Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 hangi yamada olduğuna bakar. son halinde bir tw oyununun zorlayabileceği kadar zorluyor, özellikle oyunun başında. endgame ordumla bile ağır kayıp verip geri göndermem gerektiği oldu. 1-2 casus üstüne 2 ordu yollayınca illa darbe yeniliyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 bu war target şeyi ne dandikmiş yaw hiç yapmamıştım bi yapim dedim, 20+ turn falan oldu hala saldırabilmiş değil gösterdiğim hedefe dfssdf gemi yaptı bi tane bi turn ileri bi turn geri gidiyor anca adam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ben de en son hannibal at the gates oynuyordum da, war target gayet iyi çalışıyor eğer hemen yanındaki komşu yerleri hedef gösterirsem. 2 turn'de hemen saldırıp alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 benimde hannibal :/ su romayla yanyana baslayan mavili adamları kartacaya göndermeye çalışıyorum ben, gemi yaptı asker yaptı 4 sehri var, ama gidemiyor bi türlü. haritam şu http://i.imgur.com/aKFAOXN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 öyle uzak hedefleri bekleme ya ancak yakınındaki filan. ispanya ve galya'daki müttefiklerim çok iş yaptı komşularıyla savaşlarında, war target diplerindeyse alıyorlar direkt. adamın bir yanında kartaca, öbüründe iberler var mesela. iber tek prov, ona saldırtıp bitiriyorum. sonra kartaca şehrine daldırıyorum filan. italyan müttefikler ancak kuzeyden galyalılar dalıp benim şehirlerimi alınca onlara doğru hamle yaptı. etrüskler müttefiğime dalınca yokettim onları zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 hmm yakında da başka yokki üsttekilerde ally zaten asd neyse bari tier 4 olunca hersey alıcam zaten hepsini np, oyunun en başında peasant ordularıyla bi aldım kartacayı yıktım herşeyi zaten geri çekildim sonra adam bi 30-40 turn hiç gözükmedi :p şimdilik her turn de 3-4 dost ülkeye 100 er gold yolluyorum yeşilde tutuyorum adamları hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 güçlü olduğu için saldırmıyor olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 yok mesafe uzak olunca saçmalıyor sanırım, o alttaki kahverengi elemanların gemileri bizim taraflara gelince daldılar gayet ama gidipte boş duran şehrini alamıyor, başkada hedef yok zaten ada vb olunca, neyse zaten ugrasmadım aldım kartaca filan, bogaz benim, bugünde alltan 1-2 region alırım birleştiririm napim, üstteki allylarımı da kartacaya daldırdım zaten, bide para çok olunca karsı aileden lider hariç herkesi adopt ettim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 bu ai ın gemi yönetimi konusunda sıkıntıları var bence :o, sürekli bir turn sağa bir turn sola giden lakin hiçbişi yapmayan gemiler var bide full stack ile kurukafa olan denizin ortasından özellikle geçiyor her seferinde adamlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istanbulbeyfendisi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 şundan çıkıp etw ye bakayım dedim, etw nin ai sini görünce rome 2ye tekrar girip şükrettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 bu kadar seneden sonra sanki bana özellikle ızdırap olmasın diye böyle ai yapmışlar gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 şu oyunu romayı seçip oynamadım daha, sanki fm oynarken real madrid veya barcelonayla oynamışım gibi hisse kapılıyorum, romaya karşı savaşmak daha zevkli geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Elinde total war oyunu steam gift'i olan var mı ya ? Çok oynayasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Norak said: bu ai ın gemi yönetimi konusunda sıkıntıları var bence :o, sürekli bir turn sağa bir turn sola giden lakin hiçbişi yapmayan gemiler var:p bu durum her total war oyununda var. sırf iş yapıyor gözükmek için hareket ediyorlar. "küfür aramalarına yakalanmıyım" diye uyanıklık yapmayın, daha beter olur. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 haha ziyan olmasın movement point Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 shogunda surekli akın akın gelen dusmanları durdurmaya çalışmaktan pek farkedilmiyor da burda geniş geniş rahat oynayınca goze batıyor nabıyor abı o gemi öle diyor insan bi süre sonra asd shogunda 4 full stack gemiyle gelen adamları zor tutar üstüne 5. bir filoylada yaralı gemileri taşıyıp tamir ederlik 2 turnde bir nonstop, burda anca bakıp bakıp geri kacıyor adamlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 bunun en beter versiyonunu ben empire'da yaşamıştım, ai 20 birim gemiyi teker teker gruplara ayırmış, her tur hepsini amaçsıza bir ileri bir geri hareket ettiriyordu. tur sırası bunlara gerince en az 2 dk gemileri izliyorduk. itina ile küfürsüz mesaj atınız. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 küfür mü etmişim? hiç farkında değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ahah gene agentfest oldu oyun, kartacadan akin akin agent geliyor bende caliyorum hepsini, 10 star olanlar bitti hep 1 star geliyor artik. http://i.imgur.com/d1WUM3T.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 gief military access they said, http://i.imgur.com/OZNsPZm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 yukarıdaki keltler arkadan vurdu başlarda, acımadım yokettim. iyi de oldu zira demokles'in kılıcı gibi bekliyorlardı, orduları uzağa göndermeye korkacaktım. her zaman sınırları düzgün konsolide etmek en önemli bu oyunlarda benim için. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 baslarda ally olup kartacaya daldirdim hep ben bunu baya buyuktu ulkecek, rahatca gelistim o arada ticaret micaret, ticaret yaptigim adama her turn 100g veriyorum bide boylece expansionist falan gibi seylerden - olmuyor iliskiler asla. simdi zayifladilar kartacanin client state i var kartacadan buyuk onlar alıo yavastan oralari, demir olan bolgeyi kaptirmayim diye atladim bende zaten 6 sehir vardi, 4 u bana gecti 2 turnde lol, o client state olanlarada 20k verip birak bak sen kartacayi diye kendi yanima cektim yesil olduk bi anda, bikac turn sonra kartacaya saldirtirim bunlarida, ufacik kaldi onlarda gerci :p zaten iyice police state olduk 42 tane agent var, %80 i deployed, aldigim bonusun haddi yok asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 http://www.makewarnotlove.com ikinci defa başlamış, inşallah tw kazanır bu sefer. :) dead state'e sarmış olmasam aslında punic war tamamlamak için en uygun zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 hannibalde bug buldum, kendi ailemden baya rankli birini kesiyorum ama adam olmuyor, listede en rankli 2. adam, para gidiyor ama. sonraki turn romeda oturmus yemek yiyor gayet :P travel halindeyken gonderdimdi assassinleri. oncedende 1-2 kisiyi kestimdi onlarda bole bısı olmamistiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 hannibal ve scipio ölümsüz, başka ölümsüz yok bildiğim çünkü scipio'nun babasını bile kaybettim savaşta. ha seyahat esnasında olmasına özel birşeyse bilmiyorum ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar