Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rush

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

http://www.impawards.com/2013/posters/rush_ver4.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1979320/

Bugün gittim, beklediğimden çok daha iyi çıktı, çok keyif aldım. F1 seven/sevmeyen herkes için keyifli bir film olmuş diyebilirim. Çok "low profile" bir giriş yaptı yapım, daha iyisini hak ediyor gibi.

Darısı Aryton Senna vs Nick Frost ve ardından Schumacher vs Hakkinen'in başına!
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
eylül'de gitmiştim buna. geçen sene en keyif aldığım filmlerden.

niki lauda'yı oynayan eleman ve thoreal inanılmaz deliver ediyo bu filmde. sanki böyle 3. sezonuna geldiğin dizi karakteri gibi bağlıyorlar adamı.

sağlam çekmişler. zaten genel yapım kalitesi izlerken net hissettiriyor. müzik hans reisten.

hakiki hikaye kararında dramatize edilmiş ki bu tarz filmlerde kritik bi husustur. misal cinderella man gibi yaparsan (td), apollo13 gibi yaparsan (tu). yönetmene selam :P
Sosyal ağlarda paylaş

o daha iyi bir deneyim bence. gerçek hikayeden olduğunu bilince izlerken devamlı bilinç altında bu gerçekten olmuş mudur falan diye düşünüyorsun. hatta ben dayanamam izlemeden önce neymiş şu bi bakayım bilmeden gitmeyelim derim sanki sınava gidiyormuş gibi ahahaha. neyse ki rush'a ayak üstü gittim de hiçbir şey bilmiyordum.

örneğin
ananı avradını diye gazeteciyi dövüyor ya orada dediydim böyle olmamıştır kesin diye, harbiden öyle olmamış.

ama iyi ki o sahne var.

o sezon altı tekerlekli araba ile yarış kazanılmış

ama iyi ki o filmde yok. olay o değil çünkü.

ayrıca filmi beğendikten sonra hikaye de böyle iyiyse birazının bile gerçek olması acayip bir haz.

örneğin
lauda'nın ızgara olduktan sonra dönüşü

Sosyal ağlarda paylaş

gazeteci

gazeteci dövüp dövmediği dair bir haber yok kesin olarak diye biliyorum ben. herif öldüğü için kesin bilgi yok ama yakınları "yapmış olabilir şaşırmam" falan demişlerdi.

filmden sonra merak edip araştırmıştım ufak tefek aklıma takılan şeyleri. ama ben de izlerken muhtemelen dövmemiştir demiştim.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...