quixef Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Oha abi bilmiyorum dikkatinizi çekti mi sondaki geyik slaytların birinde ama, tüm bu naneler (çift işlemci, çift ekran kartı vb.) 9,9 inç boy, 6,6 inç çapında bir kasaya sığdırılmış durumda. Asıl olay burada patlıyor sanırım. Tablet gibi nan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ve bahse girerim yerde duran tas kadar ses cikartiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 quixef said: Oha abi bilmiyorum dikkatinizi çekti mi sondaki geyik slaytların birinde ama, tüm bu naneler (çift işlemci, çift ekran kartı vb.) 9,9 inç boy, 6,6 inç çapında bir kasaya sığdırılmış durumda. Asıl olay burada patlıyor sanırım. Tablet gibi nan. Cift islemci yok yalniz, cift gpu var. Cift islemci olayini hackintoshta yapmaktan bahsetmistim ben bikac sayfa önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Korax said: quixef said: Oha abi bilmiyorum dikkatinizi çekti mi sondaki geyik slaytların birinde ama, tüm bu naneler (çift işlemci, çift ekran kartı vb.) 9,9 inç boy, 6,6 inç çapında bir kasaya sığdırılmış durumda. Asıl olay burada patlıyor sanırım. Tablet gibi nan. Cift islemci yok yalniz, cift gpu var. Cift islemci olayini hackintoshta yapmaktan bahsetmistim ben bikac sayfa önce Tersinden daha etkileyici bence, GPU sonuçta daha fazla yer tutan bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Abi kasa çok şık, hayatınızda küçük ve şık PC kasası mı gördünüz de laf ediyorsunuz ulen! Gayet güzel olmuş, kasayı kopyalasalarda sistem toplasak şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ne kasalar gorduk biz, cop kutusuna mi hallenicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Anladığım kadarıyla bu işistasyonu olucak. Normal masaüstü için yine imac satıcaklar. O halde imac'den daha pahalı olması normal olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 her zman oyleydi, macbook, macbook pro, imac, mac pro vardi. mini var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Kasayi silindire dönüstürmüsler iste. Biraz yaraticilik serpistirmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 http://www.apfelpage.de/wp-content/uploads/2013/09/wpid-Photo-02.09.2013-21302.jpg Kavramakta zorluk cekenler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Oha yalniz. Boyutları kes. Eski mac proların TRdeki en pahalı modeli 15k TLydi. Hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ayfon said: http://www.apfelpage.de/wp-content/uploads/2013/09/wpid-Photo-02.09.2013-21302.jpg Kavramakta zorluk cekenler icin. O soldaki eski Mac Pro'yu şişlide servise götürmüştüm... O yüzden bu küçük dizayna en sevinenlerdenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Da tabii her zaman 15k TL ye en son Mac Pro yu alıp, birisinin "oo yeni kettle chok sheqilli" deyip su doldurmaya çalışması mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ne copler atilicak o aletin ustune belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 evde kullanmayacağınız ürüne bok atmayın lan.. adı üstünde "pro", amacı evde çocuk eğlendirmek değil iş yapmak, ha korax'a katılıyorum, buna para bayılamayacak olan işletmeler hackintosh kurar işini yürütür ve evet çöp kutusuna benziyor lan ahahsdf ama tek fanla ısınma olayını çözmüş olmaları iyi, kutu yerine silindir yaparak da göze hitap ediyor ama bildiğin çöp kovası olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Abi o boyutta olamaz yeni mac pro. Olmamali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 piknik tupu lan bildigin ahaddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Selam, Esh said: Abi o boyutta olamaz yeni mac pro. Olmamali Katılıyorum. İsminin adamı olsun! "PRO" denilen bir ürün böyle olmamalı; keskin köşeler, smooth metal yüzeyler... elf işi değil de dwarf işi olmalı ya!!! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 serjuhan said: Oha yalniz. Boyutları kes. Eski mac proların TRdeki en pahalı modeli 15k TLydi. Hayirlisi. Şu an 18K'ya da var 19K'ya da. Yerine göre son modellerin fiyatları değişiyor. Tabi bunlar hep dolar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Bunu gören içine cöp diye izmarit atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 off kac kagit olcak acaba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 O dediklerini o silindire sigdiramazlar abi? Round pcb mi yaptilar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 İçi görünüyor işte sitede, tek taraflı yapmamışlar da böyle küp gibi bişi var içinde. Ama oha yani hakikaten boyutlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Abi pcie based flash , dual gpu falan sigamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 eski mac pro kasalarına bayılan tek ben miyim? Hastasıyım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar