Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Llama

Öne çıkan mesajlar

Eski haberlere bakıyordum can sıkıntısından şuna denk geldim ya

said:
Beşiktaş'ta transfer çalışmalarını sürdüren başkan Yıldırım Demirören ve futbol komitesi bugün İspanya'ya giderken, ilk olarak Atletico Madrid forması giyen 22 yaşındaki forvet oyuncusu Diego Costa ile görüşecek.

Beşiktaş yönetimi, sezonun sona ermesinin ardından Diego Forlan transferini bitirmek, Maunel Fernandes'in bonservisini almak ve Avusturya ile Almanya'da forma giyen genç Türk futbolcularını trasfer etmek için Avrupa turuna çıkmıştı. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve üye Cengiz Zülfikaroğlu bu seyehatte Fernandes'in bonservisi almış, Türk asıllı futbolcular Veli Kavlak, Burak Kaplan ve Tanju Kayhan ile de anlaşmaya varmıştı. Forlan konusunda ise maddi konular sebebiyle anlaşmazlık çıkmış ve bu transferden vazgeçilme aşamasına gelinmişti.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve üye Cengiz Zülfikaroğlu bugün yeniden İspanya'ya gittiler. Siyah Beyazlı heyet ilk olarak Atletico Madrid forması giyen 22 yaşındaki forvet oyuncusu Diego Costa ile ilgili görüşmelerde bulunacak. 30 Haziran 2014'e kadar Atletico Madrid ile mukavelesi bulunan Brezilyalı oyuncunun menajeri Jorge Mendes ve kulübü ile temasa geçecek olan başkan Demirören ve futbol komitesinin, hafta sonuna kadar İspanya'da kalacağı öğrenildi.

Hatırladım sonra o dönemi, Diego Costa kim lan Forlan'ı alsınlar ne olursa olsun diyordu herkes asdfasd

Adam şuan Avrupa'nın en formda forveti resmen asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Bi Simao'ya heyecanlandım bende, geldiği gibi gittim formasını yaptırdım ama en buruk gideni de o oldu resmen :(

Kötüydü gerçi, yatmaya gelmişti net belliydi.

Şu süreç içinde bize gerçekten isteyerek oynamaya gelen tek adam Guti'ydi ya, ölü geldi yetemedi ayrı konu ama en azından hırslıydı, bir şeyler yapmaya çalışırdı. Guti formam da var :D

Hiç Quaresma forması almadım, zerre de üzgün değilim.

Neyse hayat, Guti - Simao görmüş olmak bile ayrı bir güzellikti.
Sosyal ağlarda paylaş

Formdaydı da işte yollanmasının sebeplerini de BJK'de çekiyoruz. Devamlılık yok, bitiricilik desen ortalama üstü kafasına gelmediği takdirde ve her şeyden önce tam safkan pivot santrafor.

Pivot santraforların artık dünya futbolunda yeri yok. Aşırı derece değer kaybettiler, işte ancak böyle çok teknik ayağına da hakim adamlar vs. sıyrılabiliyor.

Almeida fiziki handikaplı, eski tip bir hücum oyuncusu olduğundan dolayı ne kadar değerli olursa olsun ancak bizim gibi kapalı savunma açmalı liglerde yardımcı forvet olarak başarılı olabilir. Bizde tek olarak kullanılıyor gerçi de ayrı boyut.

Ayrıca Diego Costa'nın bugün böyle olması bile beklenmiyordu ya :D Bize gelse zaten hiçbir şey olmazdı da Atletico yıllarca satmaya çalıştı adamı da satamadı. Düşünün ki Mendes ile BJK'ye bile kitlemeye çalıştılar. Adam Falcao gidecek dedikten sonra kastırdı mı ne yaptı bir şekilde kabul ettirdi kendini ve şimdi aratmıyor bile onu hatta bence sistemde Falcao'nun olup olabileceğinden çok daha etkili bir şekilde çabalıyor. Helal kans asdf
Sosyal ağlarda paylaş

sübyanları da toplamaya devam bir yandan

said:
TRANSFER | 1930 Bafraspor'un 13 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammet Baş Beşiktaş'ta.

TRANSFER | Bayrampaşa'nın 13 yaşındaki kalecisi Ersin Destanoğlu Beşiktaş'ta.

TRANSFER | Yenişehir Belediye Kayaspor'un 14 yaşındaki orta saha oyuncusu Navdar Sevinç Beşiktaş'ta.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...