insan 2 eserini falan koyar youtube`tan, kuru kuru okuduk bunca yaziyi.
ozan diyince bende ozan isimli bir yakını ölmüş heralde onunla ilgili anılarını yazmış diye girdim Bozkırın Terenesi Neşet Ertaş çıktı. başlığın düzeltilmesi lazım. bu kadar büyük bir ozana bu kadar özensiz bir başlık yakışmıyor. anıcaksak layıkıyla analım..
http://www.youtube.com/watch?v=KqJ2s2oGJn0
çok ilgilisin kardeş örnek bir insansın
Öne çıkan mesajlar