Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mbp 3500de basliyo . Himm 1500$ desen amerikadaki en ucuz mbp , o da gayet mantikli Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Esh, buraya gelen apple ürünleri ingiltere üzerinden geliyor fiyatların sebebi o. Ben official store açılınca değişebilir sanmıştım fakat bir iphone'a yaramış sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Lordum 2,150 tl pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mbp fiyatlari bilkom style. Ama normal zaten? 1400 mu 1500 mu ne iste yeni retina 13" mbp. 500 lira da kdv yani, olsun o kadar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Bilkom daha kazık değil mi? Yani eski macpro'ya adamlar 13K istiyorlardı. Bir de default son modeli. (konfigüre edilmemiş.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Esh said: Mbp fiyatlari bilkom style. Ama normal zaten? 1400 mu 1500 mu ne iste yeni retina 13" mbp. 500 lira da kdv yani, olsun o kadar da. Orda gördüğümüz fiyatlar onlarin vergi dahil fiyati değilmi? Niye ustune bizim kdvyi ekliyosun ehueh kandirma kendini iste kol gibi soktular yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 halka hitap etmiyor abi işte, burjuva cihazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Devlet politikasi boyle, yapacak bisi yok. Devlet senin alim gucunu arttirmaya calisirken ote yandan ithal mal almani da istemiyo. Maamaafih, ithal mallardan guzel vergi aliyor. Cok gerizekali bir dongu bu. Yarin butun arabalar elektrikli olsa devlet batar lan. Iyy cok sig dusunuyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Selchuk'a kaldık gene asjfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Esh said: Devlet politikasi boyle, yapacak bisi yok. Devlet senin alim gucunu arttirmaya calisirken ote yandan ithal mal almani da istemiyo. Maamaafih, ithal mallardan guzel vergi aliyor. Cok gerizekali bir dongu bu. Yarin butun arabalar elektrikli olsa devlet batar lan. Iyy cok sig dusunuyorum lan Cok sig dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Yakistiramadim apple'a hic, dersten cikiyimda beslenme tenefusunde tim'i facetime'dan aricam direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Magma chassis (pcie) ve docklara (thunderbolt'tan firewire vb.) fazladan ücret ödemek gerekecek bu mimariyle, o yüzden fiyatlar pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 yeni iMac Pro Aralık'ta çıkıcak diyorlardı, gelmiş sonunda. fiyatına baktım da çok mantıklıymış cidden. https://i.imgur.com/5tdgiaN.png gidip alayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 i9'lar pahalı bir de ya Ben yaptım benzer build, overkill storage: https://puu.sh/yHifQ/df3c0e3f60.png 7900$ falan yapıyor sadece kasa için ki 3350$ storage'a 2115$ RAM'e harcanan para. Daha baya baya traşlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 https://puu.sh/yHjKW/cfc2a42b4d.png Şöyle 3100$ civarı HEDT kasa, herşeyi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 traşlamak istiyorsan 300 dolara kadar ineri var onun. maksat böyle "çok para vereyim, ofisimde baş köşede dursun, her bir zımbırtıya karşılık verebilsin" bilgisayarı. sadece oyun oynayacaksan iMac Pro değil gidip Switch al zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Modern MSDT-mainstream desktop (Ryzen 7, i7 8.nesil) zaten geçen nesil HEDT ayarında, herşeyi yapıyorlar. Şu yukarıda koyduğum son nesil HEDT build bir önceki nesil server ayarında, herşey++ yapar. 300$'lık PC'yle anca Indie oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Bright said: Şu yukarıda koyduğum son nesil HEDT build bir önceki nesil server ayarında, herşey++ yapar. yaparsın yapamazsın sen bilgisayar toplamaktan hiç anlamazsın gibi bişi demiyorum Bright... ... neyse boşver ya anlatmayla uğraşasım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Anlamadim ben su mesajlari. Nedir amac? En pahali mac'i ne kadara topluyoruz diye bakip sonra `mac de ne pahali ya lel` diye dunyanin en gereksiz geyigini mi dondurmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Maclere shitlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Mac'ler de pek pahali demekte sikinti yok bence de, pahali derken sirf fiyati arttirmak icin MS office, kulaklik falan ekleyim, 128 gig ram koyup, cikan fiyat fiyat ustunden konusmak baya sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Öyle, o yüzden zaten Bone'un koyduğunun üzerine 2 build daha koydum. İhtiyaca göre şekillendirmek lazım PC'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar