applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Llama said: applev0dka said: o degil erteleme talebi de reddedilmiş.. herkese gelince ertelenir bize gelince olmaz lol biz karara itiraz ettik mi şimdi etmicekmiyiz ne ara kararlaştırdılar Fırat Günayer @firatgunayer 11 dk !!! Tahkim Kurulu Bilic'in cezası için yapılan itirazı kabul etmediği gibi, erteleme isteğini de reddetti..
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Beşiktaşımız Antalyaspor karşısında kaybedip, daha sonra çıkışa geçecektir. Ama Antalyaspor evire çevire yenecektir bence.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 samet aybabanın takımı kimseyi evire cevire yenemez malesef :/
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 bütün hıncımızı antalyadan çıkarırız ama ben beraberlik bekliyorum
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Bütün hıncınla beraberlik mi alabilceğini düşünüyorsun? En az 3 atarız Beşiktaş'a. 5 yeriz 6 yeriz 9 yeriz ama 8 yemeyiz.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 samet 2 yese 3 yememek için yatar
Cons Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1240237_10151887678859161_1104636540_n.jpg
inprc Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 hala fernandes'den bir alex,sergen,tümer olmasını bekleyen hayalperest futbol cahilleri var.malesef hocalarda bunu bekliyor.bu arkadaş klasik orta saha oyuncudur.forvet arkası falan oynayamaz.orta sahaya yakın oynar. Oğuzhan sakatlandığında bunun felaket olduğunu yazmıştım.son 2 maçta doğru düzgün pozisyona bile girilemedi.sezer balon çıktı,muhammed çok genç hazır değil.3 ön liberoylada amatör takımı zor yenersin.2 maç 0 puan. ayrıca escude ile olmaz.sivok'un yanına başka çareler düşünmesi lazım hocanın.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Escude ile olur da Antalya gibi takımlara karşı olmaz. Sivok zaten ağır adam, yanına Escude'de de ondan ağır. Antalya'nın iki golü arkaya atılan toplar ve yetişemediler. Böyle durumlarda beklerin kademeye girmesi gerekiyor ama Serdar bazen bir stoper kadar ağır kalabiliyor. Motta desen herif zaten tek yapacak bir şeyi yok. Git-gel maçın en iyilerindendi yine ama yetemedi. Böyle maçlarda aslında Ersan'la çıkılabilirdi. Gerçi o da ileri gitti mi oralarda kalmayı çok seviyor. Motta'yı geriye kitlesen hiç hücuma çıkamayacaksın vs. vs. Oğuzhan'ın yokluğu işte işte, Atiba DMC oynadığında o arkaya atılan toplarda bile geride kalıp müdahale etmeye kasıyordu. Şimdi her yerde olamıyor, hücumda yoksa Fernandes biçiliyor, geride yoksa savunma çöküyor. Veli kesici ama 3 hızlı forvete o da bir şey yapamaz. Antalya'ya karşı yapılacak en iyi hareket topu tutarak hücum yakalamadıktı olmadı. Kazanmaya gelmemişti ama takım halinden belliydi resmen...
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Sivok - Escude ikilisi hiçbir zaman olmaz bence. Stoperlerden birinin hızlı olması lazım en azından. İkinci olarak da Olcay'ın kesilmesi lazım artık, koy dentinho'yu, mami'i oynasınlar orda. Olcay bu sezon form tutamadı bir türlü.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Frei forma girsin tahminen o oynar orada da Olcay'ın mental seviyesi takımın %90'ından daha fazla olduğundan da malesef vazgeçilmez oluyor. Ama işte futbolcuların vazgeçilmez olduğunu anlamaları gerek. Gelecek maça koy Frei 11 oraya Olcay'ı al kenara, 2-3 hafta kastırsın eskisi gibi geri dönsün. Veli yerine koy Sezer'i mesela, ben beğeniyordum adamı gayet FB'de az çok oynarken de, Veli'den daha çok hücuma katkı vereceği kesin bana kalırsa savunma anlamında sıkıntı yaşatabilecek olsa da, Escude'yi kes Franco'yu koy, Franco halen olmadı diyorsanız Ersan'ı koy. Tamam Sivok ve Escude karşısına çıkacak adamların %90'ını silkeler ama işte defoları da dün ortaya çıktı. Neyse ki TSL'deki her takımda böyle hücum hattı yok asdfasd Rotasyona gitmek şart, maç yorgunluğu fiziksel olmasa da zihninde kendini gösterebilir ki bence bizdeki sorun yavaş yavaş bu olmaya başladı. Top Class takımlar bu yüzden sık sık rotasyona gidiyor bazı ultra profesyonel adamları hariç vs. Bizdeki oyuncuların çok büyük kısmı profesyonel davranmıyor malesef, davranan adam Almeida işte her maç verdiği belli yapacağı belli. Herif yerden yere vuruluyor kaçırıyor diye ama takımın tartışmasız Sivok ile birlikte en istikrarlı adamı.
