Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8-9 Aylik Erkek Van Kedisine Yuva Araniyor

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

Oncelikle bir arkadasim icin konuyu aciyorum, dolayisiyla kendi ilanini komple asagiya kopyalayacagim. Ilgilenen arkadaslar benim araciligimla irtibata gecebilir.

''Merhaba,

Oglumuz tahminen 3-4 aylikken bize geldi. Geldiginde, kuyrugunda ve govdesinde yaralar mevcuttu. Bir alisveris merkezinin otoparkinda zifte bulasmis ve yarali bir halde bulunmus. Veterinerde 1 ay kadar kaldiktan sonra biz sahiplendik. Ayrica sagir oldugunu farkettik. Geldikten kisa bir sure sonra yaralari kabuk baglayip iyilesti ve urkekligini uzerinden atti. Hareketli, oyunsever ve sevgi arsizi bir kedi haline geldi.

Maalesef is sebebiyle yurt disina yerlesiyoruz. Oglumuza, en kisa zamanda, gecmiste yasadigi travmalar ve sagirligi sebebiyle muhtac oldugu ilgi ve sevgiyi verebilecek bir yuva ariyoruz.

Guncel fotograflarini ekte bulabilirsiniz.

Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkur ederiz.

Saygilar,''

Sosyal ağlarda paylaş

Benim de Doris sağır, Van ve Ankara kedilerinde ırsi birşey. Bende 2 tane oldugundan sahiplenme durumum yok ama sahiplenmeyi düşünen varsa acayip tatlı kediler sahiplerini çok seviyorlar onu söylüyeyim. Sağırlıklarıda hiç sıkıntı değil, diğer kedilerden bir farkları yok yani. Evde peşinizden dolanıyorlar birde Banyodan falan cıkınca kapıda oturup size bakıyorlar tatlı tatlı =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...