Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mac Pro

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh said:

Mbp fiyatlari bilkom style. Ama normal zaten?

1400 mu 1500 mu ne iste yeni retina 13" mbp. 500 lira da kdv yani, olsun o kadar da.

Orda gördüğümüz fiyatlar onlarin vergi dahil fiyati değilmi? Niye ustune bizim kdvyi ekliyosun ehueh kandirma kendini iste kol gibi soktular yine.
Mesaj tarihi:
Devlet politikasi boyle, yapacak bisi yok.

Devlet senin alim gucunu arttirmaya calisirken ote yandan ithal mal almani da istemiyo.

Maamaafih, ithal mallardan guzel vergi aliyor. Cok gerizekali bir dongu bu.

Yarin butun arabalar elektrikli olsa devlet batar lan. Iyy cok sig dusunuyorum lan
Mesaj tarihi:
Esh said:

Devlet politikasi boyle, yapacak bisi yok.

Devlet senin alim gucunu arttirmaya calisirken ote yandan ithal mal almani da istemiyo.

Maamaafih, ithal mallardan guzel vergi aliyor. Cok gerizekali bir dongu bu.

Yarin butun arabalar elektrikli olsa devlet batar lan. Iyy cok sig dusunuyorum lan

Cok sig dfs
  • 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni iMac Pro Aralık'ta çıkıcak diyorlardı, gelmiş sonunda.
fiyatına baktım da çok mantıklıymış cidden.

https://i.imgur.com/5tdgiaN.png

gidip alayım hemen.
Mesaj tarihi:
i9'lar pahalı bir de ya

Ben yaptım benzer build, overkill storage:

https://puu.sh/yHifQ/df3c0e3f60.png

7900$ falan yapıyor sadece kasa için ki 3350$ storage'a 2115$ RAM'e harcanan para. Daha baya baya traşlanır.
Mesaj tarihi:
traşlamak istiyorsan 300 dolara kadar ineri var onun.

maksat böyle "çok para vereyim, ofisimde baş köşede dursun, her bir zımbırtıya karşılık verebilsin" bilgisayarı.

sadece oyun oynayacaksan iMac Pro değil gidip Switch al zaten.
Mesaj tarihi:
Modern MSDT-mainstream desktop (Ryzen 7, i7 8.nesil) zaten geçen nesil HEDT ayarında, herşeyi yapıyorlar.

Şu yukarıda koyduğum son nesil HEDT build bir önceki nesil server ayarında, herşey++ yapar.

300$'lık PC'yle anca Indie oynanır.
Mesaj tarihi:
Bright said:

Şu yukarıda koyduğum son nesil HEDT build bir önceki nesil server ayarında, herşey++ yapar.

yaparsın yapamazsın sen bilgisayar toplamaktan hiç anlamazsın gibi bişi demiyorum Bright...

...

neyse boşver ya anlatmayla uğraşasım yok.
Mesaj tarihi:
Anlamadim ben su mesajlari. Nedir amac? En pahali mac'i ne kadara topluyoruz diye bakip sonra `mac de ne pahali ya lel` diye dunyanin en gereksiz geyigini mi dondurmek?
Mesaj tarihi:
Mac'ler de pek pahali demekte sikinti yok bence de, pahali derken sirf fiyati arttirmak icin MS office, kulaklik falan ekleyim, 128 gig ram koyup, cikan fiyat fiyat ustunden konusmak baya sacma.
  • Yeni Oluştur...