Burax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Hisseler 20 günde 1,5TL'den 2.8TL'ye çıkmış hayırdır inş.
deniza Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 DarKRideR said: Frei forma girsin tahminen o oynar orada da Olcay'ın mental seviyesi takımın %90'ından daha fazla olduğundan da malesef vazgeçilmez oluyor. Ama işte futbolcuların vazgeçilmez olduğunu anlamaları gerek. Gelecek maça koy Frei 11 oraya Olcay'ı al kenara, 2-3 hafta kastırsın eskisi gibi geri dönsün. Veli yerine koy Sezer'i mesela, ben beğeniyordum adamı gayet FB'de az çok oynarken de, Veli'den daha çok hücuma katkı vereceği kesin bana kalırsa savunma anlamında sıkıntı yaşatabilecek olsa da, Escude'yi kes Franco'yu koy, Franco halen olmadı diyorsanız Ersan'ı koy. Tamam Sivok ve Escude karşısına çıkacak adamların %90'ını silkeler ama işte defoları da dün ortaya çıktı. Neyse ki TSL'deki her takımda böyle hücum hattı yok asdfasd Rotasyona gitmek şart, maç yorgunluğu fiziksel olmasa da zihninde kendini gösterebilir ki bence bizdeki sorun yavaş yavaş bu olmaya başladı. Top Class takımlar bu yüzden sık sık rotasyona gidiyor bazı ultra profesyonel adamları hariç vs. Bizdeki oyuncuların çok büyük kısmı profesyonel davranmıyor malesef, davranan adam Almeida işte her maç verdiği belli yapacağı belli. Herif yerden yere vuruluyor kaçırıyor diye ama takımın tartışmasız Sivok ile birlikte en istikrarlı adamı. ah dark su velının yerıne sezer oynasın dıyorsun sonra savunma anlamında sıkıntı yaratabılır dıyorsun benı benden alıyorsun:))) abi bir şey olmaz allah aşkına atın artık su 2 ön liberolu oynamazsak savunma yapamayız gol yeriz mantığını! topa ne kadar sahip olursan gol yeme şansın o kadar azalır, iki ön libero oynadığın sürece topu ayağında tutma oranın cok dusuk.. bu yüzden de cok daha fazla pozisyon verirsin, karşındakı takımar barcelona real değil ki iki ön libero oynayasın, canakkale gecılmez yapasın, beşiktaş artık gs da olsa fenerde olsa karşısında ki tek ön libero ile oynamak ve topu ayağında tutmayı öğrenmek zorunda.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 çift ön liberolu sistem dediğin 4-2-3-1 şuan dünyanın en yaygın sistemlerinden biri. tek farkı veli gibi adamlarla değil, hücum katkısı yüksek ön liberolarla oynanması top class takımlarda Asier son dönemin en iyisi mesela bu konuda, keza oscar de marcos yine ispanya'dan bir diğer şaheser bu konuda. Bu tip adamlar lazım bize ki hiç yok. Veli mental açıdan takımın çoğu oyuncusundan daha iyi eğitim olarak, yetenek yoksunu olsa da sahada ne yaptığını bilen adamların başında geliyor. Zaten o yüzden iyi savunmacı, sertliği bir kenara koyarsan. Yerli Gattuso işte adam, Gattuso gibilerin devri de kapandı gerçi kabul etmek gerek ama iyi bir değer bizim için. Yine de kullanılması gereken maç var, kullanılmaması gereken de. Antalya maçında kullanılması gerekiyordu ama stoperlerin arasında ona ihtiyaç vardı. Gollerde vs. ileri de kaldı sayılır, kenardan yeri garantilendiğinde ise iş işten geçmişti. Bizim orta sahada Sezer'in olması bayağı önemli olabilir nitekim Veli'ye göre çok daha fazla hücum katkısı sağlayabilir ama Oğuzhan'ın dönüşü sonrası zaten onlara yer yok.
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bu hafta eskişehir'den de boş dönecekmişiz gibi geleyyo bana hiç ümidim yok lan
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 moral bozmayın abi. lig uzun, toparlayacagız en kısa zamanda.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 oğuzhan geliyor sanırım bu hafta da sakatlık sonrası performans ne olur tartışılır. Ben Eskişehir deplasmanında puan kaybını zaten ön görüyordum da antalya bonus oldu. çok koydu çok :(
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Eskişehir bayağı iyi ya, umarım geçeriz.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ben bekliyordum valla ki hala bekliyorum 3 maç bilic olmaması takımı etkiliyor bizim takım malesef çok duygusal bir takım gazla çalışıyor
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Bilic'in yardımcısı kim benchte duran Loras Tyrell tipli?
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Edin Tezic, Klopp'un yardımcısıydı geçen yıl dsfsd
oldun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 adana mersin civarlarında 10+ yıl yasamıs biri olarak cok net söyleyebiliyorum bizim oyuncular nemi yiyince lan bu nasıl hava biz nasıl kosacaz dediler yedekteki oyuncular bile ter içindeydi direk sallamadılar macı eskisehir macında cok farklı bir besiktas olacak tabi eskisehir antalyadan daha iyi takım ama rahat alacaz gibime geliyor
Öne çıkan mesajlar