LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 http://www.impawards.com/2013/posters/rush_ver4.jpg http://www.imdb.com/title/tt1979320/ Bugün gittim, beklediğimden çok daha iyi çıktı, çok keyif aldım. F1 seven/sevmeyen herkes için keyifli bir film olmuş diyebilirim. Çok "low profile" bir giriş yaptı yapım, daha iyisini hak ediyor gibi. Darısı Aryton Senna vs Nick Frost ve ardından Schumacher vs Hakkinen'in başına! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Çerezlik izlenir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 dün gittim. güzeldi ya. sevdim ben. sıkmadan izletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Çok güzel filmdi. Herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 İyi bir filmdi, herkese tavsiye ederim. Yarış sahnelerinin çekimi çok başarılı olmuş, başrol oyuncuları cuk oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Film bayagi iyi, beklentimin cok ustunde cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 fare nasıldı fare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Fare degil, sican, hatta Kral Sican. "King Rat" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 çok kral film yapmış ipneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Cast cuk oturmus deyim yerindeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Film güzel, beklediğimden çok daha iyi çıktı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 eylül'de gitmiştim buna. geçen sene en keyif aldığım filmlerden. niki lauda'yı oynayan eleman ve thoreal inanılmaz deliver ediyo bu filmde. sanki böyle 3. sezonuna geldiğin dizi karakteri gibi bağlıyorlar adamı. sağlam çekmişler. zaten genel yapım kalitesi izlerken net hissettiriyor. müzik hans reisten. hakiki hikaye kararında dramatize edilmiş ki bu tarz filmlerde kritik bi husustur. misal cinderella man gibi yaparsan (td), apollo13 gibi yaparsan (tu). yönetmene selam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 aleykumselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Gerçek olduğunu bilmiyordum, öylesine indirip izlemiştim hayran kaldım adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 o daha iyi bir deneyim bence. gerçek hikayeden olduğunu bilince izlerken devamlı bilinç altında bu gerçekten olmuş mudur falan diye düşünüyorsun. hatta ben dayanamam izlemeden önce neymiş şu bi bakayım bilmeden gitmeyelim derim sanki sınava gidiyormuş gibi ahahaha. neyse ki rush'a ayak üstü gittim de hiçbir şey bilmiyordum. örneğinananı avradını diye gazeteciyi dövüyor ya orada dediydim böyle olmamıştır kesin diye, harbiden öyle olmamış. ama iyi ki o sahne var. o sezon altı tekerlekli araba ile yarış kazanılmış ama iyi ki o filmde yok. olay o değil çünkü. ayrıca filmi beğendikten sonra hikaye de böyle iyiyse birazının bile gerçek olması acayip bir haz. örneğinlauda'nın ızgara olduktan sonra dönüşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 o kadarıda thorluğundan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 film baya iyi ya,biraz daha uzun olsaymış keşke dedirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 gazeteci gazeteci dövüp dövmediği dair bir haber yok kesin olarak diye biliyorum ben. herif öldüğü için kesin bilgi yok ama yakınları "yapmış olabilir şaşırmam" falan demişlerdi. filmden sonra merak edip araştırmıştım ufak tefek aklıma takılan şeyleri. ama ben de izlerken muhtemelen dövmemiştir demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 o herif dövmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bence dövmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Bence mkmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 az bile yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Bence dovmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 http://imgur.com/a/3HY0G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar