Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Oncelikle bir arkadasim icin konuyu aciyorum, dolayisiyla kendi ilanini komple asagiya kopyalayacagim. Ilgilenen arkadaslar benim araciligimla irtibata gecebilir.''Merhaba, Oglumuz tahminen 3-4 aylikken bize geldi. Geldiginde, kuyrugunda ve govdesinde yaralar mevcuttu. Bir alisveris merkezinin otoparkinda zifte bulasmis ve yarali bir halde bulunmus. Veterinerde 1 ay kadar kaldiktan sonra biz sahiplendik. Ayrica sagir oldugunu farkettik. Geldikten kisa bir sure sonra yaralari kabuk baglayip iyilesti ve urkekligini uzerinden atti. Hareketli, oyunsever ve sevgi arsizi bir kedi haline geldi. Maalesef is sebebiyle yurt disina yerlesiyoruz. Oglumuza, en kisa zamanda, gecmiste yasadigi travmalar ve sagirligi sebebiyle muhtac oldugu ilgi ve sevgiyi verebilecek bir yuva ariyoruz. Guncel fotograflarini ekte bulabilirsiniz. Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkur ederiz. Saygilar,'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ya eskisehirde olsa hemen alırdım bizim erkek van kedisi, kız vermeyince firar eyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 verecek kimse bulamazsanız, ben alabilirim.izmirdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ne güzel pisi ya. benim de yurtdışı yüksek lisans durumları olmasa kesin alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 e götürsünler uçakta yanlarına alabileceklerse? umarım yuva bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Zipzip kedileri dilendiriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 sagırlık ırsi, bu yuzden de cok geveze oluyolar seslerinin tonunu da bilmedikleri için. bizde var bitane, bunun daha uzun tuylusu, van, 10 yasinda. yaslaninca biraz fazla sahiplenici oluyolar, eve yabancı sokmazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 cok tatli lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 @sabonis Abi goturme isini bilemicem, sahipleri herhalde degerlendirmistir o opsiyonu. Kedi istanbul'da bu arada, avrupa yakasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Çuvalda turşu mu getiriyon memleketten yahu olur mu hiç öyle, Adapazarı 1 saatlik yol atla git otobüslen kucağında getir yine otobüslen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Benim de Doris sağır, Van ve Ankara kedilerinde ırsi birşey. Bende 2 tane oldugundan sahiplenme durumum yok ama sahiplenmeyi düşünen varsa acayip tatlı kediler sahiplerini çok seviyorlar onu söylüyeyim. Sağırlıklarıda hiç sıkıntı değil, diğer kedilerden bir farkları yok yani. Evde peşinizden dolanıyorlar birde Banyodan falan cıkınca kapıda oturup size bakıyorlar tatlı tatlı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Abi iki gözü de mavi olan kedilerde çok yüksek ihtimalle görülüyor bu sağırlık. Belki bu miniğin tek kulağı sağırdır sadece? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar